Souschef for Porteføljekontoret

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Har du lyst til at være en del af et mindre team, hvor nøgleordet er sammenhold? Vil du være en del af ledelsesteamet og arbejde med styring af projekter og udvikling af processer? Så er det måske dig, der kan blive vores nye souschef i Porteføljekontoret i Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse.

Om os

Ejendomsstyrelsen varetager bygherreansvaret og driften af Forsvarsministeriets ejendomme og arealer i hele Danmark, Færøerne og Grønland. Porteføljekontoret er organisatorisk placeret i Planlægningsafdelingen, hvor du får både civile og militære ansatte som kollegaer.

Porteføljekontoret vokser og vi vil efter sommer være 12 kollegaer i kontoret. Kontoret har en central placering i organisationen og skal yde støtte til ledelsen og sikre, at det rette beslutningsgrundlag for de strategiske beslutninger er tilstede. Porteføljekontorets opgave er at styre på de mange indmeldte byggeanlægs- og vedligeholdelsesprojekter i Forsvaret.

Om stillingen

Sammen med sektionschefen, vil du som souschef udgøre ledelsesteamet i Porteføljekontoret. Du vil være stedfortræder, hvorfor du i perioder skal varetage ledelsen selvstændigt.

Organisationen er ny og ikke alle processer er færdigudviklede. Du vil derfor få en central rolle i at udvikle processer for, hvordan vi kan styre porteføljen af et stort antal projekter i Ejendomsstyrelsen. Der vil derfor være mulighed for at påvirke dine egne opgaver og ansvarsområder.

Dine primære arbejdsopgaver:
• Stedfortræder for sektionschefen
• Bidrage til udvikling af processer og procedurer
• Fordele opgaver og dialog med medarbejdere om løsningen
• Varetage kundekontakt til Forsvarskommandoen
• Deltage i tværgående arbejdsgrupper på styrelsesniveau
• Koordination og facilitering af samarbejde med andre afdelinger

Samarbejde er et nøgleord i Porteføljekontoret. Du får gode og engagerede kollegaer, der spiller hinanden gode og som altid står klar med en hjælpende hånd. Din arbejdsuge vil være fleksibel og veksle mellem tilstedeværelse og hjemmearbejde. Vi lægger vægt på, at du har en forstående og lyttende tilgang til medarbejdere. Vi har en flad organisationsstruktur og værner om en åben kommunikation og et godt samarbejde.

Om dig

Om du er en civil eller militær ansøger er ikke vigtigt, men snarere hvem du er som menneske. Du skal kunne sætte retning, men samtidig være en åben souschef, som medarbejdere har lyst til at komme til, hvis behovet er der. Det vil være en stor fordel, hvis dit CV afspejler erfaring med teamledelse eller et naturligt skidt i denne retning.

Vi forestiller os desuden, at du har erfaring med analytisk sagsbehandling og du har flair for og lyst til at gennemføre styring og strategisk planlægning, ligesom du besidder evnen til at uddrage de essentielle elementer i komplekse problemstillinger og kommunikere disse klart i tale og på skrift.

For civile ansøgere:
• Du skal som minimum være en erfaren specialkonsulent eller lignende stillingsniveau
• Det er en fordel, hvis du er eller har været en vellidt leder eller teamleder

For militære ansøgere:
• Du er kaptajn og har gennemført føringskursus, VUT I/L eller anden ækvivalerende uddannelse
• Du har forrettet tjeneste som taktisk fører på underafdelingsniveau eller bestredet stabsfunktioner

Gældende for alle ansøgere
Du skal i din ansøgning beskrive dine ledelsesværdier og hvordan du tror, at medarbejdere ville opfatte dig i rollen som souschef.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Anders Plenge på telefon 72813274 eller på mail [email protected]

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent kaptajn Thomas Søren Eskebjerg Krog, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 7281 9159 eller på mail [email protected].

Ansøgningsfristen er den 18. juni 2023 og vi forventer at afholde samtaler i uge 26. Den endelige ansættelsesdato vil blive koordineret med din nuværende chef.

Såfremt du er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

"Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse (FES) støtter og servicerer militære og civile myndigheder under Forsvarsministeriet. Vores opgave er at levere og udvikle attraktive fysiske rammer, som er nødvendige for deres daglige virke.
Vi bygger nyt, vedligeholder, driver kantiner og gør rent på tjenestesteder i hele landet.
Vi har på vegne af Forsvarsministeriets koncern ansvaret for det grønne område, der blandt andet omfatter miljø, energi og naturpleje.
Vores hovedkontor er i Hjørring, men vi har medarbejdere i hele landet. Vi er i alt 1600 ansatte, der tæller både civilt og militært ansatte. Vi er en organisation baseret på stærke fagfællesskaber, og vi prioriterer det tværgående samarbejde højt.
• Vi har ansvaret for over 600 lokationer spredt ud over hele Danmark.
• Vi administrer over 6000 bygninger og forvalter øvelsesområder, der samlet set er på størrelse med Mors.
• Vi bygger og vedligeholder i år for knap en milliard og er blandt andet bygherre på store projekter som campus til de nye F35-kampfly.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Hjørring
  • Søndag den 18. juni 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 3
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 4
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 2
8. april 2024 1
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 3