ISS søger servicemedarbejder til kunde i Odense

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense M

Job description:

Ansøgningsfrist d. 11. september 2022

Din hverdag og dine arbejdsopgaver som servicemedarbejde

Det bliver din fornemmeste opgave at servicere medarbejderne i huset. Der skal gøres rent for kunden og du skal, som servicemedarbejder, cirkulere proaktivt rundt og tilse diverse mødelokaler, kaffekøkkener, printerrum, lounge områder og toiletter, for at sikre at disse fremstår rene og pæne og at alting virker, samt at der fyldt op af diverse fornødenheder.

Du bliver en del af et team, der sammen leverer den standard og kvalitet, der forventes af ISS. Du samarbejder godt med dine kolleger og kan kommunikere med på tværs af faglighed.

Stillingen er på 25 timer pr. uge. Disse timer er fordelt på 5 timer dagligt.

Arbejdstiden er fra kl. 05:00 til klokken 10:00 (3 timers rengøring fra kl. 05 til 08:00 og 2 timers serviceopgaver/ikke støjende rengøring).

Arbejdssted: Cortex Park, Odense.


Er det dig, vi søger?


  • Serviceminded med bred og solid serviceerfaring 
  • Selvstændig og ansvarsbevidst 
  • Erfaring med rengøring  
  • Taler og skriver dansk og engelsk  
  • Smilende, imødekommende og god til at skabe relationer  
  • Mødestabil, kvalitetsbevidst og løsningsorienteret    


Villig til at yde en ekstra indsats, når det kræves  


ISS er en servicevirksomhed, og vi ønsker at yde en personlig indsats over for vores kunder. Det er derfor vigtigt, at du er smilende, præsentabel og imødekommende over for både kunder og kolleger samt er villig til at gøre en forskel for vores kunder. God service skaber desuden større jobtilfredshed samt motivation i hverdagen.   

Hvis det bliver dig, der skal være vores nye kollega, vil du blive en del af en ansvarlig virksomhed, der er i konstant udvikling og som har fokus på mennesket.     


Lyder dette som en stilling for dig?


Send din ansøgning vedlagt CV via nedenstående snarest muligt og senest d. 11. september 2022. Da stillingen ønskes besat hurtigst muligt, behandler vi ansøgningerne løbende, så send gerne din ansøgning allerede i dag – vi glæder os til at høre fra dig.

For yderligere information om stillingen, kontakt venligst Mai Britt Okholm, [email protected] eller pr. telefon 30 68 55 65.

Bliv en del af en global virksomhed, der vægter ledelse og personlig udvikling højt ISS er en af verdens førende udbydere af facility services. Hos os får du 350.000 kolleger globalt og 6.500 i Danmark, der er eksperter inden for catering, technical services, cleaning, support service og facility management. Nøgleordet, der binder os sammen, er service. Kernen i vores forretning er mennesker, og derfor er vores medarbejdere særligt vigtige for os. Vi tror på, at vejen til succes går gennem udvikling, engagement, gensidig tillid og god ledelse. Som arbejdsplads tilbyder vi et godt og sikkert arbejdsmiljø, engageret ledelse og gode personlige udviklingsmuligheder – både i dit eget job og i nye job på tværs af organisationen.

dk.issworld.com

Education level: Ingen
Work experience: 1-2 år

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Rengøringsassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense M.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Rengøringsassistent
  • Odense M
  • Mandag den 12. september 2022

Lignende jobs

  • Rengøringsassistent i Odense C

    Skal du være en del af vores dreamteam? Vores dygtige vinduespudsere har svært ved at nå rundt og vi har ordrebogen fyldt, så derfor søger vi én erfaren vinduespudser, til erhvervs- & privat .
    • Rengøringsassistent
    • Odense C
    Få mere info
  • Rengøringsassistent i Odense C

    Rengøringsmedarbejder søges til fast arbejde! Danmarks største privatejede ejendomskoncern søger endnu en dygtig og pertentlig rengøringsmedarbejder M/K til vores rengøringsafdeling i trekantom..
    • Rengøringsassistent
    • Odense C
    Få mere info
  • Rengøringsassistent i Odense

    Kom og vær en del af et stærkt team i vores afdeling for daglig rengøring, med de bedste og mest hjælpsomme kolleger og ledere i branchen. Vores kunder er tilfredse og vi er stolte af vores ar..
    • Rengøringsassistent
    • Odense
    Få mere info
  • Rengøringsassistent i Odense

    Er du vores nye rengøringsasststent/piccoline? Har du godt overblik? Og har du erfaring der lige passer ind? Så skal du komme og være en del af teamet!Er det dig der er . Servicemin..
    • Rengøringsassistent
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som rengøringsassistenter i Odense M

Herunder ser du udviklingen i udbudte rengøringsassistent i Odense M over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal rengøringsassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte rengøringsassistenter over tid

Dato Alle jobs som rengøringsassistenter
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1