Rekrutteringsfirma

Sales Manager til Vitec Aloc

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

På vegne af vores kunde Vitec Aloc, søger vi en højt motiveret og selvstændig B2B Sales Manager, der med værdiskabelse i fokus er god til at skabe og vedligeholde relationer i multi-stakeholder salgsprocesser indenfor softwareløsninger til investeringsområdet.

  • Vil du være med til at styrke og opbygge markedsandele primært i Norden?
  • Har du erfaringer med B2B leadgenerering inden for software til investeringsområdet?
  • Har du erfaringer i at skabe C-level Business Cases?

Så er du måske den vi leder efter.

Vitec Aloc er et af Nordens førende softwarehuse specialiseret i Investment Management løsninger til kapitalmarkedet, der dagligt bruges inden for segmenterne Pension & Insurance, Asset Management, Trading, Family Office, Bank Treasury og Wealth Management – herunder rådgivnings- og kundeløsninger til investering inden for Private Banking. Med udgangspunkt i dybdegående viden og ekspertise hjælper de deres kunder med at transformere deres forretning via innovative løsninger.

Som B2B Sales Manager bliver du en del af teamet i Sales med dygtige faste kolleger og et antal studentermedhjælpere. Salg er en holdsport, og derfor kommer du især til at arbejde sammen med Marketing, PreSales, andre kundeansvarlige, løsningsarkitekter og implementeringsteamet.

Det kan du forvente

Hos Vitec Aloc får du en høj grad af frihed med din egen portefølje af potentielle kunder.
De opererer i en B2B nicheforretning, hvor kunder sjældent, og meget nødigt, skifter leverandør – og konkurrencen er hård, når det sker. De lange og tidskrævende salgsprocesser gør det vigtigt at kunne identificere og kvalificere ideelle kunder, og samtidig skal der kun få af de ideelle kunder til, for at du bliver en succes.

Så går du med et ønske om at være med til at styrke og opbygge markedsandele, og har du erfaring med B2B leadgenerering inden for finans, investering eller software, så er Vitec Aloc formentlig et godt match. Især hvis du trives med en stejl læringskurve og har motivationen til at lykkes og skabe resultater sammen med andre.

Vitec Aloc arbejder med sociale medier, især LinkedIn Sales Navigator, og digitale salgsværktøjer som Prezentor. Der er Presales og segmentspecifikke kundeteams på eksisterende kunder, som hjælper dig, når dialogen med den nye kunde bliver konkret – og dygtige kolleger i både Legal & Compliance og Marketing, der fungerer som støttefunktioner ad hoc. Du bliver derved klædt godt på til at kunne optræde professionelt og lykkes.

Din opgave: Leadgenerering og værdiskabelse i fokus

Hos Vitec Aloc er Sales husets kompetencecenter i forhold til at tiltrække nye kunder inden for deres seks kundesegmenter. Som B2B Sales Manager får du en drivende rolle i eksekveringen af Go2Market strategien, herunder løbende evaluering af segment- og marketingplaner i tæt samarbejde med Marketing og Kundecenteret, der er ansvarlig for deres eksisterende kunder. Outbound salgsaktiviteter bliver din vigtigste opgave, sekundært at respondere på inbound leads, samt at optimere på inbound strategien i samarbejde med Marketing.

Miljøet er uformelt og dynamisk, og hverdagen er præget af handlekraft, problemløsning, ”få-tingene-gjort” og et tæt samarbejde om komplekse, mindre komplekse og ad hoc opgaver. Dine kolleger er kreative og har et godt sammenhold. Du vil møde seks kolleger i nærmeste team med forskellige baggrunde. Derudover er arbejdsmiljøet kendetegnet ved høj faglighed, engagement, indflydelse og lysten til at tænke ud af boksen, kombineret med et virkelig godt socialt miljø og sammenhold

Hvem er du?

