Kapacitetsplanlægger og materielanskaffer i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vordingborg

HJEMMEVÆRNSKOMMANDOEN søger en dygtig og erfaren seniorsergent, som i samarbejde med en god og dedikeret kollega har mod på at tilsikre, at Hærhjemmeværnet, Marinehjemmeværnet og Flyverhjemmeværnet modtager det rette materiel i rette tid til at understøtte den samlede opgaveløsning.

Om os

Du bliver en del af Planlægningsafdelingen, der er organisatorisk forankret i Hjemmeværnsstabens Planlægningsdivision sammen med Udviklings- og Analyseafdelingen samt Logistikafdelingen.

Hele divisionen holder til ved Hjemmeværnsstaben i Vordingborg, som også bliver dit faste tjenestested, men der vil være mulighed for hjemmearbejde efter nærmere aftale.

Planlægningsafdelingen består af elleve militære og civile medarbejdere, hvis primære opgaver er at være Hjemmeværnets strategiske sagsbehandlere inden for implementering af forsvarsforlig, grøn omstilling, mål- og resultatplaner, årsprogrammer, materielanskaffelser, etablissementsplanlægning, struktur og normering. Derudover indgår afdelingen i løsningen af stabens øvrige opgaver.

Om stillingen

Stillingen er en nyoprettet stilling, der er etableret for at forstærke materielanskaffelsesområdet og den eksisterende sagsbehandlerkraft på dette vigtige område, ikke mindst i lyset af implementeringen af det kommende forsvarsforlig.

Vi tilbyder dig et godt arbejdsmiljø med gode kolleger og gode fysiske rammer. Du får rig mulighed for at arbejde selvstændigt og sætte dit eget præg på stillingen, men bliver naturligvis ikke overladt til dig selv. Du kommer således til at dele kontor og arbejde tæt sammen med den major i Planlægningsafdelingen, der allerede nu varetager materielanskaffelsesområdet, og du vil også primært skulle referere til ham i det daglige virke.

Dine primære opgaver vil være at planlægge anskaffelserne af materiel i rammen af eksisterende og kommende forsvarsforlig. Du vil herunder selvstændigt koordinere og forhandle direkte med Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) samt Forsvarskommandoen (FKO), ligesom du vil indgå i den kontakt, der er med Forsvarsministeriet om status på de respektive anskaffelser.

Du vil blandt andet skulle bidrage konkret til udfærdigelse af Business Cases og Brugerspecifikationer vedrørende kommende anskaffelser, hvilket også vil indebære et samarbejde med de operative brugere i form af Hærhjemmeværnet, herunder de to Landsdelsregioner, Marinehjemmeværnet og Flyverhjemmeværnet. Du vil ligeledes skulle arbejde tæt sammen med Udviklings- og Analyseafdelingen samt Logistikafdelingen, som begge er involveret i de forskellige trin i den samlede anskaffelsesproces.

En prioriteret opgave er deltagelse i projektledelsesorganisationer opstillet af FMI, FKO eller HJK. Projektledelse i Forsvaret gennemføres efter PRINCE 2, og materielanskaffelser gennemføres som helhed i rammen af FMIBST 600-00.

Derudover vil du skulle bidrage til jævnlig orientering af cheferne i Hjemmeværnet om status på materielområdet, ligesom du skal udfærdige eller bidrage til håndakter og sagsoplæg samt deltage i en række forskellige mødefora.

Der vil være rejseaktivitet inden for landets grænser og mulighed for at deltage i udvalgte internationale militære materielmesser efter nærmere aftale.

Stillingen er i vores optik en spændende og udfordrende stilling, hvor man kan bringe mange kompetencer i spil og er med til at præge Hjemmeværnets materielmæssige udvikling.

Om dig

Din baggrund kan være alsidig, men vi forestiller os, at du er tjenstgørende befalingsmand med rang af seniorsergent. Du kan også være oversergent med et stort potentiale til udnævnelse som seniorsergent.

Det vil være en styrke, hvis du allerede har kendskab til materielområdet og projektledelse. Det er vigtigt, at du har flair for planlægning, og afgørende, at du kan holde målet for øje og holde fremdrift i opgaverne, så Hjemmeværnets stemme i den samlede materielanskaffelseskabale bliver hørt.

Du skal have et godt overblik og kunne håndtere mange opgaver ad gangen. Du skal være en holdspiller, der selvstændigt, på vegne af Chefen for Planlægningsafdelingen, kan forhandle og samarbejde med sideordnede og underliggende myndigheder og styrelser.

Du kan godt lide at have frihed under ansvar, men arbejder selvfølgelig loyalt inden for de udstukne rammer.

Endelig, og ikke mindst, er du en empatisk og god kollega, der kan favne både militære og civile kolleger i alle aldre, af alle køn og med mange forskellige uddannelsesbaggrunde.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er værnsfælles.

Stillingen er en seniorsergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en oversergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse inden for en kortere årrække.

I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til seniorsergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested er Vordingborg.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Chefen for Planlægningsafdelingen, oberstløjtnant Nicolai Mentz, på telefon 21 80 22 83 eller på mail [email protected]. Du kan også rette henvendelse til den nuværende sagsbehandler på materielanskaffelsesområdet, major Martin Krogh, på mail [email protected] (aktuelt udsendt i INTOPS).

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent seniorsergent Christian Nordbo Eriksson ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 90 42 eller på mail [email protected].

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfristen er 23. april 2023, og samtaler forventes gennemført i uge 17. Stillingen ønskes besat 1. juni 2023. Den endelige ansættelsesdato vil blive koordineret med din nuværende chef.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM HJEMMEVÆRNSKOMMANDOEN
Hjemmeværnet er en frivillig, militær beredskabsorganisation.

HJEMMEVÆRNSKOMMANDOEN er Hjemmeværnets øverste myndighed, og er en værnsfælles styrelse under Forsvarsministeriet. HJEMMEVÆRNSKOMMANDOEN er ansvarlig for den strategiske og operative ledelse af Hjemmeværnet som organisation, og omfatter Chefen for Hjemmeværnet og den Kommitterede for Hjemmeværnet, der tilsammen udgør Hjemmeværnsledelsen, samt Hjemmeværnsstaben.

HJEMMEVÆRNSKOMMANDOEN er ansvarlig for opstilling og uddannelse af frivilligt personel og enheder, herunder løsning af militære opgaver for Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet, samt hjælp til civile myndigheder. HJEMMEVÆRNSKOMMANDOEN står for information om Hjemmeværnet, strategisk rekruttering og fastholdelse af frivillige, planer, programmer og studievirksomhed for Hjemmeværnets udvikling. HJEMMEVÆRNSKOMMANDOEN har, med Hjemmeværnsstab, divisioner og afdelinger, til huse på Vordingborg Kaserne, idet enkelte dele har til huse i Generalstok på Kastellet i København.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Vordingborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Vordingborg
  • Søndag den 23. april 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Vordingborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Vordingborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
26. april 2024 7
25. april 2024 7
24. april 2024 6
23. april 2024 7
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 7
18. april 2024 7
17. april 2024 7
16. april 2024 8
15. april 2024 10
14. april 2024 10
13. april 2024 10
12. april 2024 10
11. april 2024 10
10. april 2024 7
9. april 2024 7
8. april 2024 7
7. april 2024 8
6. april 2024 8
5. april 2024 8
4. april 2024 8
3. april 2024 8
2. april 2024 7
1. april 2024 5
31. marts 2024 5
30. marts 2024 5
29. marts 2024 6
28. marts 2024 6
27. marts 2024 6