Svensk talende sælger - Design- og mode software

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Hvis du elsker salg, er passioneret omkring mode, design og livsstil, og ønsker at være en del af et dynamisk og internationalt team, så er muligheden for dig. Du vil få ansvar for vores fortsatte vækst på det svenske marked, hvor du vil arbejde med de bedste livsstilsbrands i branchen.

Dit ansvar vil være nysalg. At sælge VOCAST-softwaren til nye svenske brands. Vi har heldigvis masser af glade kunder, fordi værktøjet skaber solid værdi, men også fordi vores operations team er professionelle og arbejder fokuseret med hver eneste kunde. Glade kunder bliver til ambassadører, og sådan kommer vi ind på nye markeder, en case ad gangen.

Hvis du er villig til at lave indsatserne, er der intet loft her. Vores ideelle kandidat er en person, der er selvmotiveret, ambitiøs og en naturlig født sælger. Vi værdsætter initiativ og resultater. VOCAST introducerede for nylig et warrant-program for at belønne kerneteamet, der driver vores resultater. Hvis du skaber resultater, er dette også en mulighed for dig.

Om jobbet:

Stillingen er på vores kontor i København, fordi sælgere skal have team energi. Med tiden kan denne stilling udvikle sig til at lede et svensk salgsteam og etablere et kontor i Stockholm. VOCAST vokser hurtigt, og efterhånden som du opbygger kendskab til markedet, kan du også bidrage til at påvirke, hvordan vi kommer ind på andre markeder.

Du refererer til Co-founder Jens Hamborg Koefoed og vil have have direkte ansvar for:

- Identificering af leads og ansvar for nysalg på hele det svenske marked.

- Du booker dine egne møder og driver processen helt til closing.

- Drive din pipeline og lukke aftaler så du når eller overgår månedlige salgsmål.

Om dig:

- Vi søger en person med dokumenteret track record inden for salg. Under rekrutteringsprocessen skal du dokumentere kontinuerlig performance i tidligere stillinger.

- Udover track record, søger vi også personlighed og ambition.

- Et netværk inden for mode- og designindustrien er en stor fordel, men stærke evner i at åbne døre og opbygge nye relationer kan også bringe dig ind ad døren.

- Da du håndterer det svenske marked fra København, forventer vi, at du er åben for at rejse for at møde kunder og deltage i branchearrangementer.

- Det er en forudsætning for stillingen, at du mestre svensk i skrift og tale. Engelsk er vores virksomhedssprog.

Hvis du er en resultatorienteret, ambitiøs sælger, der brænder for design- og modeindustrien, vil vi gerne høre fra dig. Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, provision og et ambitiøs men støttende arbejdsmiljø. Men endnu vigtigere tilbyder vi et fantastisk produkt, der gør kunderne glade.

Om virksomheden:

VOCAST er et design-drevet teknologifirma, der hjælper stærke brands indenfor mode-, design- og livsstil med at automatisere deres kommunikation og distribuere brand content til deres professionelle partnere på en visuel og effektiv måde.

VOCAST bruges allerede af mange af de største brands i Norden, såsom Filippa K, Svenskt Tenn, Chimi, Hope, ATP Atelier, Ganni, Rains, Layered, House of Dagmar, &tradition, Georg Jensen, Hay, PP Møbler, Carl Hansen & Søn og mange flere til at dele deres historier, fotos, videoer og andre filer med presse, stylister, influencers, forhandlere og arkitekter.

Ansøgning

Lyder stillingen som noget for dig, kan du søge stillingen via linket.

For at ansøge bedes du sende dit CV og en motivation, hvor du forklarer, hvorfor du er den perfekte kandidat til denne rolle

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jens Hamborg Koefoed på telefonnummer 22 44 67 81.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • København K
  • Fredag den 07. april 2023

Lignende jobs

  • Sælger i København

    Fri kontakt
    Engageret & kompetent møbelsælger/indretningskonsulent til Slettvolls Flagship Store - Oslo Plads i København. Slettvoll på Oslo Plads i KøbenhavnSlettvoll er et af Skandinaviens førende butikskoncepter for møbler og interiør.
    • Sælger
    • København
    Få mere info
  • Sælger i København N

    Er du drevet af salg og kan skabe langvarige kunderelationer? Vil du være en del af et succesfuldt team af eksterne og interne salgskonsulenter inden for el, i en stilling som du selv er med til at..
    • Sælger
    • København N
    Få mere info
  • Sælger i København N

    Trives du med en alsidig hverdag, hvor du samtidig kan være en del af et stærkt og dynamisk salgsteam som har den gode kundeoplevelse i fokus? Har du fagligheden i orden samt teknisk flair, og kan .
    • Sælger
    • København N
    Få mere info
  • Sælger i København

    Sælger søges til organisation/virksomhed i København
    • Sælger
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1