Officer søges til udvikling og drift af et spændende og udfordrende job ved Kapacitetscenter Electronic Warfare, KALA...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Drømmer du om at arbejde med udviklingsopgaver og drift inden for radio og telekommunikation? Hvis ja! Så kunne Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelses (FMI) blive din nye spændende arbejdsplads. I FMI kan du blive teknisk sagsbehandler i et spændende og udfordrende job ved Kapacitetscenter Electronic Warfare

Om os

Kapacitetscenter Electronic Warfare indgår, som et af tre kapacitetscentre i Forretningsområde Føringsstøtte, ved Kapacitetsansvarlig LAND, under Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse.
Kapacitetscentret består i alt af 10 medarbejdere, herunder 4 militært ansatte og 6 civile hvoraf du kan blive den ene.

Vi har ansvaret for anskaffelse, implementering, drift og udfasning af kapacitetscenterets systemer inden for Electronic Warfare og efterretningstjeneste, herunder test af systemerne.

Du vil blive en del af en dynamisk gruppe præget af såvel en formel, som uformel ledelsesstil, hvor du selv har stor indflydelse på kapacitetscenterets udvikling og tværgående samarbejde. Kapacitetscentret er placeret i Forretningsområdet med selvstændigt kontormiljø og tilhørende laboratorium. Derudover rådes der over test- og målefaciliteter til studie og udviklingsaktiviteter. Samlet
rådes der over gode og funktionelle arbejdsforhold, der ligeledes er under udvikling.

Kapacitetscenteret har en varieret og afvekslende hverdag med mange forskellige opgaver og under forskellige vilkår. Vi har et dynamisk og samarbejdsorienteret miljø med fagligt engagerede ingeniører.
Omgangstonen er generelt uhøjtidelig og humoristisk.

Om stillingen

Som kaptajn i Kapacitetscentret vil du arbejde med følgende opgaver;

• Indgå i vores team for teknisk sagsbehandling af vores mandbårne, køretøjsindbyggede og luftbårne systemer, for henholdsvis efterretningsindhentnings- og force-protection teknologier.
• Forestå planlægning, tilrettelæggelse samt gennemførelse af Kapacitetscenterets aktiviteter indenfor traditionel electronic warfare, samt bidrage til vores studie- og udviklingsopgaver, herunder med
deltagelse i vores planlagte test og målinger ved systemhuse og i terræn.
- Forestå driften af vores eksisterende kapaciteter, i tæt samarbejde med vores operative samarbejdspartnere.Diamondback, Støtte til Kontraktudarbejdelser m.v.,
- Diverse Leverandørbesøg/Leverandørsamarbejde /Kontraktopfølgning,
- DASID, Støtte til udrulning DNK samt NMD-N,
- Cat Eye, Udrulning, Uddannelse, Kontraktopfølgning.
- Opfølgning ToE aktioner (AADE/RCIED DB m.v.),
- Div. Fakturabehandling (SAP),
- KCM og KUP møder,
- Div. Notater, C-UAS, Testbaner m.v.
- ECM, Støtte til tests (Test CH),
- DRONGO, Udskiftning af HW m.v.,
- Planlægning TH24 (IPC),
- ECM 7/8, Indbygning i arven,
- AOC, US samt
- Request for Visit, Road Movement Bid, militært tolddokument (NOR) m.v.

Der vil være en del rejseaktivitet i både ind- og udland i forbindelse med anskaffelse, uddannelse, studie samt udvikling og test.

Om dig

Vi forventer, at du har en baggrund som officer indenfor telekommunikation eller lignende. Vi søger en kaptajn/major (M321/M322) med erfaringen fra et eller flere af følgende områder:
Måling på radiosystemer, antenneinstallationer, RF måleteknik, forståelse for RF systemer og modulationsformer, opbygning af testudstyr samt integration af tekniske systemer.
Du skal kunne sikkerhedsgodkendes til HEMMELIG, samt have evner og vilje til at dygtiggøre dig indenfor teknologier til efterretningstjeneste.

Du har en stærk teknisk profil med lyst og evne til at sætte dig ind i fagområderne og til at styrke Kapacitetscentret med din ingeniørmæssige faglighed.

Du er i stand til selvstændigt at kunne håndtere omfangsrige og komplekse sager, men vil også indgå i teamsamarbejde med øvrige kollegaer.

Du kan formulere dig klart og tydeligt i skrift og tale på både dansk og engelsk. Erfaring med internationalt samarbejde er en fordel. Du arbejder struktureret og grundigt og har evnen til at bevare overblikket.

Opgaverne i sektionen udvikler sig til stadighed, hvorfor du skal være fleksibel og omstillingsparat

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet. Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajner og kaptajnløjtnanter.

Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Kapacitetscenter Electronic Warfare, major Christian Mogensen på mobil: 41 32 88 93 eller mail: [email protected].

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent Toke Rasmussen, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 32 66 59 91 eller e-mail [email protected].

Ansøgningsfristen er den 22. marts 2023 og samtaler forventes afholdt løbende inden opslaget udløb.

Den endelige ansættelsesdato vil blive koordineret med din nuværende chef.

Fast tjenestested Ballerup.

Såfremt du er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Du anmodes om at vedhæfte relevante dokumenter, som bevis for uddannelse mv.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk.

OM FMI - Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) er en styrelse under Forsvarsministeriet.
FMI har ansvaret for det samlede forsvars og beredskabs materiel, IT og cybersikkerhed. Det er os, der anskaffer, driver og bortskaffer materiel og IT for såvel Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og resten af Forsvarsministeriets koncern. Desuden bistår vores IT-medarbejdere dagligt i at modstå de cyberangreb, Forsvarsministeriets koncern udsættes for.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Karup J
  • Onsdag den 22. marts 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you a service-minded technician with a high sense of responsibility? Do you like to travel, and are you looking for an exciting and versatile job? If you possess leadership potential and the ca..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you enthusiastic about renewable energy and like a physical job in the field? As a Service Technician at Vestas, you get a job where you make a difference for a more sustainable future.EVP .
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you looking for a new exciting opportunity in a global organizational environment and would like to be a part of a green energy transition? Vestas is growing and need more colleagues to the Con..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
27. april 2024 9
26. april 2024 10
25. april 2024 10
24. april 2024 10
23. april 2024 8
22. april 2024 8
21. april 2024 9
20. april 2024 9
19. april 2024 9
18. april 2024 9
17. april 2024 9
16. april 2024 10
15. april 2024 10
14. april 2024 9
13. april 2024 9
12. april 2024 9
11. april 2024 8
10. april 2024 8
9. april 2024 8
8. april 2024 7
7. april 2024 6
6. april 2024 6
5. april 2024 6
4. april 2024 5
3. april 2024 5
2. april 2024 5
1. april 2024 5
31. marts 2024 5
30. marts 2024 5
29. marts 2024 5
28. marts 2024 5