Danmarks repræsentant i Joint Strike Fighter programmet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse søger en erfaren militær/civil chef, der vil kunne tjene som Danmarks faste repræsentant i det internationale F-35 Joint Strike Fighter Program Office i Arlington, Virginia, USA i en 4-årig periode startende medio 2024.

Der forudsættes et indgående kendskab til anskaffelses- og driftsforhold af komplekse militære systemer, herunder økonomistyring.

Om os

F-35 Joint Strike Fighter Program Office er et internationalt programkontor, som har til opgave at forestå anskaffelse, drift og videreudvikling af F-35 Joint Strike Fighter kampflyet til USA, internationale partnere og andre købere. Hver deltagende partnernation er fast repræsenteret i programkontoret med en national repræsentant. Der har været en dansk repræsentation i programkontoret siden 1997.

F-35 Joint Strike Fighter Program Office er beliggende i Arlington, Virginia, USA tæt på Washington D.C., og har ca. 2200 medarbejdere fra USA og partnernationer fordelt over USA.

Det danske F-35 program omfatter anskaffelse af 27 stk. F-35 kampfly. Heraf er 7 stk. p.t. leveret og anvendes til omskoling og uddannelse af kommende danske F-35 piloter ved den amerikanske-hollandske-danske uddannelsesenhed på Luke Air Force Base i Arizona i USA. De første danske F-35 kampfly ankommer til Flyvestation Skrydstrup i efteråret 2023, og de sidste danske F-35 kampfly forventes leveret i 2026.

I perioden 2024 – 2028 forventes det danske F-35 program at overgå fra at være et særskilt materielanskaffelsesprogram med eget programkontor – New Fighter Program (NFP) - til at være et materieldriftsprogram forankret i Kapacitetsansvarlig Luft, begge dele i regi af Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse.

Om stillingen

I nationalt regi indgår du organisatorisk i New Fighter Program (NFP) i Forsvarsministeriets Materiel- og indkøbsstyrelse med direkte reference til direktøren for NFP.

Opgaven som den danske nationale repræsentant i det internationale F-35 programkontor løses efter nærmere instruks fra NFP i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse. Du vil således løbende skulle rapportere til NFP i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse.

Som den danske nationale repræsentant i det internationale programkontor deltager du i programaktiviteter inden for alle aspekter relateret til produktion, drift og videreudvikling af F-35 Joint Strike Fighter kampflyet. Aktiviteterne omfatter bl.a. deltagelse i programmets styring og i programkontorets ledelse, koordination af såvel operative som materielfaglige aktiviteter samt samarbejde med amerikanske og internationale partnere og brugere af F-35 kampflyet.

Som den nationale danske repræsentant i det internationale F-35 programkontor skal du bl.a.

• repræsentere Danmark i F-35 Joint Strike Fighter Program Office styre- og arbejdsgrupper og sikre, at danske interesser i programmet tilgodeses,
• koordinere dansk deltagelse i Joint Strike Fighter relevante samarbejdsfora,
• håndtere danske input til F-35 programmet, herunder nationsspecifikke planlægningsdetaljer mv.,
• administrere tekniske aftaler med det amerikanske forsvar og F-35 Joint Strike Fighter producenterne gældende for Forsvarsministeriets område og dansk industri,
• fungere som controller og koordinere danske finansielle input til F-35 Joint Strike Fighter Program Office, herunder bidrage til den nationale økonomistyring samt
• rådgive danske myndigheder i forhold relateret til F-35 Joint Strike Fighter kampflyet.

Endvidere skal du fungere som Senior National Officer for dansk personel i det internationale F-35 programkontor samt for militært personel i Maryland, Washington D.C. og Northern Virginia, der ikke er tilknyttet den danske ambassade.

