Familiebehandler på Ehlershjemmet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haderslev

Brænder du for at arbejde med Familier?

Så kan det være dig, der bliver vores nye kollega i Familiehuset.

Da vi har meget travlt i vores Familiehus søger vi et antal faste stillinger besat. Både som familiebehandler og vågen nattevagt. Beskrivlsen til vågen nattevagt finder du nederst i annonceteksten.

Ehlershjemmet

Ehlershjemmet bringer børn og Familier i bedre udvikling og trivsel – til gavn for det enkelte barn, og med bedre muligheder for familien.

Nøglen til vores resultater er en særlig kombination af de tætte relationer, det personlige engagement, bred faglig viden og det støttende miljø i hverdagen.

Ehlershjemmet er en døgninstitution for børn og Familier med psyko-sociale udfordringer, som er fordelt på 2 afdelinger: Børnehuset og Familiehuset

Hvis du søger jobbet som familiebehandler:

Hvem er du?

Du ønsker brændende at arbejde med familiebehandling, fordi du ved, at du har evnerne og viljen til at komme helt tæt på Familierne. Du ønsker at arbejde på en døgninstitution, hvor du arbejder både aften, weekend og helligdage. Du arbejder med en ydmyghed og respekt for, at Familier og medarbejdere er ligeværdige. Du går helt tæt på Familierne, og hjælper dem til større selvindsigt og trivsel. Det gør du ved at være kærlig, ærlig og tydelig omkring hvad du oplever, og du er god til at beskrive hvad du ser. Du ved, at du ikke er ekspert, og du giver dig ikke af med at belære forældrene om det gode forældreskab.

Du kan arbejde med børn i alle aldre, og du ved at alle børn ønsker at lykkedes. Du er rolig, har en god selvindsigt og tør vise at du ind imellem kommer på dybt vand. Du berøres af menneskers livssituation, og kan være sammen med deres sårbarheder samtidig med at du tør møde dem lige der hvor de har brug for at blive mødt. Du kan gå tæt på Familierne og er villig til at lade andre komme tæt på dig. Du tør bede om hjælp, og du er villig til at få øje på, og at arbejde med din egen uformåenhed. Dette gør du bl.a. i den supervision der gives hver 14. dag.

Du er fleksibel og tænker i muligheder frem for begrænsninger, og du er god til at være opmærksom på både egne behov og Familiehusets behov. Du er ikke bange for praktiske opgaver.

Du har en pædagogisk grunduddannelse, eller stor erfaring i at arbejde med børn. Det er en fordel hvis du yderligere har en terapeutisk efteruddannelse.

Familiehuset

Familiehuset er en døgnafdeling for Familier, som har brug for at udvikle relations kompetencer og skabe en sund tilknytning og kontakt mellem barnet og den/de voksne. Gennem en sund tilknytning opnår børn den tryghed, som sætter dem i stand til at kunne udvikle deres potentialer på en positiv måde.

I Familiehuset giver vi forældrene mulighed for at arbejde med deres egen selvindsigt, da dette er nøglen til udvikling, og til at skabe positive, varige forandringer. Behandlingen i Familiehuset er tilrettelagt, så vi kan være til stede i Familiernes hverdag. Forældrene undervises og vejledes både i hold og individuelt.

Du bliver en del af:

Et professionelt og varmt hus, som står parat til at sikre at du bliver en del af gruppen. Vi er et sted med højt til loftet, og med smil og humor. Vi taler om tingene, vi er åbne og ærlige, og vi tør begå fejl. Vi hører ofte, at det kan være specielt at lande i vores hus, da vi på mange måder arbejder meget anderledes end andre steder. Vi går tæt på hinanden og vi insisterer på at al ting skal kunne siges højt. Ledelse og medarbejdere har supervision sammen. og der er en anerkendende, åben og hjælpsom kultur som gør, at du kan føle dig tryg fra begyndelsen.

Vi glæder os så meget til at få dig som kollega!

Hvis du søger jobbet som vågen nattevagt.

Hvem er du?

Du skal være en rolig natur, som trives med alene arbejde. Du er en tryg og tydelig voksen som både kan agere selvstændigt, men som også er en fremragende holdspiller, da dit arbejde bl.a. er at følge de retningslinjer for Familierne som er blevet lavet af familiebehandlerne. Derudover skal du være meget stabil, da Familierne har bug for at kunne regne med at du møder ind. I Familiehuset arbejder vi meget med relationer, og derfor er det vigtigt at de oplever stabilitet omkring sig. En baggrund som dagplejer kunne være et rigtigt godt match, men det vigtigste er dine personlige kompetencer og at du kan trives med nattearbejde. Arbejdstiderne er fra 22.00 – 08.00.

Du skal derudover være indstillet på at løse lettere rengøringsarbejde m.m. om natten. Evt. hygge dig med at bage boller, så der dufter dejligt af morgenbrød om morgenen.

Vi glæder os til at have dig som ny kollega!

Arbejdssted:

Ehlershjemmets Familiehus, Rådmandsvej 22-24, 6100 Haderslev

Arbejdstid:

Familiebehandler stilling 37 timer ugentligt

Vågen nattevagt stilling 35 timer ugentligt

Tiltrædelsesdato

Snarest eller senest 1 april 2023

Kontakt:

Du kan maile til afdelingsleder Birgitte Bertelsen på [email protected] eller kontakte hende på telefon på 29 44 62 85

Af hensyn til Familierne er det ikke muligt at komme og se stedet inden en eventuel samtale.

Ansøgningsfrist:

Fredag den 12 februar. Det forventes at der afholdes ansættelsessamtaler i uge 7 og 8. Hvis det ikke lykkedes at få besat stillingerne vil ansøgningsfristen være udvidet til 26 februar 2023

Ansøgningen og relevante bilag skal sendes elektronisk til Birgitte Bertelsen på [email protected]

Husk at skrive på om det er nattevagtesstilling eller familiebehandler stilling du søger.

Af hensyn til Familierne er det ikke muligt at komme og aflevere den personligt.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Haderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Haderslev
  • Søndag den 26. februar 2023

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Fredericia

    Er du ambitiøs, dynamisk og resultatorienteret, og tror du på værdien i at bevare tilknytningen til arbejdsmarkedet, selv på få timer? Vil du gå forrest for at understøtte virksomhederne i at få kv..
    • Socialrådgiver
    • Fredericia
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Sydjylland

    Om jobbet og opgaverneOm jobbet og opgaverneOm jobbet og opgaverneVi har en ledig stilling som familiekonsulent, - derfor søger vi en kollega med en pædagogisk uddannelse eller tilsvarende, der har..
    • Socialrådgiver
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Sydjylland

    Voksen Myndighed søger en socialrådgiver til en faste stilling på 37 timer ugentligt, med opstart den 1 juni 2024 eller snarest muligt derefter.Baggru..
    • Socialrådgiver
    • Sydjylland
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Fredericia

    Brænder du for at yde kvinder og deres børn krisehjælp, omsorg og sikkerhed? Er du stærk til personaleledelse, god til at danne relationer og se mennesker både individuelt og i gruppesammenhænge? K..
    • Socialrådgiver
    • Fredericia
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Haderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Haderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1