Business Controller

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

I HOFOR arbejder vi på at opføre Aflandshage Vindmøllepark, der kommer til at levere grøn strøm svarende til 300.000 husstandes forbrug. Men vi har også mange andre spændende projekter i gang på vind-, sol og fjernkølingsområdet. Har du lyst til at være en del af dette, så skynd dig at ansøge om denne spændende stilling.

Sparringspartner for ledelsen
Som Business Controller bliver du en del af vores økonomiafdeling, der understøtter forretningen ved løbende at udvikle og optimere økonomistyringen samt sikre pålidelig, effektiv og rettidig information til brug for ledelse, bestyrelse og ejerkreds.

Du vil, i tæt samarbejde med ledelsen i henholdsvis Vind & Sol samt Fjernkøling, analysere fremtidige økonomiske muligheder. Du får et job i en sektor i rivende udvikling, hvor du i din rolle i begge ledergrupper vil bidrage med din økonomiske indsigt og værdiskabende analyser.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Foretage controlling af interne regnskaber og dermed sikre kvaliteten i data samt opfølgning på økonomi og KPI’er
  • Rapportere og udarbejde økonomiske analyser til direktion og bestyrelse, samt agere sparringspartner for ledelsen
  • Optimere processer og forretningsgange for den løbende rapportering både i forhold til tid og kvalitet
  • Udarbejde budgetter og estimater samt udvikle og vedligeholde langtidsbudgetter for de to forretningsenheder
  • Foretage ad hoc analyseopgaver samt sikre implementering af asset management
  • Sikre langsigtet finansiering af de to forretningsenheder samt deltage i udarbejdelse af business cases for nye projekter

God økonomiforståelse og solide analytiske evner
Vi forestiller os, at du har en længerevarende økonomisk uddannelse som f.eks. cand.merc. eller cand.oecon., og at du har nogle års erfaring fra en lignende rolle. Erfaring fra branchen er en fordel men ikke et krav. Vi skal gøre vores bedste for at klæde dig på.

Vi forventer, at du har en analytisk sans, er god til at gennemskue komplekse sammenhænge og har en god forretnings- og regnskabsforståelse. Derudover er du en god formidler og kan nemt oversætte tal til ord. En del af stillingen indebærer at arbejde med Excel modeller, hvorfor stærke Excel kompetencer vil være en betydelig fordel. Kendskab til Microsoft D365fo og Business Intelligence vil desuden være en fordel.

Du trives i et job med en bred kontaktflade, da du løbende vil være i dialog med både dataanalytikere samt drifts- og forretningsområderne. Du er serviceminded, har en positiv indstilling til jobbet og dine kolleger. Du er desuden initiativrig, arbejder selvstændigt og struktureret, så du lykkes med at følge dine opgaver til dørs.

Bliv en del af et fagligt stærkt og socialt fællesskab
Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores businesscontrollerteam, hvor vi vægter godt humør samt fagligt og socialt fællesskab højt. Du bliver en del af et mindre team i vores samlede økonomiafdeling, hvor vi er ca. 60 medarbejdere. Du vil referere til lederen for Forretningsanalyse og Controlling. Du vil opleve en venlig og respektfuld tone i en afdeling, hvor der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling, og hvor vi fejrer succeser og løbende afholder sociale arrangementer.

I HOFOR vægter vi vores medarbejderes trivsel højt og tilbyder derfor fleksible rammer, hvor der er mulighed for hjemmearbejde efter aftale med din nærmeste leder. Du vil have din daglige gang på vores hovedkontor i Ørestaden, som ligger lige ved Bella Centrets metrostation. Udover de mange spændende opgaver, er du måske også nysgerrig på, hvad du får med, når du vælger HOFOR som arbejdsplads. Vi har fremhævet det vigtigste her

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel
Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning senest den 14. juni 2023.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte koncernøkonomichef Lisa Svensen på telefon 27 95 21 01.

Send din ansøgning ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.

Vi holder løbende samtaler og besætter gerne stillingen inden fristens udløb, hvis du er den rigtige kandidat. Vi opfordrer derfor til, at du sender din ansøgning hurtigst muligt.

Er jobbet ikke det rette match for dig?
Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • København S
  • Onsdag den 14. juni 2023

Lignende jobs

  • Revisor i København Ø

    Fri kontakt
    Revisor til København. Til vores afdeling i København – tæt på Østerport Station – søger vi en erfaren revisor, der i tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og team, skal du være med til at løse vores kunders behov.
    • Revisor
    • København Ø
    Få mere info
  • Revisor i København Ø

    Fri kontakt
    Revisor til København. Vi vækster, og søger derfor revisorer med 2-6 års erfaring. I tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og kolleger, skal du være med til at løse vores kunders behov. Dit team på Østerbro har allerede gjort din plads klar, og venter med spænding på deres nye medlem!
    • Revisor
    • København Ø
    Få mere info
  • Revisor i København

    Er du en dygtig lønadministrator og har flair for HR-opgaver, mennesker og teamkoordinering, og gerne vil have mulighed for at forme din rolle i et mangfoldigt miljø i København?Tag med på rejsen..
    • Revisor
    • København
    Få mere info
  • Revisor i København

    BeskrivelseEr du en passioneret Accountant, der mestrer bogføringsopgaver? Er du ansvarsbevidst, struktureret og har du en brændende passion for at levere høj kvalitet i en international organi..
    • Revisor
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer over tid

Dato Alle jobs som revisorer
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 3
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3
28. marts 2024 3