Softwareudvikler til udvikling af fremtidens el-net

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Er du entusiastisk omkring udvikling af softwareløsninger til den grønne omstilling? Vil du være en del af et team, der imødekommer de høje krav, der stilles til samfundskritiske it-systemer? Så læs videre..Omstillingen til et 100% grønt energisystem med nye og mere komplekse energikilder stiller høje krav til Energinets it-systemer. Derfor søger vi dig, som kan nytænke og skabe professionelle løsninger indenfor softwareudvikling, og som vil være med til at forme det team, du bliver en del af.Et arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen hos os, og du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.Bliv en vigtig del af vores teamIT er en vital del for at lykkes med den grønne omstilling, så det er ikke uden grund at Energinet er ved at blive et stort og stadigt voksende IT-hus. Du vil blive en del af Market Planning and Operations hos Energinet, hvor engagerede medarbejdere laver systemer og programmer som skaber fundamentet for at sikre forsyningskritiske løsninger til den grønne omstilling. I teamet arbejder vi med udviklingen af it-systemer til elmarkedsystemet og balancering af elnettet, for at sikre en stabil og bæredygtig energiforsyning.Danmark kan ikke klare den grønne omstilling alene. Der er behov for, at vi kan handle strøm med vores nordiske og europæiske naboer. Vi leverer derfor den markedssoftware, som muliggør denne samhandel og er bidrager dermed til at sikre stabilitet og balance i det danske elnet. Ingen har gjort dette før, så vi udvikler løsninger ingen i energibranchen har lavet tidligere. Det er en af nøgleopgaverne, som følger med når man som Danmark er helt foran i den grønne omstilling.Vi anvender moderne teknologier og værktøjer som; C#, .NET Core, Entity Framework Core, Microsoft Azure Cloud, SQL Database, xUnit, AutoFixture, Moq, Fluent Assertions, Visual Studio 2022, SQL Server Management Studio 18, Azure Service Bus Explorer, Postman, Azure DevOps, Bicep, YAML, Azure CLI, Powershell,Din hverdag hos osVil foregå sammen med teamet, og du kommer til at være i tæt kontakt med forretningen. Vi arbejder ud fra en DevOps-tilgang, hvor teams både står for udvikling og drift af egne løsninger.Dine konkrete arbejdsopgaver vil omfatte:
  • Backend-kode og -design i .NET microservice-arkitektur ved brug af C# og .NET Core.
  • Frontend-arbejde i Blazor.
  • Monitoring af teamets microservices ved hjælp af Azure Services som Azure Function, Service Bus, Blob Storage og SQL Database.
  • Code review af kollegers kode ved hjælp af et bredt spektrum af testværktøjer som xUnit, AutoFixture, Moq og Fluent Assertions.
  • Udføre unit testing, integration testing og BDD/Acceptance testing ved hjælp af passende værktøjer og teknologier.
  • Samarbejde tæt med andre udviklere, testere og interessenter i agile udviklingsteams.
  • ”I vores team er vi stolte af det vi laver, og har fokus på at bygge nogle gode og stabile løsninger, med en kvalitet vi kan stå inde for og som folk stoler på, samtidig med vi skal nå vores deadlines. Det kan vi fordi tillid i teamet giver en god og åben dialog, hvor vi kan assistere og være ærlige overfor hinanden. Vi er åbne overfor nye metoder og til at eksperimentere, og vil gerne støtte op om dette.” fortæller Scrum Master Anita Ørskov Larsen.Hvem er duVi arbejder med forskellige principper og værktøjer, og alt efter om det er nyt for dig, eller om du har erfaring, vil dine bedste forudsætninger være, at du har:
  • Erfaring med objekt-orienteret programmering, ideelt set med .NET/C#.
  • Kendskab til agile arbejdsmetoder, som f.eks. SCRUM
  • Praktisk erfaring med unit testing.
  • At du kan begå dig på dansk og engelsk, i skrift og tale.
  • Du har bred viden og stor interesse for at arbejde med softwareudvikling, men om du har mange eller få års erfaring er vi åbne overfor. Du er som person videbegærlig og åben overfor at eksperimentere med nye teknologier og bringe din egen viden i spil. Vigtigst, motiveres du af at indgå i tæt samarbejde, og du ser værdien i at sparre med dine kolleger – uanset om du deler din egen viden eller lærer noget nyt. Du har en positiv energi, kan selv god lide en god omgangstone, og du har evnen til at give og modtage konstruktiv feedback.Vi tror på, at trivsel og gode relationer til andre mennesker er nøglen til den rigtige udvikling. Det er derfor vigtigt for os, at du trives, udvikles og at du har det godt i dit team. Vi har derfor både fokus på holdninger, motivation og på erfaring og faglige evner.Ansøgning og kontaktSend din ansøgning og CV via linket ”send ansøgning”, så vi har den senest 24. september 2023. Vi holder samtaler i ugerne 39 og 40, men vent ikke for længe med at sende din ansøgning. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Agile People Leader Mads Bukballe 29 71 32 03. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.Energinet.dk.Særlige forhold: Jobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse. På PET's hjemmeside kan du læse mere om sikkerhedsgodkendelse.Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.Energinet Tech og Innovation er en ny enhed i Energinet der understøtter den samlede koncern med Innovation, Digitalisering, IT-udvikling og -drift. Enheden er en strategisk partner, der understøtter den tværgående udvikling i alle Energinets datterselskaber ved at tilvejebringe de teknologiske løsninger der understøtter Energinets kerneopgave om levering af el og gas til samfundet. Løsninger indenfor Tech og Innovation er blevet en grundlæggende forudsætning for at løse fremtidens opgaver i forbindelse med den grønne omstilling. Derfor arbejder Tech og Innovation ud fra tre grundlæggende forudsætninger; Styr på kerneopgaven, klar til grøn omstilling og strategisk samarbejdspartner. Tech og Innovation er organiseret efter agile principper – vi arbejder i mindre teams og samarbejder på tværs om at skabe de bedste løsninger for vores organisation. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Se film om Energinet.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

    Jobbet er oprettet på vores service den 24.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Softwareudvikler
    • Søndag den 24. september 2023

    Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere

    Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

    Dato Alle jobs som softwareudviklere
    27. april 2024 549
    26. april 2024 551
    25. april 2024 537
    24. april 2024 552
    23. april 2024 553
    22. april 2024 560
    21. april 2024 562
    20. april 2024 571
    19. april 2024 569
    18. april 2024 565
    17. april 2024 569
    16. april 2024 569
    15. april 2024 573
    14. april 2024 570
    13. april 2024 568
    12. april 2024 579
    11. april 2024 573
    10. april 2024 577
    9. april 2024 573
    8. april 2024 560
    7. april 2024 575
    6. april 2024 575
    5. april 2024 581
    4. april 2024 581
    3. april 2024 581
    2. april 2024 579
    1. april 2024 595
    31. marts 2024 611
    30. marts 2024 611
    29. marts 2024 610
    28. marts 2024 612