Uddannelsesbefalingsmand til Værnepligtsuddannelsen ved [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Næstved

Kan du lide at undervise? Vil du være med til at sikre, at værnepligtsuddannelsen i Beredskabsstyrelsen opleves interessant og udfordrende?

Ved Beredskabsstyrelsen Sjælland i Næstved har vi en fast stilling som sergent ved værnepligtsuddannelsen ledig til besættelse pr. 1. marts 2023 eller snarest muligt herefter.

Om os

Beredskabsstyrelsen Sjælland opretholder et døgnberedskab på Sjælland samt uddanner årligt ca. 130 værnepligtige til redningsspecialister. Derudover gennemfører Beredskabsstyrelsen Sjælland en lang række andre aktiviteter inden for det nationale- og internationale beredskab, inkl. rådgivning og uddannelse af eksterne samarbejdspartnere i beredskabsfaglige emner.

Om stillingen

Dine opgaver, vil blandt andet være at:
• Planlægge, gennemføre, evaluere og videreudvikle uddannelsen af værnepligtige, frivillige og eksterne kursister.
• Medvirke til at sikre, at de værnepligtige, frivillige og eksterne kursister oplever uddannelsen som anvendelig, interessant og tidssvarende.
• Gennemføre undervisning - både inden for og uden for normal arbejdstid.
• Indgå i den døgnbaserede udrykningsvagt – som 3. vagthavende.
• Indgå i Beredskabsstyrelsens internationale katastrofebistands- og nødhjælpsarbejde, jf. de til enhver tid fastsatte bestemmelser.

Om dig

Du har gennemført Beredskabsstyrelsens sergentuddannelse, og det foretrækkes, at du har erfaring med undervisning af værnepligtige. Tilsvarende foretrækkes det, at du har praktisk erfaring fra Beredskabsstyrelsens operative beredskab.

Som person forestiller vi os, at du:
• Brænder for at formidle viden ved at undervise værnepligtige, frivillige og eksterne kursister.
• Kan lide at lede mindre enheder – i dagligdagen og under indsats.
• Kan arbejde i teams.
• Har blik for detaljen mens overblikket bevares.
• Kan tage ansvar og arbejde selvstændigt inden for givne rammer.
• Er god til at planlægge.
• Har en positiv indstilling til nye opgaver i en omskiftelig hverdag.
• Er fleksibel – også når det gælder arbejdsopgaver og arbejdstid.
• Kan finde dig til rette i og tage medansvar for den langsigtede udvikling i en dynamisk enhed.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en sergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Ved ansøgning om en ny stilling i Beredskabsstyrelsen under Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Næstved.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING:
Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte fungerende uddannelseschef Zakaria Amzourou på telefon 61 60 59 31.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Mette Sihm ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected] eller telefon 72 81 96 96.

Ansøgningsfristen er den 16. februar 2023. Samtaler forventes gennemført umiddelbart herefter. Stillingen ønskes besat snarest muligt efter aftale.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM BEREDSKABSSTYRELSEN
Beredskabsstyrelsen er en central del af Danmarks katastrofeberedskab. Vi udvikler samfundets evne til at forebygge og modstå ulykker, kriser og katastrofer.
Vi assisterer øvrige myndigheder, når der er behov for ekstra mandskab og/eller specialmateriel. Vi rykker også ud til akut opståede katastrofesituationer internationalt.
Gennem information, rådgivning, uddannelse og øvelser udvikler vi samfundets beredskab og krisestyringsevner i samarbejde med myndigheder, virksomheder og borgere.
Beredskabsstyrelsen har omkring 500 ansatte ved seks operative centre fordelt i hele landet, Beredskabsstyrelsen Teknisk Skole i Tinglev og hovedsædet i Birkerød.
Beredskabsstyrelsen er en myndighed under Forsvarsministeriet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Næstved.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Næstved
  • Torsdag den 16. februar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Næstved

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Næstved over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3
28. marts 2024 3