Servicekoordinator til rengøringsteam i Blokhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Blokhus

Er du dygtig til dit job og ved du, at en god ferie starter ved rengøringen? Ved du hvordan et team skal sættes i sving og trives? Kan du sprede god energi og har du et godt øje for kvalitet og effektivitet? Så er det lige præcis dig vi leder efter.

Vi søger en servicemindet, passioneret Servicekoordinator til vores rengøringsteam med sans for detaljerne, som har mod på at oplære og motivere et team af dygtige medarbejdere.

Feriepartner Blokhus bruger mange kræfter og energi på trivsel og fællesskab, ud fra en tro på, at det er medarbejderne, som gør forskellen i hverdagen. Du bliver den synlige, nærværende og medarbejdende Servicekoordinator, som altid har tæt kontakt til teamet og det bliver dit ansvar at udvikle på teamet og samtidig selv gå i spidsen for rengøringen.

Nogle nøgleord, som du mener passer på dig: optimistisk, god humor, positiv udstråling, udadvendt, kvalitetsbevidst, rummelig og selvstændig. Du nyder at arbejde sammen med forskellige mennesker. Du er engageret og trives med mange bolde i luften. Det er nødvendigt, at du også trives med fleksibel arbejdstid, da vi ofte har travlt i weekender – men så holder vi jo fri på andre tidspunkter og tilpasset de individuelle behov. Egen bil er en nødvendighed. Du bliver betalt efter statens takster. Det er vigtigt, at du kan begå dig og forstår at kommunikere med flere forskellige nationaliteter. Din arbejdstid er 25 t. pr. uge.

Vi tror på, at når vi hele tiden har sat det stærkeste hold, så opnår vi også de bedste resultater. Det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi skal støtte og hjælpe hinanden. Der skal være både sociale og faglige udfordringer. Hvis du synes om det, som du gør – så gør du det også godt. Vi mener det, når vi siger, at medarbejderne hos os er den vigtigste ressource!

For at passe ekstra godt på miljøet og vores medarbejdere, er ergonomi og bæredygtighed vigtig for os. Derfor benytter vi Viima til rengøring. Viima er et rengøringssystem, som er baseret på en unik fiberteknologi, som sætter en helt ny standard for miljø, arbejdsmiljø, kvalitet og hygiejne. Viima mopper og klude gør hygiejnisk RENT. Det er kemikaliefri rengøring kun med vand, som er effektivt og som samtidig optimerer på tid og økonomi.

Du behøver ikke at kende til hverken Viima eller til sommerhusudlejningsbranchen, for du vil få en grundig oplæring.

Feriepartner er Danmarks største kæde af lokale og selvstændige sommerhusudlejningsbureauer. Kæden har ekspanderet kraftigt de senere år og gør det fortsat. Derfor har du nu mulighed for at blive en del af vores team i den nordlige del af Danmark – nemlig i Blokhus.

Feriepartner Blokhus formidler udlejning på ca. 550 privatejede ferieboliger. Der er beskæftiget 8 faste medarbejdere og dertil ca. 80 løst tilknyttede kolleger til servicering og rengøring af lejligheder og huse.

Turistbranchen - og sommerhusudlejningsbranchen i særdeleshed - er i disse år meget konkurrencepræget og under konstant udvikling. For at være med blandt de bedste, skal man være indstillet på forandring hele tiden. Branchens bedste medarbejdere og branchens bedste service er det, som skaber vores succes.

Tiltrædelse efter aftale. Løn efter kvalifikationer.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV. Vi afholder løbende samtaler. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os:

Feriepartner Blokhus

Bureauleder, Trine Flindt

Tlf.: 96 180 200

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Af hensyn til beskyttelse af persondata bedes du sikre, at de dokumenter, du fremsender ifm. din ansøgning, ikke indeholder følsomme persondata, som f.eks. CPR-nr., helbredsoplysninger, etnisk baggrund, politisk og religiøs overbevisning, seksuelle forhold mv.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Rengøringsassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Blokhus.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Rengøringsassistent
  • Blokhus
  • Onsdag den 08. marts 2023

Lignende jobs

  • Rengøringsassistent i Hals

    Feriehusudlejning hører til Danmark som flødeskum til kagen, men vi mangler dig til at hjælpe med at sikre, at vores gæster får en ekstraordinær ferieoplevelse fra start!Vores gæsters .
    • Rengøringsassistent
    • Hals
    Få mere info
  • Rengøringsassistent i Blokhus

    Housekeeping & Rengøringspersonale til Hotel Fårup og Fårup CampingPå Hotel Fårup & Fårup Camping søger vi kollegaer til vores dygtige og engagerede team.Brænder du for rengøring og for at .
    • Rengøringsassistent
    • Blokhus
    Få mere info
  • Rengøringsassistent (vikar) i Møldrup

    Fri kontakt
    Jeg søger en afløser til rengøring i Viborg, Møldrup området. Arbejdet er Erhverv og private huse. ' Du skal have bil og være fleksibel med tidspunkt. Timeantal vil i starten ligge på ca 12-15 timer plus evt afløser timer. Kontakt mig på 20117735 eller på mail. [email protected]
    • Rengøringsassistent
    • Møldrup
    Få mere info
  • Rengøringsassistent (elev) i Nordjylland

    Vi søger en frisk og positiv rengøringsteknikerelev til vores afdelinger på Lerpyttervej og Kronborgvej i Thisted.Som rengøringsteknikerelev vil du komme til at arbejde med rengøring af blandt .
    • Rengøringsassistent
    • Nordjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som rengøringsassistenter i Blokhus

Herunder ser du udviklingen i udbudte rengøringsassistent i Blokhus over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal rengøringsassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte rengøringsassistenter over tid

Dato Alle jobs som rengøringsassistenter
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 3
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2