Rekrutteringsfirma

norsktalende salgskoordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Brenner du for å yte god og personlig service, der kunden er i sentrum? Har du gode koordineringsevner og er du kvalitetsbevisst? Da er det deg vi søker til en stilling som norsktalende salgskoordinator for Techtronic Industries.

Som salgskoordinator hos Techtronic Industries (TTI) blir du en del av et dedikert kundeserviceteam med nordiske kolleger på hovedkontoret i Hvidovre. Ditt daglige arbeid vil først og fremst bestå av rådgivning til TTIs kunder og salgsstøtte til salgsstyrken, i samarbeid med teamet ditt. Ditt primære fokus vil være på selskapets norske kunder og det norske salgsteamet, men du vil også fra bistå dine kolleger i våre andre nordiske markeder.

ap postingen


I stillingen som salgskoordinator vil du i samarbeid med dine kollegaer være med på å videreutvikle avdelingen og den tjenesten, som TTI yter. Som salgskoordinator vil du motta innkommende samtaler på telefon og mail, der fokuset er å finne den beste løsningen sammen med kundene og sørge for at de får en god og profesjonell opplevelse. I tillegg vil du i din rolle som salgskoordinator hjelpe til i forbindelse med produktkampanjer eller lignende.
Hovedoppgavene dine vil derfor være følgende:

- Hjelpe kunder med råd og teknisk informasjon om våre produkter
- Støtte kunder med ordrebehandling
- Daglig kontakt med selgerne og hjelpe dem med å øke salget
- Hjelpe selgere og kolleger fra salgsstøtte med relevante oppdateringer i systemer og lister
- Utføre en rekke administrative oppgaver knyttet til salg og distribusjon

I tillegg vil du av og til delta på salgsmøter, konferanser og andre arrangementer, så du må derfor regne med en del reisevirksomhet.

profilen din


Vi ser for oss at du har god kundeforståelse og erfaring med service. Det viktigste er imidlertid at du ønsker å være en del av et dynamisk team som motiverer hverandre og jobber sammen. I tillegg vil vi gjerne at du:

- Har erfaring med kundeservice, salgsstøtte, back office eller lignende
- Er kjent med Office-pakken
- Er positiv og fleksibel i samarbeidet med kunder og kolleger
- Trives i et miljø der ting går fort, men der du kan bevare både oversikt og godt humør
- Snakker og skriver flytende norsk og har gode grunnleggende engelskkunnskaper. Kunnskaper i de andre nordiske språkene er en fordel, men ikke et krav
- I tillegg er det en fordel om du har kjennskap til SAP

fra selskapet


Techtronic Industries Nordic (TTI) er et veletablert internasjonalt selskap som markedsfører og selger et bredt utvalg av elektroverktøy, hekksakser og tilbehør under de markedsledende merkene Milwaukee, AEG og Ryobi. TTIs kunder er både bønder, fagfolk og industrikunder, der sluttkundene typisk er profesjonelle brukere og kvalitetssertifiserte gjør-det-selv-brukere. Produktene markedsføres til interiør-, hage-, renoverings- og byggebransjen. TTI Groups pågående strategiske fokus på sterke merkevarer, innovative produkter og eksepsjonelle mennesker former i stor grad vårt kulturelle DNA. TTI har mer enn 51 500 ansatte globalt, og i 2021 var omsetningen 13,2 milliarder euro. USD.

TTI tilbyr


TTI tilbyr en spennende og selvstendig jobb i et veletablert selskap med markedsledende produkter. Selskapet har voksesmerter og ting går fort, men det er høyt under taket, samt en uformell og humoristisk tone. I tillegg til lønnen tilbyr vi en gunstig pensjonsordning, helseforsikring, utviklingsmuligheter og en super kantineordning.
TTI sørger alltid for en god onboarding av sine nyansatte. Du vil derfor jevnlig delta på produktopplæring og annen relevant opplæring. Som salgskoordinator vil du styrke dine ferdigheter innen salg, kundeservice og teknisk informasjon, og TTI vil gjøre alt de kan for å hjelpe deg med å lykkes i jobben.

arbeidsforhold


- Fast stilling på 37 timer per uke
- Arbeidstiden er mandag-torsdag 08:00-16:00 og fredag 08:00-15:30.
- Oppstartsdato er så snart som mulig, men vi venter gjerne på den rette kandidaten.
- Kantineordning
- Gode parkeringsforhold

søknad og kontakt


Hvis stillingen er av interesse for deg, kan du søke via denne siden. Intervjuer vil bli avholdt fortløpende, så det anbefales at du søker så snart som mulig. Hvis du vil vite mer om stillingen, kan du kontakte seniorkonsulent Mia Louise Valsbo på [email protected] eller Sourcing Partner Juliane Frandsen på [email protected]. Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt, og vi vil innkalle til intervjuer med jevne mellomrom.

om Randstad


Hos Randstad hjelper vi mennesker og bedrifter med å realisere sitt fulle potensial. Vi kombinerer kunnskap med moderne teknologi for å skape endringer som hjelper folk fremover. Vi kaller det Human Forward.
Randstad DK er en del av det internasjonale Randstad-konsernet, verdens største leverandør av HR-løsninger. Med over 4 700 kontorer i 38 land gir vi jobber til mer enn 650 000 mennesker over hele verden hver dag.
I Danmark er vi blant de ledende vikar- og rekrutteringsbyråene med kontorer i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En posisjon vi har oppnådd fordi vi som eksperter på arbeidsmarkedet er i stand til å matche kvalifiserte kandidater med de rette jobbmulighetene.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Frederiksberg

Lignende jobs

  • Sælger i København

    Fri kontakt
    Engageret & kompetent møbelsælger/indretningskonsulent til Slettvolls Flagship Store - Oslo Plads i København. Slettvoll på Oslo Plads i KøbenhavnSlettvoll er et af Skandinaviens førende butikskoncepter for møbler og interiør.
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i København N

    Er du drevet af salg og kan skabe langvarige kunderelationer? Vil du være en del af et succesfuldt team af eksterne og interne salgskonsulenter inden for el, i en stilling som du selv er med til at..
    • Sælger
    • København N
    Få mere info
  • Sælger i København N

    Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan .
    • Sælger
    • København N
    Få mere info
  • Sælger (studiejob) i København

    <p>Are you looking to gain valuable experience in the green energy revolution, actively contributing to business development processes for offshore wind opportunities aligned to  net zer..
    • Sælger
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
28. april 2024 31
27. april 2024 31
26. april 2024 31
25. april 2024 33
24. april 2024 38
23. april 2024 38
22. april 2024 38
21. april 2024 38
20. april 2024 38
19. april 2024 33
18. april 2024 28
17. april 2024 26
16. april 2024 26
15. april 2024 25
14. april 2024 24
13. april 2024 25
12. april 2024 25
11. april 2024 25
10. april 2024 26
9. april 2024 26
8. april 2024 25
7. april 2024 25
6. april 2024 25
5. april 2024 24
4. april 2024 25
3. april 2024 26
2. april 2024 26
1. april 2024 27
31. marts 2024 28
30. marts 2024 28
29. marts 2024 28