Senior Backend Udvikler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Vil du være med til at bygge produkter, som rækker ud til tusindvis af danske lejere og udlejere? Har du erfaring med fx Python eller Kotlin? og vil du være en del af et ungt, uformelt og professionelt miljø, hvor du er med i hele processen fra at skabe produkterne helt fra idé til udvikling?

boligportal leder efter en nye kollega, der kan sætte flueben ved at have arbejdet med; klient-serverarkitektur, software as a service, cloudsystemer, parallelitet og skalering. Hos boligportal sætter vi en ære i at udvikle solide produkter, vi går op i at udvikle os gennem sparring med kollegaer, vi foretrækker Slack frem for mails og vi arbejder sammen mod fælles mål.

Hvordan ser din hverdag ud?
Vi skrev hele vores platform om fra bunden for få år siden, så den kører uden mange års legacy-kode. At bygge noget helt nyt og tackle problemer på nye måder betyder, at vi hele tiden lærer og forstår, hvad vores kunder ønsker. Vi er alle engageret i at forme vores produkter fra idé til udvikling, hvilket også betyder, at du hos os vil have en tydelig indflydelse på, hvordan tingene bliver udviklet.

Sammen med de øvrige udviklere i afdelingen nyudvikles features i både boligportals, BostadsPortal og Boligmanagers portaler og systemer.

Dine vigtigste opgaver vil være at:

  • Samarbejde med forretningernes øvrige afdelinger omkring planlægning, produktudvikling og dokumentation.

  • Deltage i nedbrydning og estimering af projekter og opgaver i samarbejde mellem produkt- og udviklingsafdelingen.

  • Bringe dine idéer på banen i forhold til at forbedre vores produkter og kode.

  • Være en del af code review af dine dygtige kollegaers arbejde. Hos os kvalitetssikrer vi hinandens arbejde for at kunne opretholde høj kvalitet, genanvendelighed og ikke mindst stabil drift.

  • Finde og fixe bugs der bliver meldt ind fra kunder.

En medarbejder udtaler:

"Som udvikler ved boligportal og Boligmanager er kulturen noget af det, jeg sætter mest pris på. Man har som udvikler mulighed for stor medindflydelse, når der skal findes løsninger på problemer, vælges nye teknologier, laves designs osv. - Der er som udgangspunkt ikke noget, som er udelukket på forhånd. Det er for mig med til at gøre det spændende og motiverende at gå på arbejde."

Jens C.L. Hansen, Software Developer

Hvem er du?
Du er en erfaren backend udvikler med dokumenterede resultater i at udvikle og levere kvalitetssoftware. En relevant uddannelse inden for softwareudvikling eller computer science er et plus men ikke et krav. Det er ligeledes et plus, hvis du har erfaring med de teknologier, vi benytter. Vi lægger dog størst vægt på, at du er lærenem, nysgerrig af natur og holder dig opdateret omkring nye teknologier, koncepter og trends.

Du trives med at være omgivet af passionerede kollegaer i et ambitiøst team i et agilt miljø.

Derudover kan du sige tjek ved følgende:

  • 4+ års erfaring med backend-udvikling (vi bruger Python og Kotlin)
  • Erfaring med Django eller andre web-frameworks/ORMs
  • Gode SQL-kundskaber og evner til at modellere og forespørge data (vi bruger PostgreSQL)
  • Erfaring med at skrive unit tests/integrationstests
  • Erfaring med at bygge og benytte REST APIs
  • Evne til at skrive læsbar og effektiv kode
  • Evne til at arbejde i et team med brug af versionskontrol, kodegennemgang mv.
  • Erhvervserfaring med en af de store cloud-udbydere (fx Heroku, AWS eller Google Cloud)
  • Godt niveau på engelsk både mundtligt og skriftligt, da vi er et internationalt team
  • Plus: Erfaring med TypeScript/React

Det vigtigste: Du brænder for at bygge den optimale oplevelse for vores kunder og skabe gode produkter.

Hvad kan vi tilbyde?
Du vil blive mødt af 70+ dygtige kolleger i Aarhus, som brænder for hvert vores fagområde. Kulturen bærer præg af en uformel tone, flad struktur og høj faglighed. Vi har et godt sammenhold, der bunder i gensidig respekt, fleksibilitet og ordentlighed. Vi arbejder agilt i 14 dages sprint, vi holder hinanden opdateret og videndeler på tværs af organisationen.

Vi evner en god blanding af at have det sjovt og have fokus på at forfølge og nå vores mål. Derudover kan du sætte flueben ved: God frokostordning, sundhedsforsikring (som en del af din pensionsordning), fredagsbarer, sociale arrangementer i både teamet og med andre boligportal kollegaer, PlayStation rum, interne bordtennis/bordfodbold turneringer samt imødekommende og inspirerende kollegaer.

Hvad er næste step?
Hvis du kan se dig selv i rollen og som en del af boligportal, så tøv ikke med at sende et CV og en ansøgning vores vej. Vi læser ansøgninger og holder samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen, så ræk endelig ud til vores Tech Lead Rasmus Kjær på mail [email protected].

Vi glæder os til at høre fra dig!

Hvem er vi?
boligportal er Danmarks største lejeboligportal. Vi er mere end 70 passionerede ansatte, der fra kontoret i Aarhus driver platformen og udvikler tjenester, hvor lejere og udlejere af boliger finder hinanden. Trygt, hurtigt og sikkert.

Visionen er mere end blot en hjemmeside, men derimod at være en teknologiske platform, der udvikler tjenester, der gør det nemmere at være udlejere. Indtil videre gælder til digitale lejekontrakter og flyttesyn, produkt til håndtering af huslejebetaligner, lejeboligadministration samt data/viden om lejeboligmarkedet. Disse ydelser ligger i vores 4 brands boligportal, BostadsPortal (Sverige), Boligmanager og Data Insights.

Positionen som markedsleder i Danmark er funderet på mere end 20 års erfaring inden for boligmarkedet, og vi har de seneste år oplevet stor ekspansion.

boligportal er en del af North Media A/S, som er Danmarks eneste børsnoterede mediekoncern.

Se mere på vores ansøgersite: https://boligportal.ofir.com

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=8d4d9451)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Århus N
  • Fredag den 31. marts 2023

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Århus C

    Are you skilled within designing, building, and maintaining the Microsoft Azure platform? Are you curious about building new platforms, handling new infrastructure, and maintaining core services es..
    • Softwareudvikler
    • Århus C
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Århus C

    Are you curious about building new platforms, handling new infrastructure, and maintaining core services essential to the business? Do you dream of being part of a skilled and passionate team that .
    • Softwareudvikler
    • Århus C
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Viby J

    Brænder for at skrive software i høj kvalitet, sikre god arkitektur og holde kodebasen i god stand? Får du energi af at bygge software der gør en reel forskel? Så er du måske den softwareudvikler, .
    • Softwareudvikler
    • Viby J
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Århus

    Your primary role will be to develop and integrate components in our system landscape. You will design systems and tools and close collaboration with the architect and the rest of the team.Conc..
    • Softwareudvikler
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
26. april 2024 8
25. april 2024 7
24. april 2024 7
23. april 2024 7
22. april 2024 6
21. april 2024 6
20. april 2024 8
19. april 2024 8
18. april 2024 8
17. april 2024 8
16. april 2024 8
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 6
11. april 2024 6
10. april 2024 6
9. april 2024 6
8. april 2024 5
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 5
4. april 2024 6
3. april 2024 6
2. april 2024 6
1. april 2024 6
31. marts 2024 7
30. marts 2024 7
29. marts 2024 7
28. marts 2024 7
27. marts 2024 7