Udstationering til Tyskland – Stabsofficer ved Planning Section 2, A5 Plans & Policy, HQ AIRCOM, RAMSTEIN.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du officer fra Flyvevåbnet med bred operativ erfaring og med solid stabserfaring så er der nu en spændende ledig stilling som Staff Officer Planning Section 2 ved A5 Plans & Policy Headquarters Allied Air Command Ramstein/NATO.

Om os

Headquarters Allied Air Command (HQ AIRCOM) er NATO’s hovedkvarter for luftoperationer. Vi er placeret inde på den amerikanske luftbase I Ramstein tæt på Klaiserslautern, Tyskland, og er lidt over 500 medarbejdere fra NATO og partnernationer.

Som det eneste tilbageværende hovedkvarter for luftoperationer yder HQ AIRCOM luftmilitær rådgivning til NATO’s øverste militære ledelse. Commander AIRCOM er herudover pålagt at opstille et Joint Forces Air Component (JFAC) og varetager NATO’s stående missioner, Air Policing, Ballistic Missile Defence samt operativ kontrol af NATO Airborne Early Warning og Air Ground Surveillance.

Arbejdstempoet ved HQ AIRCOM er til tider højt, men der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling under en overvejende uformel omgangstone.

A5 Plans and Policy har et særdeles bredt sagsområde og udgør en af kernedivisionerne ved HQ AIRCOM. Inden for Policy området udfører A5 den første sagsbehandling og vurdering af både Joint og Air relaterede NATO udviklingsprojekter – herunder også NATO styrkeplanlægning.

Inden for Plans området er A5 ansvarlig for at vedligeholde og udvikle HQ AIRCOMs evne til at udføre både Joint og Air planlægning frem til udarbejdelse af OPLAN. A5 er herunder ansvarlig for at opstille og lede Air Operations Planning Groups (AOPGs) og er hovedsagsbehandler på udvikling af doktriner m.m. inden for NATO planlægning.

Såfremt JFAC opstilles, indgår størstedelen af A5 i Strategy Division med ansvar for at optimere og eksekvere OPLANs udviklet af AOPGs.

Om stillingen

Stillingen benævnes Staff Officer Plans team 2. Du vil indgå i A5 planlægningsteam og du vil have gode muligheder for at påvirke, hvilke ansvarsområder du tildeles. Det forventes, at du efter kort tid i stillingen kan indgå i en Air Operations Planning Group, AOPG (ca. 40 stabsofficerer) – med henblik på at blive leder af AOPGs på sigt.

Dagligdagen i A5 er præget af meget afvekslende opgaver og en stor grad af selvstændighed. Den rette kandidat vil have en betydelig mulighed for at få indflydelse på og præge udviklingen af stillingen afhængig af baggrund, tidligere erfaringer og personlig indsats.

Der kan forventes 4-6 ugers rejseaktivitet i løbet af året samt deltagelse i to eller flere årlige JFAC øvelser.

Du refererer til Section Head (Planning section 2), samt i national sammenhæng til den danske Senior National Representative (SNR)/Senior National Officer (SNO).

Om dig

Du har erfaring fra en eller flere funktioner i den militære ledergruppe. Du er uddannet officer i flyvevåbnet og har gennemført VUT-II/MMS for militære ledere eller tilsvarende. Det er et krav, at du har en solid baggrund som operativ officer i Flyvevåbnet og har haft tjeneste ved NIV II og III.

Erfaring med og indsigt i luftoperationer på taktisk og operativt niveau er nødvendig. Det er ikke et ubetinget krav, at du har et indgående kendskab til sagsområdet operativ planlægning, men det forventes, at du har lyst og evne til at tilegne dig dette sagsområde.

Der lægges derudover vægt på, at du er helhedsorienteret og samarbejder aktivt for helstøbte løsninger. Du er med til at skabe og vedligeholde et godt arbejdsklima i et internationalt miljø. I din tilgang til arbejdet er du fleksibel, åben og har selvdisciplin.

Udover at du har et godt kendskab til flyvevåbnets luftoperationer, er kendskab til det operative samspil med de andre værn såvel som til NATOs opgaver og organisation ønskelig.

Det vil være en fordel, såfremt du har erfaring fra internationale operationer og/eller international stabstjeneste.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer og orlogskaptajner.
Du tillægges midlertidig grad af oberstløjtnant.

Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationer af Officerer i Danmark vedrørende løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.

Stillingen er til besættelse 1. marts 2023 og besættes som udgangspunkt for en tre til fireårig periode – dog kan perioden variere under hensyn til Forsvarets behov.

Du vil blive udstationeret under udetillægsordningen, det vil sige at du bl.a. får betalt dine flytte- og boligudgifter. Du modtager et skattefrit udetillæg og en evt. medfølgende ægtefælle har mulighed for at få 50.000 kr. årligt i ægtefællepension.

Derudover er det muligt at forhandle personlige tillæg. Eventuelle børn vil som udgangspunkt blive tilknyttet det tyske skole- og børnehavesystem. Du kan læse mere om vilkårene for udstationering på HR-portalen.

Du kan beregne dit skattefrie udetillæg via Forsvarets HR-portal på FIIN.

Du kan finde flere informationer i FPSBST 566-2, som omhandler forhold under udstationering, herunder bl.a. ægtefællepension og hjemflytningstillæg.
I forbindelse med ansættelsen vil der være mulighed for forhandling af tillæg.

Forud for tiltrædelse skal du opfylde flg. forudsætninger:
- Bestået forsvarets fysiske basiskrav
- Være helbredsgodkendt (helbred og tænder).
- Du kan sikkerhedsgodkende til NATO COSMIC TOP SECRET samt opretholde denne
under hele ansættelsesforløbet.
- Du kan bestå sprogtest i engelsk til SLP 3-3-3-3 ved Forsvarsakademiet.

Kontakt og ansøgning:
Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingsindholdet, er du velkommen til at kontakte den danske SNO, oberstløjtnant Mikael Mørck-Pedersen på telefon +45 50864700 eller +49 6371 40 2574.

Har du spørgsmål til løn- ansættelsesvilkår, herunder vilkår som udstationeret, kan du kontakte HR-konsulent, Tine Vallentin Nielsen på telefon +45 32665768.

Ansøgningsfristen er den 31. januar 2023 og samtaler forventes gennemført snarest herefter.

Ansøgninger sendes elektronisk via link i annoncen.

Forsvaret er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.
Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Tirsdag den 31. januar 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0