Chef for efterretningssektionen til I Panserinfanteribataljon ved Den Kongelige Livgarde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Har du mod på et spændende, krævende og ansvarsfuldt job i en hverdag præget af, operationer, uddannelse af soldater og gode oplevelser? Så er du måske den kommende sektionschef efterretningssektionen ved I Panserinfanteribataljon.

Om os

Drømmer du om at indgå i en bataljon med et entydigt fokus på det operative virke, uddannelse af soldater og enheder samt operationsplanlægning og føring, så har du her muligheden for at blive en vigtig spiller i vores team.
Bataljonen indgår organisatorisk i 1. Brigade, der er Hærens stående indsatsparate troppeenhed. Bataljonen er udpeget til at indgå i beredskab i 2026, hvilket betyder at vi har et spændende og relevant mål at arbejde frem mod. Et delmål på vejen er deltagelse i Allied Spirit 2025, som fuld kampbataljon med tilhørende støtteenheder.

Forventningerne til bataljonens soldater er høje, både til den enkelte soldat, fører og chef, men også til bataljonen som en samlet enhed. Vi arbejder altid for at blive bedre, og gøre det bedste vi kan. Vi har et højt fagligt niveau som fundament, og bataljonen er kendt for altid at levere – på kamppladsen, på skydebanen, når der skal vedligeholdes og når der skal passes på hinanden og enheden.

Om stillingen

Som sektionschef har din efterretningssektion til formål, at tilvejebringe relevant og opdateret viden om modstanderen, øvrige aktører, terrænet og vejret. Sektionen udfordrer, baseret på faglighed og analyse, bataljonens løsning og valg af manøvre, indsættelse af indhentningsmidler samt tilvejebringe et rettidigt og dækkende beslutningsgrundlag for bataljonschefen og bataljonens enheder i forbindelse med gennemførelsen af operationer.

Som chef for efterretningssektionen og sammen med efterretningsofficeren og efterretningsbefalingsmanden, har du ansvaret for, at gennemføre uddannelsen af underafdelingernes efterretningsbefalingsmænd. Du anvender også din gode taktiske forståelse på delings-, kompagni- og bataljonsniveau, til at udarbejde udfordrende scenarier samt virke som vejleder og kontrollant i forbindelse med førings- og enhedsuddannelse.

Endelig er du som chef for efterretningssektionen tillige sikkerhedsofficer ved bataljonen. Som chef forventes det at du er selvstændig, handlekraftig, ressourcebevidst samt har evnen til at skabe følgeskab. Det kræver blandt andet at du kan tage beslutninger, også når det ikke er populært eller rart.

Om dig

Du er kaptajn og har gennemført VUT I/L HRN, Bataljons- og Brigadekursus eller Føringskursus. Du besidder evnen og viljen til at dygtiggøre dig inden for efterretningstjeneste.

Stillingen er omfattet af sundhedstriaden, og det forventes, at du er i god fysisk form.
Du har således bestået træningstilstandsprøve/Forsvarets fysiske test ved ansøgningstidspunktet eller er i stand til at aflægge prøven ved ansættelsestidspunktet.

Du vil endvidere skulle deltage i Livgardens blå roste, og i perioder have vagt ved de kongelige slotte og palæer.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajnløjtnanter/kaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes til hemmeligt og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Der er tale om en fast stilling med tjeneste på Garderkasernen i Høvelte.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte nuværende stillingsindehaver, kaptajn Stefan Kastrup Winther på telefon 728 34186, e-mail: [email protected] eller STCH I/LG, MJ Kristoffer Bjørnsen på telefon 25 55 13 78, e-mail LG-1B-STCH.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajn Thomas Gjøll Hansen på telefon 32 66 59 08 eller på mail: [email protected]

Ansøgningsfristen er den 4. april 2024.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

Seneste FOKUS bør medsendes samt evt referencer.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle egnede interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om Den Kongelige Livgarde (LG)
Den Kongelige Livgarde er et infanteriregiment med mange traditioner præget af to operative opgaver: Vagten om Majestæten og de kongelige slotte og palæer samt levering af kampenheder til felthæren. Udover uddannelsen af værnepligtige, der forestår vagten om Kongehuset, leverer Den Kongelige Livgarde også soldater til den professionelle kampenhed – I/Den Kongelige Livgarde, der tilhører 1. Brigade. Livgarden har enheder på Garderkasernen i Høvelte og Livgardens Kaserne i København.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Birkerød
  • Torsdag den 04. april 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 6
14. april 2024 7
13. april 2024 7
12. april 2024 7
11. april 2024 7
10. april 2024 7
9. april 2024 8
8. april 2024 8
7. april 2024 4
6. april 2024 4
5. april 2024 4
4. april 2024 4
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 3
28. marts 2024 4