Sagsbehandler til logistiksektionen i Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Har du det store overblik? og kan du jonglere mellem flere opgaver, samtidig med at du yder support til dine kunder? Du får en stor kontaktflade til kunder og samarbejdspartner hvor gode relationer er vigtigt
Lyder det som noget for dig, så læs med her.

Om os

Logistiksektionen (LOGSEK) ved Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste (FVT) er en sektion i rivende udvikling. Sektionen opererer som en niveau II enhed, og består af en chef, en næstkommanderende, et sagsbehandlerteam og en studentermedarbejder, som dækker et meget bredt område. Sektionens primære kunder er de mange og meget forskellige værksteder i Vedligeholdelsesdivisionen (V-DIV), som varetager vedligehold af maritime-, land- og luftmilitære kapaciteter.

LOGSEK er en tværgående organisation, som er placeret i Planlægning- & Koordineringsdivisionen (PK-DIV), og har virkekraft ind i V-DIV’s tre hovedområder: land, luft, og maritim, samt eksternt i Forsvarsministeriets Materiel- & Indkøbsstyrelse (FMI) og Supply Chain Division (SCD).

LOGSEK løser opgaver som professionel kunde og leverandør i forhold til SCD og FMI, mf. Sektionen er forudsætningsskabende for, og understøtter og udvikler forsyningsveje. Det overordnede mål er at skabe en optimal situation for V-DIV vedligeholdelsesopgaver, både planlagte og akutte.

LOGSEK holder til i FVT hovedkvarter i Brabrand, men har satellitter i nord og øst, og arbejder ofte fra positioner ude i landet, garnisoner, flyve- eller flådestationer, når det giver mening. Sektionen mødes ugentligt på kontoret i Brabrand, hvor de fleste medarbejdere har deres faste plads, for at dele viden og koordinere opgaver.

Omgangstonen er fri og munter, tilgangen er konstruktiv og professionel. LOGSEK er en flad organisation med et højt kompetenceniveau, hvor der arbejdes under en høj grad af frihed. Der bruges tid på at kommunikere og danne relationer med samarbejdspartnere, som SCD, FMI, FKO, værnskommandoer, mv.

Om stillingen

Din primære opgave vil være at fungere som sagsbehandler i LOGSEK, med hovedformålet at tilvejebringe værkstedsmateriel, styre myndighedens norm-/beholdningsregnskab, yde support og operativ godkendelse af sager i MDG, yde støtte til større projektanskaffelser, og pleje relationer til kunder og leverandører.

Du vil sagsbehandle og godkende materielnormering og –anskaffelser til værkstederne, både som individuelle- og større projektanskaffelser, med henblik på at gøre værkstederne i stand til at løse pålagte opgaver og følge tidens teknologiske fremskridt.

Yderligere skal du yde støtte til organisationens øvrige afdelinger og løse ad hoc opgaver, samt yde støtte i forbindelse med INTOPS.

Om dig

Du er seniorsergent, alternativt erfaren oversergent med ambition om næste niveau. Værn er underordnet.

Du er faglært og har erfaring med logistik i Forsvaret, eventuelt som reservedelsekspedient, forsynings- eller logistikbefalingsmand, eller sagsbehandler inden for et eller flere af de logistiske funktionsområder, stabserfaring og solidt kendskab til MM i DEMARS, samt WORKZONE, MDG og andre relevante støttesystemer. Uddannelsesbevis skal vedhæftes din ansøgning.

Som person er du positiv og imødekommende. Du er initiativrig og samarbejdsvillig, og kan arbejde med flere sideløbende opgaver. Du trives i en hverdag med stor kontaktflade og varierende arbejdsopgaver, hvor fleksibilitet, fornyelse og kvalitet til tiden er i centrum.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en oversergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse inden for en kortere årrække.
I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på efterfølgende udnævnelse. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Faglært tillæg er betinget af godkendt uddannelse mod fremvisning af gældende svendebrev eller uddannelsesbevis jf. gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Brabrand.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Christian Bedmar på telefon +45 2462 8894.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Lisbeth Baldus ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse mail [email protected].

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er den 1. marts 2024. Samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.

Ansættelse efter aftale.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består af en Vedligeholdelsesdivision med seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer indenfor deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.

Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Brabrand
  • Fredag den 01. marts 2024

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Århus N

    Are you enthusiastic about inspiring projects? Would you like to be part of a growing industry that really matters in providing sustainable energy solutions globally? Then we have the opportunity f..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Århus N

    Do you thrive working in a high-paced environment, maybe with experience from the wind industry? Join our OCS Lean Optimisation Team. SalesSBU NCE Construction & OperationsLean Optimization..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Århus

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Århus N

    Opportunity Security Business Partner for APM Terminals, Aarhus/ DenmarkAPM Terminals' ambition is to be the World’s Best Terminal Company. We plan to achieve this by constantly lifting the s..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 2
25. april 2024 1
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 1
10. april 2024 2
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3