Experienced Software Developer with the courage to take on responsibility and influence

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus

Udfordrende opgaver for markedsledende kunder


Når du bliver en del af vores team, vil du få kollegaer, der er nogle af de bedste på deres område. Du vil få spændende, udfordrende opgaver for kunder som fx LEGO, Grundfos og OS2 Offentligt Digitaliseringsfælleskab. Endvidere får du mulighedfor at tage din karriere til et nyt niveau.

Opnå ledelsesindflydelse og overskudsdeling


For den rette kandidat er der mulighed for at træde ind i vores ”Craftsman Circle”. Her vil du få ledelses-indflydelse i STRONGMINDS, indsigt i økonomi og hvordan du og dine craftsmen-kollegaer sammen løfter forretningen og du får andel i en overskudsdeling. Du kan udleve dine faglige ambitioner eller få ansvar for et forretningsområde. Sammen med en salgsansvarlig kan du komme med ud til kunderne og hjælpe til med at forme det projekt, som du måske senere selv tager ansvaret for at gennemføre.

Oplev glæden ved at dele ud af dine erfaringer


Med til det at være Software Craftsman følger også ansvaret for at lære fra sig. Med vores Software Craftsman-program oplærer vi graduates, så de lærer det gode softwarehåndværk. Derfor skal du kunne lide at arbejde med talentfulde, typisk yngre kollegaer og give dine erfaringer videre. Vi oplever selv, at det at lære fra os er en af de mest tilfredsstillende dele af at være Software Craftsman og har foreløbigt investeret tusinder af timer i det samlede Craftsman-program. Typisk arbejder du i et team med en eller flere graduate-kollegaer, og her vil du have det faglige ansvar for at sikre, at vi altid leverer solidt softwarehåndværk.

"Hos STRONGMINDS får jeg indflydelse, spændende opgaver og fantastiske kollegaer. Igennem min rolle som mentor får jeg delt mine erfaringer i en struktureret proces, og på samme tid får jeg også udfordret mig selv inden for fagområder, der ligger uden for min egen hovedkompetence. For at holde mig up to date, har jeg ofte benyttet mig af vores uddannelsesgoder, der bl.a. indbefatter konferencedeltagelse i ind- og udland samt efteruddannelse".

Morten Rembøl Jacobsen, Software Craftsman

Vi har store forventninger til dig og dit håndværk


  • Du mestrer principper og metoder for godt softwarehåndværk i en hvilken som helst software-stak.
  • Du har et agilt mindset og kan arbejde i agile projekter.
  • Du har mod på læring og personlig udvikling.
  • Du er god til at kommunikere konstruktivt og er glad for at dele ud af din store viden.
  • Du er en selvkørende, kreativ problemløser.
  • Du har solid erfaring med fx .NET/C#, F#, SQL, NoSQL, REST API’s eller Node.js.
  • Du har kendskab til protokoller og mønstre til besked-udveksling.
  • Du har forståelse for test-dreven udvikling.
  • Du har viden om CI/CD og måske DevOps.
  • Du har måske arbejdet som arkitekt, teknisk team-lead, Scrum Master eller Product Owner.
  • Du har måske kendskab til frontend frameworks som Angular, React og medfølgende tooling.

Det får du hos os


Du får en gruppe passionerede kollegaer, der brænder for softwareudvikling. Vi er et team med stort T, og du får kollegaer, der holder sammen, hjælper og udvikler. Vi respekterer hinanden, har en god, uformel tone og et godt arbejdsklima.

Som virksomhed er STRONGMINDS over 10 år og har en god, sund økonomi og langvarige samarbejder med vores kunder. Vi er kendt for kvalitet, troværdighed og samarbejde. Vi har gode ansættelsesforhold, god work-life-balance og en flad struktur med kort fra tanke til handling. Du får frihed under ansvar og har stor indflydelse på dine opgaver. Hos os er efteruddannelse ikke noget, du skal kæmpe for. Vi opfordrer faktisk til videreuddannelse, kurser og certificeringer, så du sikrer, at dine kompetencer altid er skarpe.

Send os din ansøgning


Lyder det som om, vi kunne være et match? Så send os din ansøgning snarest muligt, for vi kalder løbende til samtaler.

I din ansøgning vil vi gerne bede dig beskrive, hvordan du fungerer i samspillet med andre, hvilke relevante platforme, sprog, værktøjer, metoder og protokoller du behersker, og om du har andre interesser end det faglige.

