Rekrutteringsfirma

Revisor-trainees søges til inforevision

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Søborg

Er du frisk fra gymnasiet med et kommercielt mindsæt, og drømmer du om en fremtid i revisionsbranchen? Trives du i et ungt arbejdsmiljø, hvor der lægges stor vægt på både fællesskab og et fagligt højt niveau? Så kom og bliv revisortrainee hos inforevision!

Ansøg her!

Gem job

Virksomhed: inforevision statsautoriseret revisionsaktieselskab

By: Søborg

Jobkategori: Økonomi / Jura / Indkøb

Omfang: Fuldtid, Fulltime

Startdato: 1 september

Opgavetype:
Rekruttering

Arbejdsopgaver


På vegne af inforevision leder Academic Work efter nye revisortrainees til deres kontor i Søborg. I jobbet som revisortrainee får du betalt en HD-uddannelse, som du tager sideløbende med dit arbejde. Derudover deltager du sammen med de andre revisortrainees i et omfattende internt uddannelsesforløb.

Du starter sammen med 6 andre revisortrainees, hvilket betyder, at du både i forbindelse med din HD-uddannelse og på arbejdspladsen har ligestillede at følges med. Dertil bliver du ud fra din personlighedstype matchet med en mentor, der skal fungere som din personlige og faglige sparringspartner hele vejen igennem. Din mentor er tidligere revisortrainee, så han eller hun kender din situation og kan hjælpe i din udvikling.

Hos inforevision er en af de grundlæggende værdier, at medarbejderne har gode rammer og trives på arbejdspladsen. Der er derfor stort fokus på fællesskabet og det sociale liv, hvor I som trainees bl.a. skal på weekendture i forbindelse med jeres opstart.

Du bliver tilbudt:

  • Betalt HD-uddannelse (HD1 + HD2), bøger og en laptop
  • Attraktiv løn og udvidelse af dit personlige netværk
  • Tidlig kontakt med kunder og dertil ansvarsopgaver
  • Personlig mentor og et godt fællesskab
  • Mulighed for at skabe karriere i en anerkendt og velkendt revisionsvirksomhed

Efter endt HD-uddannelse står det dig frit for, om du ønsker at videreuddanne dig på kandidatniveau og tage en cand.merc.aud. Du vil samtidig også modtage fuld opbakning, hvis du ønsker at gå hele vejen mod titlen som statsautoriseret revisor. Det er kun dig selv og dine drømme der afgør, hvordan din fremtid ser ud, og du vil have fuld opbakning fra inforevision hele vejen igennem.

Dine arbejdsopgaver vil favne bredt, men vil følge din uddannelse og dit udviklingsniveau du er på. Du vil komme til at berøre og håndtere alle områder af revisor-rollen og blive oplært i revisionsverdenen fra første parket. Med andre ord er dette en glimrende mulighed for at opnå en masse relevant erhvervserfaring, alt imens du studerer.

Vi søger dig, som


Denne stilling er for dig, der har færdiggjort en HHX eller en anden relevant gymnasial uddannelse, der giver dig kvalifikationer til at blive optaget på HD 1.del. inforevision ønsker at få et fagligt indtryk af dig ud fra dine eksamenskarakterer, dog er det vigtigste, hvem du er som person og hvordan, du formår at tilgå et fællesskab. Du skal derudover have interesse i matematiske anliggender eller fag som f.eks. afsætning, matematik, virksomhedsøkonomi og finansiering. Ligeså finder du det tilfredsstillende at yde en god service, så dine kommende kunder føler sig respekteret og i gode hænder.

Anden information

  • Start: september 2023
  • Arbejdsudstrækning: Fuldtid
  • Lokation: Søborg, København
  • Kontaktoplysninger: Denne rekrutteringsproces udføres af Academic Work.

Vores udvælgelsesproces er kontinuerlig, og annoncen kan lukke, inden rekrutteringsprocessen er afsluttet, hvis vi har flyttet frem til screenings- eller interviewfasen.

inforevision statsautoriseret revisionsaktieselskab


inforevision er et revisions- og konsulenthus i Søborg med 140 medarbejdere. De arbejder med klassiske ydelser som regnskab, revision og rådgivning, og har specialister ansat på områder som fx skat, moms og afgifter, køb og salg af virksomheder, it og optimering af økonomifunktionen.

Hos inforevision er gennemsnitsalderen lav, fagligheden høj og organisationsstrukturen flad. de arbejder meget i teams og på tværs i organisationen, hvilket giver en bred viden og et afvekslende arbejde, hvor du kan udvikle og udfordre dig selv. Hos inforevision sættes der pris på medarbejdere, der stiller spørgsmål og bidrager med idéer.

Bliv direkte rekrutteret til inforevision statsautoriseret revisionsaktieselskab


Gennem denne stilling bliver du rekrutteret direkte til vores kunde. Du kan bare læne dig tilbage, mens vi sørger for hele ansøgningsprocessen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Revisor", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Søborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Revisor
  • Søborg

Lignende jobs

  • Revisor i København Ø

    Fri kontakt
    Revisor til København. Til vores afdeling i København – tæt på Østerport Station – søger vi en erfaren revisor, der i tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og team, skal du være med til at løse vores kunders behov.
    • Revisor
    • København Ø
    Få mere info
  • Revisor i København Ø

    Fri kontakt
    Revisor til København. Vi vækster, og søger derfor revisorer med 2-6 års erfaring. I tæt samarbejde med partner og i dialog med kunde og kolleger, skal du være med til at løse vores kunders behov. Dit team på Østerbro har allerede gjort din plads klar, og venter med spænding på deres nye medlem!
    • Revisor
    • København Ø
    Få mere info
  • Revisor i Søborg

    Fri kontakt
    Har du bred erfaring med regnskab og økonomiopgaver? Er du vant til engelsk koncernsprog? Trives du i et internationalt og mangfoldigt miljø med kolleger fra hele verden? Så vil du passe perfekt ind hos Pierre Fabre!
    • Revisor
    • Søborg
    Få mere info
  • Revisor i Ballerup

    Company DescriptionAt Bosch, we shape the future by inventing high-quality technologies and services that spark enthusiasm and enrich people’s lives. Our promise to our associates is rock-solid..
    • Revisor
    • Ballerup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som revisorer i Søborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte revisor i Søborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal revisorer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte revisorer over tid

Dato Alle jobs som revisorer
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 4
8. april 2024 4
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4
28. marts 2024 4
27. marts 2024 4