Sikkerhedsmedarbejder i Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Brænder du for at understøtte såvel drift som udvikling i en af Herning Kommunes største afdelinger? Og har du tilmed stor erfaring med ledelse og økonomistyring?

Så har du nu muligheden for at få en bred pallette af spændende og meningsfulde opgaver i en organisation, hvor vi prioriterer faglighed og trivsel.

Udvikling og overblik


Sundhed og Ældre står over for store udfordringer, idet den demografiske udvikling og samtidige rekrutteringsudfordringer presser driften og økonomien.

Der er derfor behov for fokus på overblik og sikker økonomistyring, ligesom der er brug for facilitering af udvikling af organisationen, så vi sammen kan imødekomme udfordringerne.

Du vil som stabschef indgå i Sundhed og Ældres chefgruppe og referere direkte til sundheds- og ældrechefen. Du vil få en nøglerolle i understøttelsen af et ambitiøst område, hvor vi udvikler sammenhængende, effektive ydelser til gavn for borgerne.

Vi kalder det vores ”VI-kultur”. For at understøtte VI-kulturen er det vigtigt, at du tænker i sammenhænge og helhedsløsninger, hvor du er god til at se og skabe strukturer - og du er nysgerrig, fleksibel og innovativ, når du skal finde de bedste løsninger.

Ledelse og følgeskab


Du bliver chef for godt 20 engagerede medarbejdere med forskellige opgaver og fagligheder, som har brug for både faglig sparring og god personaleledelse. Det er derfor vigtigt, at du er en god og erfaren personaleleder, der formår at sikre trivsel for forskellige medarbejderprofiler.

Du er god til at skabe følgeskab, og du forstår at navigere og lykkes i en politisk styret organisation. Sammen med dine medarbejdere vil du have ansvar for både udviklings- og driftsopgaver.

Som stabschef står du i spidsen for økonomistyring, udvikling, IT, uddannelse samt administration på tværs af Sundhed og Ældre. En af medarbejderne i Staben har desuden teamlederfunktionen for i alt syv medarbejdere; hjemmeplejens administrative medarbejdere samt Sundhed og Ældres telefonsluse/telefonomstilling til hjemme- og sygepleje.

Det er vigtigt, at du har solid ledelseserfaring og er en synlig og nærværende leder for engagerede medarbejdere. Medarbejderne skal opleve, at du er åben for dialog, sparring og giver den nødvendige støtte og hjælp til prioritering i opgaveløsningen.

Vi forstiller os, at du


  • har stærke kompetencer indenfor og erfaring med budget- og økonomistyring, så du kan være garant for en sikker styring af områdets samlede økonomi. Erfaring med og indsigt i de øvrige områder, Staben varetager, vil være et plus.
  • har politisk tæft og skal være med til at sikre en høj kvalitet i de sager, der forelægges politisk. Du skal være en god "oversætter" mellem det politiske og det fagfaglige niveau og omvendt. Stærke kommunikative evner både mundtligt og skriftlig er således en vigtig forudsætning.
  • skal kunne stå i spidsen for at udvikle en kultur, hvor det brede samarbejde internt og eksternt sikres, og hvor projekterne når i mål.
  • har en lang videregående uddannelse, fx cand. oecon., cand. merc., cand. scient. pol. eller lignende, gerne suppleret med lederuddannelse
  • har ledelseserfaring og erfaring fra en politisk ledet organisation

Du kan læse mere om stillingen og Sundhed og Ældre i job- og stillingsbeskrivelsen.

Løn og ansættelsesvilkår


Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.

Forventet tiltrædelse er 1. august 2023.

Tidsplan for ansættelsen


Ansøgningsfrist 5. juni 2023
Første samtale afholdes 13. juni 2023
Anden samtale afholdes eventuelt 16. juni 2023

Der gennemføres personprofil i forbindelse med processen.

Yderligere information


Du er velkommen til at kontakte sundheds- og ældrechef Anne Christmann Ramsgaard på telefon 24 65 34 65 med henblik på uddybende spørgsmål.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Herning

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1