Det vil være en fordel hvis du:

  • Har mindst 3 års erfaring med B2B salg inden for finans- og investeringsområdet
  • Har en analytisk tankegang samt en passion for at forstå og være nysgerrig på kundens hverdag og uforløste potentialer
  • Ser værdien i at give og modtage feedback – og har lyst til at lære nyt
  • Har kendskab til koncepterne inden for Business Model og Value Proposition Canvas samt salgsmetoder som ”Challenger Sale”(primært) og/eller ”SPIN”(sekundært)
  • Tør udfordre den gængse tilgang, har lysten til at eksekvere på dine egne ideer, besidder et stort drive, er målrettet og motiveres af at skabe resultater
  • Har erfaring med at afholde gå-hjem-møder, offline events eller andre er et plus – men ikke et krav
  • Har evt. hands-on erfaring med LinkedIn Sales Navigator
  • Er komfortabel med at kommunikere skriftligt og mundtligt på engelsk

Du tilbydes:

  • At blive en del af en virksomhed, hvor der er plads til at udfolde din faglige nysgerrighed
  • At få stor indflydelse på vores salgsmæssige udvikling
  • En åben og flad kultur, hvor High-Performance og det at have det sjovt går hånd i hånd
  • Fredagsbar og løbende sociale aktiviteter arrangeret af personaleforeningen
  • Inspirerende lokaler i Odense C (5 min. fra Odense Banegård) med god kantineordning
  • Konkurrencedygtig løn
  • Stort set ingen bureaukrati du skal slås med – det er bare med at komme derudaf

Vitec er førende inden for Vertical Software. Virksomheden er grundlagt og har hovedsæde i Umeå i Sverige, og deres produkter er udviklet til specifikke behov inden for forskellige brancher i samfundet. Medarbejdernes ekspertise, kombineret med deres fælles virksomheds- og forretningsmodel, muliggør fortsat forbedring og innovation. Vitec Aloc vokser gennem forretningsenheders succes og gennem opkøb. Alt, hvad de gør, gøres med et langsigtet perspektiv. Vitec har 1.430 medarbejdere, er noteret på Nasdaq Stockholm og havde i 2022 en nettoomsætning på 1.978 millioner SEK. Læs mere på [xxxxx]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Odense C

Lignende jobs

  • Sælger i Odense SØ

    - med reference til CCO/Vice President Sanovo Technology Group A/S Datavej 3 DK-5220 Odense SØ Virksomheden SANOVO TECHNOLOGY GROUP beskæftiger ca. 650 medarbejdere, heraf ca. 1..
    • Sælger
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Sælger i Odense

    I stillingen vil du blive en del af et dedikeret og energisk salgsteam, hvor sjov og professionalisme går hånd i hånd. Teamet er præget af støttende kollegaer og en kultur, der prioriterer trivsel .
    • Sælger
    • Odense
    Få mere info
  • Sælger i Odense SØ

    ApplyDo you want to lead and drive our sales and business development of sales through distributors?We are looking for a Distributor Sales Manager who will be responsible for our distributor .
    • Sælger
    • Odense SØ
    Få mere info
  • Sælger i Odense SØ

    For vores kunder IntelliFinder, søger vi en dygtig hunter, til at indgå i deres salgsteam, og som vil være med til fortsat at styrke IntelliFinder’s position på markedet. Hvem er du? Intell..
    • Sælger
    • Odense SØ
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
26. april 2024 45
25. april 2024 44
24. april 2024 46
23. april 2024 46
22. april 2024 47
21. april 2024 47
20. april 2024 47
19. april 2024 47
18. april 2024 45
17. april 2024 45
16. april 2024 45
15. april 2024 44
14. april 2024 43
13. april 2024 43
12. april 2024 44
11. april 2024 42
10. april 2024 36
9. april 2024 36
8. april 2024 36
7. april 2024 36
6. april 2024 36
5. april 2024 35
4. april 2024 34
3. april 2024 30
2. april 2024 28
1. april 2024 34
31. marts 2024 34
30. marts 2024 34
29. marts 2024 33
28. marts 2024 35
27. marts 2024 34