Alsidig klejnsmed søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

For en samarbejdspartner beliggende i Odense C, søger vi er alsidig klejnsmed til opstart hurtigst muligt.
I denne stilling vil du komme i berøring med mange forskellige afdelinger og hele virksomheden produktionsproces. Ud over almindelige svejseopgaver, primært rustfrit, kan du forvente ca. 1 dag om ugen i bejdseafdelingen, 1 dag om ugen i slibeafdelingen, pasning af div. maskiner, truckkørsel og udekørende montage.

Kvalifikationer og kompetencer
Vi ser gerne af du er udlært klejnsmed og har erfaring og lyst til nye udfordringer Du skal kunne se dig selv i en stilling hvor 2 dage sjældent er ens og hvor du ikke er for fin til alle typer af opgaver i en produktionsvirksomhed i metalbranchen.
Da stillingen er omskiftelig ift. arbejdsopgaver, ser vi gerne at du er en dynamisk og engageret personlighed, der tage udfordringer med gåpåmod og løsningsorienteret tilgang.

Praktiske oplysninger

Stillingen besættes hurtigst muligt.

For mere information om virksomheden, løn mm. er du velkommen til at kontakte vores konsulent Jaron Benjamin Kloster på mail eller telefon.

Søg jobbet

Har ovenstående fanget din interesse, søger du stillingen ved at vedhæfte et opdateret cv og en motiveret ansøgning. Du kan også skrive en kort tekst om dig selv i ansøgningsteksten ovenfor. Temp-Team A/S varetager denne rekruttering og al henvendelse skal gå gennem Temp-Team.

Temp-Team

Temp-Team A/S er et landsdækkende rekrutterings- og vikarbureau med lokale afdelinger i Danmark. Vi har 45 års erfaring inden for bemandingsløsninger og dækker et bredt udsnit af brancher. Vi yder altid en service af høj kvalitet og har tæt, personlig kontakt til både vores kandidater og kunder.

Vi er en del af JuhlerGroup – en international koncern

Kilde: [xxxxx]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Smed", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Smed
  • Odense C
  • Onsdag den 08. maj 2024

Lignende jobs

  • Smed i Odense

    Grundet fortsat vækst og travlhed, søger vi en reparatør til vores værksted Vi søger hurtigst muligt en lastvognsmekaniker, entreprenør- og landbrugsmaskinmekaniker eller automekaniker / kranre..
    • Smed
    • Odense
    Få mere info
  • Smed i Odense V

    Har du lyst til at arbejde på et moderne skadecenter, hvor vi lever af kvalitetsarbejde og altid yder topklasse service? Så er du måske vores næste pladesmed/mekaniker, der er klar til at arbejde m..
    • Smed
    • Odense V
    Få mere info
  • Smed i Odense S

    Det vil passe os helt perfekt! Vi søger nemlig rustfaste klejnsmede, der udover at være skarpe med værktøjet, også har hjertet på det rette sted. Passer beskrivelsen spot-on på dig? Det er vi g..
    • Smed
    • Odense S
    Få mere info
  • Smed i Odense NV

    Vi har travlt i vores skadesafdeling og søger derfor hurtigst muligt en dygtig Pladesmed / Karrosseritekniker / Autoopretter til et rigtigt godt jobDu bliver en del af engagerede og dygtige med..
    • Smed
    • Odense NV
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som smed i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte smed i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal smed.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte smed over tid

Dato Alle jobs som smed
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 3
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3
28. marts 2024 3