Sagsbehandler med ledelsesansvar til Planlægningsafdelingen ved Forsvarets Sanitetskommando

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Er du kaptajn/kaptajnløjtnant, og har du stærke kompetencer indenfor operationsplanlægning og personel? Har du interesse for sanitetstjeneste eller er nysgerrig på samme?
Så er det nu, at du skal til tasterne, da Planlægningsafdelingen ved Forsvarets Sanitetskommando søger en sagsbehandler, der samtidig skal være leder og koordinator for militærlægegruppen.

Om os

I Forsvarets Sanitetskommando sikrer vi soldatens helbred. Vi er fagligt ansvarlige for - og varetager sundhedstjenesten i Forsvaret. Vi udvikler og rådgiver om militærmedicinske forhold, om militær fysisk træning og står for driften af infirmerierne og skolerne Center for Militær Fysisk Træning og Center for Sanitets- og Sundhedsuddannelse. Desuden er vi ansvarlige for rekruttering og uddannelse af Forsvarets sundhedsfaglige personel, som tager hånd om danske soldater i nationale og internationale operationer.

Planlægningsafdelingen er placeret ved staben i Brabrand. Afdelingen indgår i Udviklingsdivisionen.

Planlægningsafdelingen består af fire medarbejdere med næstkommanderende for Udviklingsdivisionen som afdelingschef.

Planlægningsafdelingens opgaver er primært fokuseret på den militærmedicinske planlægning, som blandt andet inkluderer:
• Udarbejdelse af FSK operative planlægningsprodukter.
• Deltagelse i planlægningsgrupper.
• Afholdelse af stabsmøder og stabsarbejde.
• Ledelse af militærlægegruppen.
• Udarbejdelse af Military Medical Intelligence produkter.
• Kontrol, opfølgning og erfaringsindhentning fra indsat sanitetsfagligt personel.
• Gennemførelse af FSK kontrolvirksomhed.

Ligeledes producerer afdelingen sanitetsfaglige trusselsvurderinger i et samarbejde med Forsvarets Efterretningstjeneste, og afdelingen medvirker ved den efterfølgende operationalisering af vurderingerne, således at disse tilpasses Forsvarets aktuelle operationer og øvelsesaktivitet.

Om stillingen

Du vil du som leder for militærlægegruppen skulle udarbejde og vedligeholde bemandingsplaner for lægernes indsættelse i internationale og nationale opgaveløsninger. Du skal i koordination med modtagne enheder og øvrige intererssenter tilsikre, at de nødvendige forbedredelser og uddannelser er på plads. Du bidrager tillige til rekrutteringen og udvælgelsen af militærlægerne. Du er samtaleleder for alle militærlægerne og godkender deres arbejdstid, rejser og indkøb.
Du er FSK repræsentant i Forsvarsministeriets Personalestyrelses Task Force Enkeltmandsudsendelser.
Derudover bliver du en del af det team, der giver bidrag til Medical Planning til Forsvarets missioner. Dette sker bl.a. gennem deltagelse i møder i Operational Planning Groups (OPG) der gennemføres i regi af Operationsstaben i Forsvarskommandoen (FKO), til sikring af de sanitetsfaglige forhold i Forsvarets internationale missioner eller øvelsesaktiviteter. Et af formålene er bl.a. at dimensionere de sanitetsfaglige bidrag hertil, hvilket kan være både enkeltpersoner og enheder. I stillingen kommer du endvidere til at behandle forespørgsler direkte fra det operative miljø samt fra andre myndigheder i Forsvaret samt civile institutioner.

Om dig

Vi ser gerne at du er kaptajn/kaptajnløjtnant. Du kan også være PL med potentiale.

Vi søger en selvstændig, helhedsorienteret og erfaren kollega, der evner at arbejde på tværs af niveauer og faggrænser. Du forventes at have øje for udvikling af opgaver, organisation og medarbejdere. Det er samtidig vigtigt, at du har forståelse for, at afdelingen samvirker med såvel de øvrige dele af Forsvarets Sanitetskommando samt direkte med den operative struktur.
Du skal trives med at være en koordinerende og teamarbejdende person, der er med til at sikre teamets optimale opgaveløsning til gavn for Forsvaret.

Vi forventer, at du har erfaringer med at udføre basal personelplanlægning og ledelse fra tidligere stillinger i Forsvaret.
Erfaringer med missionsforberedelser og fra en eller flere internationale operationer vil være en stor fordel, men er ikke et krav.

Du forventes at beherske en samarbejdsform, der er tilpasset til teamwork med fagprofessionelle og ildsjæle. Du skal kunne arbejde under tidspres og gerne have erfaring med sagsbehandling/analytisk arbejde samt de krav til stringens og klarhed, der stilles til skriftligt arbejde i såvel nationale som internationale stabe.

Vi lægger stor vægt på at understøtte din faglige og personlige udvikling. Vi vil bestræbe os på at skabe gode vilkår for gennemførelse af relevant videreuddannelse.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Dette brede opslag omfatter premierløjtnanter og kaptajner/kaptajnløjtnanter i løngruppe 3 og 4. Stillingens indhold og niveau justeres efter den valgte kandidat.

Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte oberstløjtnant Henrik Skovhave på telefon 5123 1721.
Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent Sandra Bengtson Heede, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 728 19172.

Ansøgningsfristen er den 18. juni 2023. Samtaler forventes afholdt løbende. Stillingen er til besættelse den 1. august 2023 eller efter nærmere aftale.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen. Eventuelle FOKUS fra Forsvaret og /eller andre relevante referencer kan medsendes.
Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARETS SANITETSKOMMANDO
I Forsvarets Sanitetskommando sikrer vi soldatens helbred. Vi er fagligt ansvarlige for - og varetager sundhedstjenesten i Forsvaret. Vi udvikler og rådgiver om militærmedicinske forhold, om militær fysisk træning og står for driften af infirmerierne og skolerne Center for Militær Fysisk Træning og Center for Sanitets- og Sundhedsuddannelse. Desuden er vi ansvarlige for rekruttering og uddannelse af Forsvarets sundhedsfaglige personel, som tager hånd om danske soldater i nationale og internationale operationer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Brabrand
  • Søndag den 18. juni 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Århus N

    Are you enthusiastic about inspiring projects? Would you like to be part of a growing industry that really matters in providing sustainable energy solutions globally? Then we have the opportunity f..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Århus N

    Do you thrive working in a high-paced environment, maybe with experience from the wind industry? Join our OCS Lean Optimisation Team. SalesSBU NCE Construction & OperationsLean Optimization..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Århus

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Århus N

    Opportunity Security Business Partner for APM Terminals, Aarhus/ DenmarkAPM Terminals' ambition is to be the World’s Best Terminal Company. We plan to achieve this by constantly lifting the s..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 2
25. april 2024 1
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 1
10. april 2024 2
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3