Rengøringsassistent til Vordingborg Kaserne

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse søger en rengøringsassistent til at varetage rengøringen på Vordingborg Kaserne og periodisk Beredskabsstyrelsen i Næstved.

Har du lyst til at gøre en forskel for medarbejdere og gæster på Forsvarets etablissementer i Vordingborgs nærområde? Er du serviceminded og fleksibel, og god til at gøre rent, så er du måske vores nye rengøringsassistent.

Om os

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse leverer og udvikler de fysiske rammer for de militære operative enheder og de øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Det gælder alt fra vedligehold af bygninger og arealer, sovepladser til soldaterne, skriveborde til kontorer, mad i kantinerne samt rengøring.

OM VORDINGBORG KASERNE
I 1912 blev det besluttet at opføre en muret kaserne med kostforplejning, værksteder og indkvarteringsfaciliteter i Vordingborg. I 1914 stod en statsbetalt administrationsbygning klar, som i dag er kendt som bygning 1 (Kommandantbygningen). Det kommunale byggeri, herunder bygning 101 (Dannevirke), blev påbegyndt i august 1912 og stod klar til indflytning i april 1913.

Gennem tiden har kasernen været base for blandt andet Falsterske Fodregiment, Danske Livregiment og Det Danske Internationale Logistik Center (DANILOG).

I dag har Trænregimentets 4. Nationale Støttebataljon med fem støtteelementer sin gang på kasernen, og i 2015 flyttede Hjemmeværnskommandoen fra København til Vordingborg. Yderligere er en række af Forsvarets øvrige enheder repræsenteret på kasernen.

OM BEREDSKABSSTYRELSEN SJÆLLAND
Beredskabsstyrelsen i Næstved er en af de operative afdelinger på Sjælland. Her opretholdes et døgnbemandet udrykningsberedskab som assisterer andre myndigheder i tilfælde af brand, rednings- og miljøopgaver.

Om stillingen

Du skal varetage rengøringen af Vordingborg Kaserne og periodisk Beredskabsstyrelsen i Næstved. Den daglige rengøring foregår efter en plan, og du er med til at planlægge opgaverne inden for dit eget område.

Dine kerneopgaver er:
• Udføre erhvervsrengøring i forskellige lokaler
• Periodisk rengøring af faciliteter ved Beredskabsstyrelsen i Næstved
• Vaske tøj
• Sidemandsoplæring af nye kolleger

Du bliver en del af et team på 10 medarbejdere, hvor vi vægter et godt samarbejde højt. Vi tilbyder:
• Gode løn-, pensions- og arbejdsforhold - og fantastiske kollegaer
• En grundig oplæring
• En arbejdstid i tidsrummet 06:00 til 13:30. Af og til søn og helligdage
• En arbejdsuge på 37 timer

Om dig

Det er en fordel, hvis du har arbejdet med rengøring før, men vi skal nok sørge for en grundig oplæring. Du taler, læser og forstår dansk.

Dine kolleger værdsætter dig for din konstruktive dialog. Herudover har du et godt humør - også når det går stærkt.

Du er serviceminded og fleksibel, og du er god til at overskue dine arbejdsopgaver.

Det er et krav, at du deltager aktivt i videreuddannelse.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning vil ske i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kostfagligt uddannet personale – køkken (økonomaer, ernæringsteknologer, professionsbachelorer i ernæring og sundhed, kliniske diætister, instruktionsøkonomaer, køkkenledere, ernæringsassistenter, ernæringsassistentelever, kokke, koge- og smørrebrødsjomfruer, catere samt elever).

Alt efter dine kvalifikationer og kompetencer er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer inkl. frokostpause.

Du vil få fast arbejdssted på Vordingborg Kaserne.

Det er et krav, at du har kørekort til personbil, da du kommer til at benytte Forsvarets tjenestebiler ved kørsel mellem tjenestestederne.

KONTAKT OG ANSØGNING
Er du blevet nysgerrig eller har du spørgsmål til stillingen, kan du ringe til tilsynsførende Marianne Sørensen på telefon 3055 5662.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Mette Sanggaard Kristensen på telefon 7281 9317.

Ansøgningsfristen er den 25. august 2023 – og vi forventer at gennemføre samtaler i uge 36.

Du bedes søge stillingen via linket. Du bedes ligeledes scanne og vedhæfte relevante dokumenter eksempelvis CV og uddannelsesbeviser.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed optimere opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Vi er ansvarlig for at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Vores ansvarsområde omfatter nybyggeri, vedligehold og Facility management i form af bl.a. rengøring, kantine og arealpleje. Desuden varetager vi miljø- og energiopgaver og naturpleje af Forsvarets terræner.

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men vi har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Ejendomsstyrelsen er en mangfoldig arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og viden fællesskaber.

Du kan læse mere på www.Ejendomsstyrelsen.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Rengøringsassistent", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Rengøringsassistent
  • Vordingborg
  • Fredag den 25. august 2023

Lignende jobs

  • Rengøringsassistent i Næstved

    Vinduespudsere søges til Distrikt Næstved Syd og Omegn 60Pudser udvider igen igen og skal bruge yderligere en dygtig, rutineret og engageret kollega i 2024. GÅ GLAD PÅ ARBEJDE! Hvis du triv..
    • Rengøringsassistent
    • Næstved
    Få mere info
  • Rengøringsassistent i Næstved

    Vi søger engagerede vikarer til arbejde indenfor skadeservice. Du behøver ikke en faglært baggrund, så længe du kan bruge et håndværktøj. Arbejdet vil bestå i at assistere erfarne skadeservicemedar..
    • Rengøringsassistent
    • Næstved
    Få mere info
  • Rengøringsassistent i Vordingborg

    Vi søger 1 ansvarsbevidst medarbejder til at udføre rengøring i en hudklinik, der ligger centralt i Vordingborg. Her er tale om deltidsjob, hvor arbejdstiderne ligger fleksibelt og som derfor k..
    • Rengøringsassistent
    • Vordingborg
    Få mere info
  • Rengøringsassistent i Næstved

    Vi søger 1 ansvarlig og stabil medarbejder til rengøring i en lægeklinik, beliggende i Næstved tæt ved stationen. Der er tale om et fint deltidsjob, herunder også for personer, der ønsker, at a..
    • Rengøringsassistent
    • Næstved
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som rengøringsassistenter i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte rengøringsassistent i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal rengøringsassistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte rengøringsassistenter over tid

Dato Alle jobs som rengøringsassistenter
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4