IT- og Forretningskonsulent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aabybro

Har du lyst til at være en del af en virksomhed med fart på, der vækster på alle parametre? Kan du se dig selv i en stilling, hvor du får mulighed for at forme din egen hverdag? Så er det måske dig, vi leder efter.

Som led i en større organisationsændring har vi taget de første skridt henimod et moderne og fornyet mySupply men med de samme kerneværdier som kvalitet, ansvarlighed og troværdighed. Men vi mangler en IT- og forretningskonsulent, der kan hjælpe vores team af superdygtige konsulenter i en travl og varieret hverdag.

Spændende arbejdsmiljø
Du vil få din gang i et godt og inspirerende arbejdsmiljø med fleksibel arbejdstilrettelæggelse, der modsvarer kravet om fleksibilitet i opgaveudførelsen. Du vil blive medlem af et team, der er i besiddelse af den største kompetence på vores forretningsområde i Danmark, og som glædeligt deler ud af viden og erfaring. Vi har en aktiv personaleforening, der arrangerer bueskydning, rapelling, ølsmagning og meget mere. Som kollega i mySupply bliver du en del af et stærkt sammenhold på tværs af fagområder.

Hvem er vi?
mySupply er en del af Visma-Group. Vi er en virksomhed med stærke værdier omkring
ansvarlighed, kvalitet, troværdighed, leverancesikkerhed og samarbejde. I det hele taget har vi en professionel tilgang til løsning af opgaverne, hvor kunderne og deres behov er i højsædet. Vi har skabt os en unik position på markedet for levering af rådgivning og løsninger til udveksling af elektroniske forretningsdokumenter. Dette er understøttet af, at mySupply i flere år har lagt helt i toppen på Computerworlds liste over Danmarks dygtigste IT-virksomhed indenfor elektronisk dokumenthåndtering. Vi er førende inden for udvikling af national og europæisk infrastruktur til elektronisk fakturering og e-handel, og vi bidrager ofte med vores ekspertviden i offentlige sammenhænge. Senest har vi blandt andet udviklet det nye MeMo-format, som benyttes i den nye Digital Post-infrastruktur.

Vi hører til i Aabybro, hvor vi er en broget flok med højt til loftet og en afslappet jargon, der åbner op for fællesskab og sparring på tværs af fagområder. Vi agerer som en mindre virksomhed, hvor vi kan tage hurtige beslutninger alt efter kunden og markedet, men vi håndterer de absolut største virksomheder i Danmark og Norden. Vi er dog ved at vokse ud af vores nuværende lokaler, og skal snart flytte i noget større.

Din hverdag hos os
En stor del af vores succes skyldes vores dygtige kollegaer, der leverer top-klasse
kundesupport og høj produktkvalitet. Vi har brug for en ny kollega til vores konsulentafdeling med den rette viden enten fra uddannelse indenfor IT eller Ledelse, eller gennem tidligere jobs.

Vi lægger stor vægt på dine menneskelige værdier, da vi hver dag arbejder for at bibeholde tilfredse kunder. Du skal brænde for at gøre vores kunder glade og bidrage til deres succes. Samtidig skal du have gode kommunikative evner, da du skal kunne forstå kundernes virkelig og kunne handle herudfra. Jobbet som konsulent vil bringe dig i mange retninger, og derfor skal du være videbegærlig, og være god til at tilegne dig ny viden på egen hånd.

Vores kundegruppe består af et bredt spekter af store og mellem virksomheder
både indenfor den private og den offentlige sektor samt større udenlandske virksomheder, så gode engelskkundskaber er en forudsætning.

Stærk holdspiller med fokus på forretning
Du vil komme til at hjælpe vores kunder med at finde de rigtige løsninger til dem,
samt deltage i den daglige support og overvågning af vores løsninger. Det gælder
både i forhold til brugen af vores VAX 360-løsning og i forhold til de forskellige
elektroniske dokumentformater, der udveksles fortrinsvis i XML, men også i forhold
til implementering af SAP- og Oracle-løsninger.

Endvidere skal du bidrage med mindre komplekse kodeopgaver, som f.eks.
udvikling af konverteringer mellem forskellige dokumentformater og konfigurering af
vores produkter.

Vi ser gerne, at du
• har stærke IT-kompetencer, gerne med kendskab til Databaser og XML.
• har kendskab til ERP-systemer samt indkøbs- og logistikprocesser.
• har kendskab til elektronisk faktura og digitale systemløsninger.
• brænder for at gøre vores kunder tilfredse og bidrage til deres succes.
• er serviceminded og god til at forstå kundernes virkelighed.
• er videbegærlig og god til at tilegne dig ny viden på egen hånd.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling med løn efter kvalifikationer, hvori der indgår
pensionsordning med sundhedsforsikring og kritisk sygdom.

Nysgerrig på mere?
Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Konsulentcef Charlotte Dahl Skovhus +45 40 25 47 43 eller cds@mySupply.
dk. Send dit CV og din ansøgning hurtigst muligt til [email protected]. Vi behandler ansøgninger løbende og indkalder til samtale herefter.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Aabybro.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Aabybro
  • Fredag den 24. marts 2023

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Aars

    Vil du være med til at forme fremtidens teknologiske landskab? Hos os får du ikke bare et job, men en karriere med muligheder for vækst og udvikling. Vi søger en softwareudvikler til at styrke vore..
    • Softwareudvikler
    • Aars
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Aars

    Vil du være med til at forme fremtidens teknologiske landskab? Hos os får du ikke bare et job, men en karriere med muligheder for vækst og udvikling. Vi søger en erfaren softwareudvikler til at sty..
    • Softwareudvikler
    • Aars
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Aars

    Vil du være med til at forme fremtidens teknologiske landskab? Hos os får du ikke bare et job, men en karriere med muligheder for vækst og udvikling. Vi søger en erfaren softwareudvikler til at sty..
    • Softwareudvikler
    • Aars
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Hjørring

    Regionshospital Nordjylland spiller en vigtig rolle i det nordjyske sundhedsvæsen. Hospitalet dækker over flere matrikler. Hospitalsdirektøren skal stå i spidsen for at sætte en klar kurs for Regio..
    • Softwareudvikler
    • Hjørring
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Aabybro

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Aabybro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1