Daglig pædagogisk leder til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haderslev

-Børn og Kultur Haderslev Kommune.

Til sommer åbner vi vores længe ventede Børnecenter i Fjelstrup – vi søger en dedikeret daglig pædagogisk leder, som har lyst til at være med til at skabe de bedste rammer for både børnene og medarbejderne i Fjelstrup.

Er du vores kommende leder, der kan se mulighederne i et mindre og meget velfungerende lokalsamfund? Og brænder du for at sætte dit præg på kvalificeret faglig udvikling?

Socialt og velfungerende team søger energisk leder
Afdelingen i Fjelstrup er en integreret daginstitution normeret til 51 børn i alderen 0-6 år. Særlige kendetegn for Fjelstrup er et yderst velfungerende samarbejde med lokalsamfund, skole, SFO og dagpleje.

Vi er godt i gang med at realisere Fjelstrup Børnecenter som forventes indflytningsklar til august 2023. Skole og daginstitution flytter under samme tag. Ledelsesmæssigt skaber det optimale muligheder for et tæt samarbejde mellem afdelingslederne i skole og institution, som fortsat vil være tilknyttet henholdsvis Favrdal/Fjelstrup Skole og Børneunivers Nord.

Kvaliteten i vores arbejde med afsæt i den styrkede læreplan
Vi forestiller os, at du er optaget af at udvikle og kvalificere det pædagogiske læringsmiljø gennem kollegial refleksion, digital dokumentation og en nysgerrig evalueringskultur. Og at du som pædagogisk leder prioriterer fysisk tilstedeværelse i det daglige pædagogiske arbejde.

I Børneunivers Nord er vi optaget af at involvere forældrene i børnenes udvikling og af at udvikle læringsmiljøet, så børnene får de bedste betingelser, der understøtter deres trivsel, leg, læring og dannelse.

Vores grundlæggende mindset og pædagogiske arbejde er kendetegnet af en inkluderende og anerkendende tilgang. Alle børn skal opleve at være i privilegerede positioner og føle sig som en del af fællesskabet.

Spændende hverdag med stor mangfoldighed
Din vigtigste opgave er personaleledelse for Fjelstrup Børnehus´ ni medarbejdere, hvor du ser og løfter både individ og gruppe til glæde for børnene. Som personaleleder forventes det, at du har overblik, kan skabe konsensus, tage stilling og styring samt er tydelig i din kommunikation.

Om dig
Din faglige baggrund er ikke det vigtigste, så længe du via din pædagogfaglige uddannelse og flerårige erfaring fra arbejdet med børn, kan yde faglig sparring og retning for medarbejderne. Det er en fordel, hvis du har erfaring som leder, men det er ikke et krav. Har du ikke en lederuddannelse vil Haderslev Kommune tilbyde dig en.

Hvem du er som person, er derimod vigtigt for os. Du brænder for udvikling og er udviklingsorienteret på en måde, hvor du kan lide at være tovholder – vurdere, implementere, fastholde og forankre nye tiltag.

Det kan du selvfølgelig ikke gøre alene, og det er derfor naturligt for dig at inddrage medarbejderne, bruge ledergruppen og indtænke forældre som en del af løsningen. Det betyder, at du er god til at skabe relationer og at du møder mennesker med respekt og nysgerrighed. Det er naturligt for dig at finde løsninger sammen med andre og du har fokus på, at det du gør, virker.

Ingen kan det hele, men vi fokuserer på, at du:

  • har høje ambitioner for det enkelte barns læring, udvikling og trivsel
  • skaber resultater, er anerkendende og åben og tydelig i din ledelsesstil
  • er struktureret i din tilgang når der opstår kaos
  • har lyst til at indgå i et forpligtende og loyalt ledelsesteam
  • at du viser god energi og humoristisk sans.

Sæt dit eget aftryk
Vi tilbyder en spændende lederstilling, hvor du i høj grad kommer til at få indflydelse på andre menneskers liv – både børnenes og medarbejdernes. Samtidig får du stor frihed til at udføre værdibaseret ledelse, hvor bureaukrati og hierarki holdes på et minimum, så dine idéer og kompetencer kan udfoldes og bringes i spil. En stilling som kan tilgodese såvel dig som har erfaring med ledelse eller dig som ønsker erfaring med ledelse.

Du bliver en del af vores velfungerende ledelsesteam, bestående af vores øvrige pædagogiske ledere i Børneunivers Nord samt institutionslederen. En ledergruppe hvor vi vil hinanden. Vi søger sparring og taler åbent om både succeser og udfordringer, og vi hygger os i hinandens selskab. Derudover tilbyder vi dig en lederstilling, hvor du får engagerede og dygtige medarbejdere, som står sammen på tværs af fagligheder og har fokus på at skabe størst mulig værdi for børnene og deres forældre. Der er altid hjælp at hente og der er altid brug for dine perspektiver.

Vi tilbyder:

  • En unik mulighed for at blive leder i et særdeles aktivt lokalsamfund, med tætte samarbejdsrelationer skole og hal imellem
  • En engageret personalegruppe, som ser muligheder frem for begrænsninger
  • En unik mulighed for at være med til at præge rammer og pædagogisk indhold i Fjelstrup Børnecenter
  • En engageret forældregruppe, om altid er parate til at give en hånd.

Du kan se vores lille hverdagsvideo her.

Interesseret i jobbet?
Har stillingsbeskrivelsen vakt din nysgerrighed og/eller måtte du have lyst til at besøge os så kontakt institutionsleder for Børneunivers Nord, Helle Krauthammer på telefon 51 55 62 57.

Tiltrædelse 1. maj 2023 eller før hvis muligt.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst og principperne i ny løn. Stillingen er på lederoverenskomst gennemsnitligt 37 timer pr. uge, hvoraf det forventes, at du er deltagende i pædagogikken.

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV og bilag via ansøgningsknappen senest den 16. marts 2023 kl. 12.

Første ansættelsessamtaler vil blive afholdt den 23. marts 2023. I forbindelse med anden samtale den 27. marts 2023 vil der indgå personlighedsprofil og case.

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.

Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=ceb2bec8)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Haderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Haderslev
  • Tirsdag den 14. marts 2023

Lignende jobs

  • Skoleleder i Fredericia

    Vi søger en uddannelsesleder til HHX, der vil indgå i skolens ledergruppe sammen med to andre uddannelsesledere for HHX og EUDX samt rektor.Handelsgymnasiet på IBC Fredericia er en velfungerend..
    • Skoleleder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Skoleleder i Gram

    Gram Højskole søger en forstander med hjertet fuld af kærlighed til mennesket, sindet knyttet til livsoplysning, folkelig oplysning og demokratisk dannelse og en solid erfaring med at udvikle, drif..
    • Skoleleder
    • Gram
    Få mere info
  • Skoleleder i Fanø

    Vi søger pr. 1. august 2024 en engageret viceskoleleder, som vil være en del af ledelsen på Fanø skole, hvor hverdagen på kontoret er dør om dør med personale, elever, forældre og livet på skolen.D..
    • Skoleleder
    • Fanø
    Få mere info
  • Skoleleder i Vejle

    Skoleleder søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Skoleleder
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som skoleledere i Haderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte skoleleder i Haderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal skoleledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte skoleledere over tid

Dato Alle jobs som skoleledere
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0