Revisor til BDO i Aabybro

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aabybro

Dygtig revisor søges til BDO Aabybro. Er du vores nye kollega?
Vil du være en del af en virksomhed, der hjælper mennesker med at realisere deres drømme og holder du af at skabe udvikling, hvor tal er omdrejningspunktet? Så inviterer vi dig til at læse videre.

Hos BDO i Aabybro løser vi opgaver for en bred kundekreds af små og mellemstore virksomheder, og vi hjælper hinanden med at levere den bedste løsning og rådgivning for vores kunder – en rådgivning der gør en forskel. Det betyder også, at vi leder efter en kollega, der evner at sætte sig ind i vores kunders situation og menneskene bag.
Vi er et meget dynamisk og kvalitetsbevidst team, der har en høj arbejdsglæde og en uformel omgangstone. Hvis du, ligesom os, ønsker at gøre en forskel og hjælpe vores kunder til at lykkes med deres drømme, så er du helt sikkert vores nye kollega.

Jobbet
Din faglighed skal naturligvis være i orden, og du er dygtig til at udføre rådgivningsopgaver og udvidet gennemgang, samt udarbejde regnskaber inden for mange forskellige brancher. Hvis du også har viljen og ambitionerne, så har vi værktøjerne og lysten til at udvikle dig og gøre dig bedre.

Du vil få ansvar for dine egne kunder, som du både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger vil servicere med værdiskabende rådgivning inden for revision og regnskab. Foruden sparring fra dine dygtige kolleger, er det også muligt at søge assistance hos en af BDO’s specialafdelinger.

Vi møder vores kunder i øjenhøjde, og derfor er det vigtigt, at du trives med de faglige udfordringer, der går hånd i hånd med en tæt kundekontakt. Vi hjælper vores kunder med at navigere mod det, der skaber størst værdi for dem og deres virksomhed, og det stiller krav om engagement og stor ansvarlighed i jobbet.

Primære opgaver
  • God rådgivning og assistance inden for skat, moms og regnskab med kunden i fokus
  • Udarbejdelse af årsrapporter og skattebilag
  • Revisionsopgaver og –erklæringer, herunder være en del af teamet på løsning af større opgaver


Faglige kompetencer
  • Vi forestiller os, at du har minimum 4 års erfaring med revision/regnskab/skat
  • For at du kan sætte dig godt ind i kundens udfordringer, ser vi gerne, at du har en HD-R, og naturligvis er interesseret i at lære
  • Du har et digitalt mindset, som hjælper dig, når du skal hjælpe kunderne med deres drømme og fremtidsplaner


Personlige kompetencer
  • Er god til at kommunikere og skabe relationer
  • Kender værdien af at være en god kollega og at indgå i et team
  • Er proaktiv og tager initiativ til glæde for kunder og kolleger
  • Er fagligt nysgerrig og opsøgende i forhold til at erhverve ny viden og nye kompetencer
  • Tænker i udvikling for både kunden og BDO
  • Arbejder struktureret og analytisk, og overholder deadlines


Vi tilbyder
I BDO er det vores fornemmeste opgave at understøtte dine drømme. Vi er nysgerrige på, hvad der motiverer dig, og vi arbejder målrettet med at involvere dig som medarbejder og skabe et dagligt arbejdsmiljø, der er præget af åbenhed og respekt. Du bliver derfor del af en organisation, hvor medarbejderengagement har høj prioritet.

Vi kan og vil være de bedste til det, vi laver, og derfor har vi høje forventninger til dig. Du har ambitioner om at være en god kollega, og du har en lyst til at udvikle dig sammen med os. Vi står ved, at vi gerne vil udvikle dig, og derfor har vi udviklet ”BDO Academy”. Hos os oplever du gode karrieremuligheder og en fleksibel karrierestruktur.

BDO er til stede i hele landet. 1.300 kolleger fordelt på 31 kontorer. Vi er mennesker, der hjælper mennesker med at realisere deres drømme. Der er en udbredt forståelse for, at mennesker er forskellige steder i livet, og det afspejler sig i vores kultur

Send os din ansøgning allerede i dag
Nu har vi fortalt dig lidt om, hvorfor du skal vælge os, og nu vil vi meget gerne høre mere om dig. Fortæl os, hvem du er, hvad du står for og hvorfor det netop er dig, der skal være en del af vores kontor.

Vi indkalder til samtaler løbende, og håber på, at den rigtige, nye kollega kan tiltræde hurtigst muligt.

Hør mere om stillingen, kontakt Anette Frederiksen på telefon + 45 23 72 50 42. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og høre, hvorfor du har lyst til at blive en del af BDO.

Ugentlig arbejdstid
Fuldtid

Ansættelsesstart
Snarest muligt

Ansøgningsfrist
Send os din ansøgning hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler, indtil vi har fundet vores nye kollega.
Uanset køn, alder, livsstil, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold glæder vi os til at modtage din ansøgning.
Læs mere om os på www.bdo.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Aabybro.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Aabybro

Lignende jobs

  • Revisor i Nordjylland

    Værdsætter du frihed, alsidige opgaver, god sparring, flextid og et minimum af overarbejde? Trives du med en god fast kundekreds, hvor du både håndterer deres bogholderi og er sparringspartner samm..
    • Revisor
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Revisor i Sæby

    Er du en erfaren revisor, og er du kendt for din kvalitetsbevidsthed? Brænder du samtidig for at arbejde med udviklingen og optimeringen af processer? Så er du måske den, vi søger i Business & Outs..
    • Revisor
    • Sæby
    Få mere info
  • Revisor i Aalborg

    We are [xxxxx]! We’re so much more than an energy company. We’re a family of brands revolutionising a cleaner, greener future. Working here is #MoreThanACareer - we’re powered by purpose. Togeth..
    • Revisor
    • Aalborg
    Få mere info
  • Revisor i Aalborg

    Til vores moderne kontor i Aalborg, søger vi endnu en god medarbejder. Inden for offentlig revision i BDO er opgaverne mange, varierede og spændende. Vi leder derfor efter endnu en god kollega til .
    • Revisor
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Aabybro

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Aabybro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer over tid

Dato Alle jobs som revisorer
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0