Lønbogholder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg SV

Er du vild med at arbejde med løn, er du omhyggelig og trives i en rolle, hvor du servicerer organisationen? Lægger du vægt på, at tallene stemmer, og har du orden i penalhuset? Så er du måske den nye lønbogholder, vi søger.

Vores lønbogholder, der er ansvarlig for funktionærlønninger, har søgt nye udfordringer, så vi søger nu hendes afløser. Du bliver en del af et lille lønteam på to og en del af økonomiafdelingen i vores hovedkontor i Aalborg og får reference til regnskabschefen. Lønteamet laver månedsløn for ca. 125 funktionærer og 4-ugers løn for 350 timelønnede. Du vil få tæt samarbejde med HR i forbindelse med personaleadministration og samarbejde med vores afdelingsledere rundt i hele landet.

Jobbet

Din primære opgave vil være at forestå lønadministration for vores funktionærer. Derudover vil du varetage en række opgaver, der knytter sig hertil:

  • Vedligeholde medarbejderdata for funktionærer i lønsystem (EPOS Løn)
  • Søge refusion for funktionærer ifm. fleksjob, sygdom og barsel
  • Til-/afmelde til pensionsordning og sundhedsforsikring
  • Afregne skat, pension og ATP samt afstemme konti
  • Godkende timelønninger for din kollega og afstemme timelønnedes feriepenge
  • Forestå indberetninger til statistikker samt udarbejde statistikker til intern brug

Hvem er du?

Du har erfaring med lønadministration for funktionærer og gerne også timelønnede, så du og din kollega kan sparre med hinanden. Du er bevidst om den diskretion, det kræver at arbejde med løn. Vi ser gerne, at du har erfaring med bogholderi samt med overenskomster inden for industriens område.

Du har flair for it og trives hjemmevant med en række forskellige it-systemer – vores primære værktøjer er Office-pakken, EPOS Løn, Lotus Notes og Dynamics AX.

Som person sætter du en ære i at have orden i eget penalhus, så dine kolleger får en korrekt løn til tiden. Du kan lide at servicere organisationens ledere med højt kvalificeret løn- og overenskomstmæssig vejledning og bidrager gerne til at optimere løn- og personaleadministrative processer.

Hvem er vi, og hvad kan vi tilbyde?

BMS er en familieejet virksomhed med højt til loftet og kort vej fra idé til beslutning og handling. Virksomheden er baseret på værdier som sikkerhed, commitment og performance; vi passer på os selv og kolleger, vi tager ansvar og er engagerede holdspillere, der løser vores kunders udfordringer i et tæt samarbejde på tværs af faggrupper og lokaliteter.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø i en velkonsolideret virksomhed med gode medarbejderforhold som pension, sundhedsforsikring, kantine samt en høj grad af fleksibilitet og frihed under ansvar.

Synes du, jobbet lyder interessant, så send os snarest muligt en ansøgning ved at klikke nedenfor på knappen ”Søg stillingen”. Bemærk, at vi holder samtaler løbende og lukker stillingen, når vi har fundet den rette kandidat. Vi glæder os til at høre fra dig.

Jobstart: Snarest muligt, gerne 1. juni 2023 eller tidligere.

NB: Skriv venligst i din ansøgning, hvor du har set jobbet.

BMS A/S er Nordeuropas førende virksomhed inden for levering af kran- og lastbillift-ydelser, men vi har også betydelige aktiviteter inden for baksning, maskintransport samt udlejning af køreplader.

Vores stab af dygtige medarbejdere servicerer dagligt kunder inden for bl.a. byggeri & anlæg, industrien, telesektoren, olie & gas samt vindmøllebranchen.

BMS A/S er en del af BMS-koncernen, som i alt tæller mere end 1.000 medarbejdere, der arbejder ud fra Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Polen, England, USA og Australien.

I 2022 er BMS-koncernen kåret til verdens 5. største kranvirksomhed i det globalt anerkendte magasin International Cranes & Specialized Transport.

Læs mere om BMS på www.bms.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Aalborg SV
  • Mandag den 29. maj 2023

Lignende jobs

  • Revisor i Aalborg

    Når du åbner døren til BDO, bliver du mødt af smilende kolleger, der hilser dig velkommen. Du slår dig ned på din stol og kaster dig ud i dine arbejdsopgaver, omgivet af BDO's mest erfarne ledere o..
    • Revisor
    • Aalborg
    Få mere info
  • Revisor i Aalborg

    We are [xxxxx]! We’re so much more than an energy company. We’re a family of brands revolutionising a cleaner, greener future. Working here is #MoreThanACareer - we’re powered by purpose. Togeth..
    • Revisor
    • Aalborg
    Få mere info
  • Revisor i Aalborg

    Til vores moderne kontor i Aalborg, søger vi endnu en god medarbejder. Inden for offentlig revision i BDO er opgaverne mange, varierede og spændende. Vi leder derfor efter endnu en god kollega til .
    • Revisor
    • Aalborg
    Få mere info
  • Revisor i Aalborg

    Revisor søges til organisation/virksomhed i 9000 Aalborg
    • Revisor
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Aalborg SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Aalborg SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer over tid

Dato Alle jobs som revisorer
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1