Flight Commander SEAHAWK Maintenance Flight ved Vedligeholdelsesområde Karup (genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Er du vild med ledelse, teknik og maritime helikoptere? Har du mod på en udfordring og lyst til at arbejde med Forsvarets nyeste helikopter? Vil du sikre fortsat udvikling, godt arbejdsmiljø og have gode muligheder for forståelse af et kompliceret område?
Så skal du søge stillingen som Flight Commander for MH60R Maintenance Flight.

Om os

SEAHAWK Maintenance Flight er en dynamisk arbejdsplads med en bred række opgaver. Vi understøtter Eskadrille 723 (ESK 723), der er en del af Helicopter Wing Karup (HW). ESK 723 har året rundt to helikoptere i Nordatlanten ombord på et af Søværnets skibe, ligesom ESK periodevis deltager i internationale operationer, også stationeret ombord på Søværnets skibe. ESK 723 opgaver spænder fra suverænitetshåndhævelse, eftersøgning og redning, fiskeri- og havmiljøinspektion til sømilitære opgaver og støtte til politiet. Til disse opgaver understøtter SEAHAWK Maintenance Flight med personel og teknisk vedligehold.

MH60R SEAHAWK Maintenance Flight udfører base maintenance og er delt op i en maintenance dok og en phase dok. Overordnet set udfører maintenance dokken teknisk vedligehold, der er kalendertidsstyret. Phase dokken udfører teknisk vedligehold, der er flyvetimestyret.

Om stillingen

I stillingen som Flight Commander Maintenance Flight ved MH60R SEAHAWK er du som leder øverst ansvarlig for et stærkt teknisk team bestående af ca. 40 m/k, der alle sætter en ære i at arbejde på Forsvarets maritime helikopterkapacitet, SEAHAWK.
Ud over dig selv er der ansat en premierløjtnant, som næstkommanderende for flighten.

Den primære opgave består i at skabe rammerne for, at flighten har de optimale betingelser for at fungere og levere, og du kommer blandt andet til at arbejde med:
- Produktionsledelse, styring og sikring af enhedens leveringskrav, kvalitet, samarbejde og trivsel.
- Indtræde som en del af ledelsesgruppen ved Vedligeholdelsesområde Karup, herunder de medfølgende ledelsesopgaver.
- Budgetudarbejdelse, -opfølgning og -styring.
- Ledelse og personelforvaltning.
- Sagsbehandling for chefen for Vedligeholdelsesområde Karup, samt for eget ansvarsområde.
- Uddannelse og udvikling af underlagte medarbejdere.
- Forberedelse, opstilling og indsættelse af helikopterkapaciteter og personel i internationale – og nationale opgaver.

Stillingen vil i den kommende tid have stor fokus på succesfuld implementering af Danish Military Airworthiness Requirements (DKMAR), Anti Submarine Warfare (ASW) samt sikre et godt og udbytterigt ophold for en kommende ensidig udveksling af teknisk – og operativt personel fra Royal Norwegian Air Force (RNoAF).

Selvom stillingen ikke er nyoprettet, er der stor mulighed for at præge og udvikle stillingen i forhold til egne præferencer.

Om dig

Det vigtigste kriterie for succes i stillingen er dine ledelses- og menneskelige egenskaber. Du vil komme til at arbejde med mange forskellige kollegaer med vidt forskellige personligheder, som alle yder en stor indsats for sikre opgaveløsningen sker effektivt og med høj kvalitet. I denne kontekst kommer du langt med engagement, humor samt en lyttende og inddragende tilgang. Dette kombineret med evnen til at analysere komplekse problemstillinger, koordinere, afveje problemstillinger, kommunikere, rumme forskelligheder, skære igennem og sætte retningen, når behovet opstår, vil kunne hjælpe dig godt på vej i stillingen.

Fagligt er det ønskeligt, at du har erfaring fra en lignende stilling inden for produktion og flyvedligehold. Viden om flyvedligehold kombineret med en grundlæggende forståelse for de operative behov er en fordel i forhold til personaleledelse, drift og den sagsbehandling, der ligger i stillingen.

Indsigt i luftdygtighed og kvalitet er vigtigt, da du, i en ofte hektisk hverdag, skal være garant for, at mennesker og materiel ikke presses i sådan et omfang, at sikkerheden kompromitteres for hverken medarbejder eller maskine. Samtidig skal effektiviteten sikres, hvilket stiller krav til din evne til at håndtere krydspres.

MH60R SEAHAWK er altid nationalt repræsenteret og ofte internationalt. Derfor kan der forventes en vis rejseaktivitet.

Vi vægter kontinuerlig udvikling for alle vores ansatte. Derfor vil vi løbende sikre din kompetenceudvikling, hvor vi i fællesskab planlægger, hvordan du opnår kvalificering og udvikling i jobbet.

Stillingen er på kaptajnsniveau, men kan søges af en erfaren premierløjtnant. I så fald vil der være mulighed for at indgå en uddannelsesaftale, og du vil i perioden frem til en evt. udnævnelse i stillingen, bestride stillingen som funktion i højere stilling.

Profilen ved den enkelte er væsentligere end specifikke kvalifikationer eller kompetencer. Vi kan understøtte, at du bliver en succes – hvis vilje og evne er til stede.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 4, som omfatter kaptajnløjtnanter/kaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes til hemmeligt og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Fast tjenestested i Karup.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Næstkommanderende for Vedligeholdelsesområde Karup Kaptajn Sten Langdal på telefon 72 84 27 03.
Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du ringe til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajn Glen Spangenberg Rasmussen på telefon 32 66 53 61.

Ansøgningsfristen er den 14. juni 2023 og samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.

Ansættelse efter aftale.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket, hvor du vedhæfter ansøgning og CV. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste
Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste består af en Vedligeholdelsesdivision med seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer indenfor deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste.

Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter Forsvarets Vedligeholdelsestjeneste Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Karup J
  • Onsdag den 14. juni 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you a service-minded technician with a high sense of responsibility? Do you like to travel, and are you looking for an exciting and versatile job? If you possess leadership potential and the ca..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you enthusiastic about renewable energy and like a physical job in the field? As a Service Technician at Vestas, you get a job where you make a difference for a more sustainable future.EVP .
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Are you looking for a new exciting opportunity in a global organizational environment and would like to be a part of a green energy transition? Vestas is growing and need more colleagues to the Con..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Videbæk

    Er du en højt kvalificeret teknisk profil og begejstret for vedvarende energi? Har du erfaring med at arbejde med mennesker i træningssituationer, og er du en rollemodel, når det kommer til sikkerh..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Videbæk
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
28. april 2024 9
27. april 2024 9
26. april 2024 10
25. april 2024 10
24. april 2024 10
23. april 2024 8
22. april 2024 8
21. april 2024 9
20. april 2024 9
19. april 2024 9
18. april 2024 9
17. april 2024 9
16. april 2024 10
15. april 2024 10
14. april 2024 9
13. april 2024 9
12. april 2024 9
11. april 2024 8
10. april 2024 8
9. april 2024 8
8. april 2024 7
7. april 2024 6
6. april 2024 6
5. april 2024 6
4. april 2024 5
3. april 2024 5
2. april 2024 5
1. april 2024 5
31. marts 2024 5
30. marts 2024 5
29. marts 2024 5