Om dig

Vi forventer, at du som Danmarks repræsentant i F-35 Joint Strike Fighter programmet

• har solid viden om og erfaringer med anskaffelse og drift af komplekse materielsystemer og gerne med kampfly gennem både national som international tjeneste,
• har erfaring med anskaffelse, drift og videreudvikling af materielsystemer på ledelsesniveau,
• har erfaring med økonomistyring i relation til store materielanskaffelser og drift heraf,
• har gode evner til at opbygge og indgå i netværk og hurtigt skabe relevante professionelle kontakter på tværs af fagområder i et internationalt miljø,
• har erfaring fra en eller flere funktioner som leder,
• har erfaring med program- og projektstyring,
• har god dømmekraft, optræder diplomatisk og har erfaring med internationale forhandlinger, er velformuleret i både skrift og tale på dansk og engelsk samt
• er analytisk stærk og helheds- og resultatorienteret.

En af dine vigtigste kvalifikationer er din dømmekraft og dit helhedssyn, hvor du formår at tænke koncernens udvikling og drift ind i virket for dit ansvarsområde i overensstemmelse med Forsvarsministeriets mission og vision.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes i løngruppe 2 i henhold til rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Der er mulighed for at forhandle et evt. personligt tillæg, samt mulighed for ansættelse ved konstitution.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, er der mulighed for, at ansættelsen kan ske som tjenestemand, hvorefter den lønmæssige indplacering vil ske i lønramme 38. Ansøgningen skal stiles til Hendes Majestæt Dronningen, medmindre du allerede er indplaceret i lønramme 38. Der er mulighed for at forhandle et evt. personligt tillæg, samt mulighed for ansættelse ved konstitution så længe stillingen varetages.

Under udstationeringen vil du oppebære udetillæg efter gældende udetillægsordning samt få betalt bolig. Via Forsvarets HR-portal på FIIN kan du finde information om forhold under udstationeringen. Her kan du ligeledes beregne det forventede udetillæg. Endvidere må der forventes omkring 20 rejsedage årligt.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner.
Stillingen er til besættelse fra medio 2024.
Dit daglige tjenestested er Arlington, Virginia, USA.

Som ansat under Forsvarsministeriet er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne i hele din ansættelsesperiode.

Stillingen besættes som udgangspunkt for en fireårig periode - dog kan perioden afkortes med et år under hensyn til Forsvarets behov.

Du skal kunne opfylde Forsvarets helbredskrav til deltagelse i internationale missioner samt kunne bestå fysiske tests i henhold til Forsvarets krav.

Derudover skal du bestå sprogtest i engelsk ved Forsvarsakademiet til niveau 4-4-4-4, Forsvarets fysiske test samt kunne helbredsgodkendes.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Forsvaret ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Direktør for New Fighter Program (NFP) Per Pugholm Olsen ved Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse på tlf. +45 41 22 90 22.

Hvis du har spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse, Julie Søgaard Grevsen på tlf. +45 32 66 56 70.

Ansøgningsfristen er den 19. juni 2023.
Samtaler forventes afholdt i uge 26 eller snarest herefter.

Du kan søge stillingen via nedenstående link.
Stillingen er ledig til besættelse fra medio 2024.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets ministerområde er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • København K
  • Mandag den 19. juni 2023

Lignende jobs

  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    STILLINGEN ER BESAT OG KAN IKKE SØGES LÆNGERERigshospitalets fornemmeste opgave er at være til gavn for den enkelte patient og det samlede sundhedsvæsen. Men hvordan er man til gavn for det sam..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Er du på udkig efter et arbejde, hvor du har højt til loftet og får en masse frisk luft? Har du lyst til at udføre parkeringskontrol på vores parkeringsarealer og hjælpe bilister, som har spørgsmål..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i København

    Do you find Threat Hunting, Threat Intelligence, SIEM and EDR exciting, and do you want to be a deciding factor in IT Security in our internal as well as our customer’s environments? As IT Security..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • København
    Få mere info
  • Sikkerhedsmedarbejder i Dragør

    Vil du være med til at give vores gæster gode svømmeoplevelser?Dragør svømmehal søger lige nu livredder på fuldtid til blandt andet opsyn i dameafdelingen.Vi har brug for dig i rollen som liv..
    • Sikkerhedsmedarbejder
    • Dragør
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0