Key Account Manager til Enterprise kunder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Som Key Account Manager får du ansvar for en række mellemstore og nye kunder i den østlige del af Danmark. Du kommer til at bidrage til vores videre færd med at udbrede sikre IT-infrastrukturløsninger til virksomheder, der alle har forretningskritisk og kompleks IT-infrastruktur.

Du bliver en del af et engageret salgsteam med nogle af landets ivrigste Key Account Managers. Vi fokuserer hver dag på at yde det ypperste for vores kunder. Tonen er uformel uden, at vi går på kompromis med professionalismen.

Ansvarsområder

Som KAM får du ansvar for en række mellemstore kunder i den østlige del af Danmark, samt ansvaret for at arbejde med nye kunder.

  • Din primære opgave er, sammen med det øvrige salgsteam, at styrke den vækst, vi allerede oplever.
  • Du tager ansvar for at holde høj kvalitet i hele salgsprocessen - fra den indledende dialog til design af løsningen – og arbejder tæt sammen med vores team af IT-løsningsarkitekter.
  • I tæt dialog med kundens IT-organisation positionerer du vores løsninger i forhold til kundens forretning og opbygger stærke relationer, der giver kunden tryghed.
  • Du tilrettelægger i høj grad dine egne salgsaktiviteter - både når det gælder vedligeholdelse af eksisterende kunder og opdyrkning af nye.
  • Du er naturligvis også en aktiv deltager i udviklingen af nye koncepter og tiltag i salgsprocessen.
  • Du arbejder med eksisterende kunder, samt arbejder med at udbygge dit distrikt med nye spændende kunder.

OM DIG

Praktisk erfaring

Du har gerne erfaring med salg af avancerede IT-løsninger – hvis det har været baseret på arkitektur fra en eller flere af vores samarbejdspartnere, herunder Cisco, Palo Alto, AWS og VMware vil det være en klar fordel. Dog ikke en nødvendighed.

Foretrukne kvalifikationer

Dertil kommer, at du er teknisk kompetent og har evnen til at sætte dig ind i dine kunders forretningsmæssige udfordringer. Du forstår værdien af et tæt partnerskab og har fokus på den langsigtede relation. Du kan begå dig på alle niveauer hos dine kunder og arbejder altid målrettet og fokuseret på den enkelte sag.

Personlige præferencer

Du er først og fremmest ambitiøs og har et stærkt drive der gør, at du når dine mål.

Som person er du troværdig med høj integritet. Du er åben, udadvendt og lyttende. Du arbejder forretningsorienteret, tænker i løsninger og formår at argumentere for de forretningsmæssige fordele. Vi forventer naturligvis også, at du er en god kollega, der bidrager til et positivt arbejdsmiljø.

Du trives i en dagligdag, hvor du både arbejder engageret med eksisterende mellemstore kunder samtidigt med, at du til stadighed udbygger din kundebase med nye emner.

CONSCIA TILBYDER

Vi tilbyder en stilling i et uformelt miljø, hvor der lægges vægt på frihed under ansvar. Udover en konkurrencedygtig lønpakke tilbyder Conscia en fordelagtig pensions- og sundhedsordning, gode uddannelsesmuligheder, frokostordning, et moderne kontormiljø og naturligvis mulighed for lejlighedsvist at arbejde hjemmefra. Vi holder jævnligt sociale arrangementer i og uden for virksomheden.

NÆSTE SKRIDT

Send dit CV til os senest den 15. maj 2022. Vi læser alle ansøgninger, indkalder til samtaler løbende og ansætter så snart, vi har fundet den rette kandidat til jobbet.

Arbejdspladsen vil være vores kontor i Brøndby.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte vores salgsdirektør, Nicolaj Wichmann på [email protected] eller tlf. 25 16 21 34.

KORT OM CONSCIA

Conscia er en førende europæisk leverandør af sikker og pålidelig IT-infrastruktur baseret på løsninger fra Cisco, Palo Alto, VMware, AWS og mange andre. Vi stræber efter at være den bedste partner for kunder med kritisk IT-infrastruktur gennem hele deres livscyklus.

Conscia A/S består af 900+ medarbejdere fordelt i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Holland og Slovenien.

Læs mere om Conscia Danmark på www.conscia.dk, og klik ind på vores karriereportal, hvor du kan høre vores kolleger fortælle om, hvordan det er at arbejde i Conscia.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Brøndby
  • Lørdag den 21. maj 2022

Lignende jobs

  • Sælger i Søborg

    Fri kontakt
    Motiveres du af at styre og lede tilbudsprocesser? Er du drevet af at vinde projekter? Vil du med på en vækstrejse? Kleven & Partners Rekruttering søger for Hercules Fundering, som er en del af NCC. Hercules Fundering er én af Nordens førende funderingsvirksomheder.
    • Sælger
    • Søborg
    Få mere info
  • Sælger i København

    Fri kontakt
    Engageret & kompetent møbelsælger/indretningskonsulent til Slettvolls Flagship Store - Oslo Plads i København. Slettvoll på Oslo Plads i KøbenhavnSlettvoll er et af Skandinaviens førende butikskoncepter for møbler og interiør.
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i København N

    Er du drevet af salg og kan skabe langvarige kunderelationer? Vil du være en del af et succesfuldt team af eksterne og interne salgskonsulenter inden for el, i en stilling som du selv er med til at..
    • Sælger
    • København N
    Få mere info
  • Sælger i København N

    Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan .
    • Sælger
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
28. april 2024 12
27. april 2024 12
26. april 2024 12
25. april 2024 11
24. april 2024 11
23. april 2024 11
22. april 2024 11
21. april 2024 11
20. april 2024 10
19. april 2024 11
18. april 2024 12
17. april 2024 13
16. april 2024 13
15. april 2024 12
14. april 2024 11
13. april 2024 11
12. april 2024 12
11. april 2024 12
10. april 2024 12
9. april 2024 11
8. april 2024 11
7. april 2024 11
6. april 2024 11
5. april 2024 11
4. april 2024 11
3. april 2024 11
2. april 2024 12
1. april 2024 13
31. marts 2024 13
30. marts 2024 13
29. marts 2024 13