Vil du vide mere om Craftsmanship programmet er du velkommen til at kontakte Morten Rembøl Jacobsen på 30956420 eller [email protected]

For information om stillingen og STRONGMINDS generelt, kontakt CEO, Morten Hoffmann Sørensen på [email protected] eller 30956416

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus

Jobbet er oprettet på vores service den 10.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Århus

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Århus C

    Are you skilled within designing, building, and maintaining the Microsoft Azure platform? Are you curious about building new platforms, handling new infrastructure, and maintaining core services es..
    • Softwareudvikler
    • Århus C
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Århus C

    Are you curious about building new platforms, handling new infrastructure, and maintaining core services essential to the business? Do you dream of being part of a skilled and passionate team that .
    • Softwareudvikler
    • Århus C
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Viby J

    Brænder for at skrive software i høj kvalitet, sikre god arkitektur og holde kodebasen i god stand? Får du energi af at bygge software der gør en reel forskel? Så er du måske den softwareudvikler, .
    • Softwareudvikler
    • Viby J
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Århus

    Your primary role will be to develop and integrate components in our system landscape. You will design systems and tools and close collaboration with the architect and the rest of the team.Conc..
    • Softwareudvikler
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Århus

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Århus over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere i Århus.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Århus over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
26. april 2024 109
25. april 2024 105
24. april 2024 107
23. april 2024 107
22. april 2024 104
21. april 2024 103
20. april 2024 105
19. april 2024 105
18. april 2024 106
17. april 2024 107
16. april 2024 109
15. april 2024 111
14. april 2024 107
13. april 2024 105
12. april 2024 109
11. april 2024 113
10. april 2024 109
9. april 2024 104
8. april 2024 102
7. april 2024 102
6. april 2024 101
5. april 2024 100
4. april 2024 102
3. april 2024 103
2. april 2024 105
1. april 2024 107
31. marts 2024 111
30. marts 2024 111
29. marts 2024 111
28. marts 2024 112
27. marts 2024 113

Værd at vide når du søger job som softwareudvikler i Århus

Drømmer du om at lande drømmejobbet i Danmarks næststørste by? Så er du kommet til det rette sted! Jobmarkedet i Århus bugner af spændende muligheder, lige fra innovative startups til traditionsrige virksomheder. Men at navigere i et ukendt jobmarked kan virke uoverskueligt. Bare rolig, vi er her for at hjælpe!

Aarhus summer af dynamik og diversitet, hvilket også afspejles i byens erhvervsliv. Mens servicesektoren generelt dominerer i Danmark, finder du i Århus flere prominente aktører inden for en række spændende brancher. Så hvor skal du kigge, hvis du drømmer om et spændende job i Danmarks næststørste by?

At komme rundt i Århus er både bekvemt og effektivt takket være et veludviklet netværk af offentlige transportmidler og cykelinfrastruktur. Uanset din destination og rejseplan, har du flere attraktive muligheder til rådighed:

Drømmer du om et spændende job i Smilets By? Fantastisk! Men før du pakker flyttekasserne, giver vi dig et overblik over, hvad du skal være opmærksom på, når du flytter til Århus for et job.

Bydele i Århus 

Aarhus består af et væld af unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Når du søger job i Smilets By, kan det derfor være fordelagtigt at undersøge de forskellige områder for at finde en god pasform mellem dine boligønsker, karrieremål og livsstil.

Indre By: Pulsende centrum med internationalt miljø. Perfekt til den ambitiøse, der drømmer om karriere inden for handel, finans, kultur og service. Du finder store virksomheder, startups og et bredt udvalg af butikker og restauranter. Boligpriserne er dog højere sammenlignet med andre områder.

Latinerkvarteret: Historisk hjørne med hyggelige gader og smukke bygninger. Populært blandt unge professionelle og kreative sjæle. Her finder du mindre virksomheder, designstudier og kunstneriske initiativer. Boligudbuddet er begrænset, men stemningen er unik.

Frederiksbjerg: Trendy område med et mix af moderne og historisk arkitektur. Tiltrækker familier og professionelle med ambitioner inden for kreative industrier, IT og medier. Gode transportforbindelser, men boligpriserne kan være høje.

Marselisborg: Roligt villakvarter med grønne områder og havudsigt. Ideelt for familier og personer, der prioriterer ro og natur. Mulighederne for beskæftigelse er primært inden for offentlige institutioner og små virksomheder. Boligpriserne er generelt højere.

Trøjborg: Dynamisk kvarter med studerende og kreative miljøer. Populært blandt unge og iværksættere. Boligudbuddet består primært af lejeboliger. God adgang til Aarhus Universitet og flere IT-virksomheder.

Lisbjerg: Industriområde i transformation med fokus på bæredygtighed og innovation. Attraktivt for personer med grønne ambitioner og teknisk baggrund. Flere innovative virksomheder har base her, og boligudbuddet er stigende.

Viby og Brabrand: Forstadskommuner med gode familievenlige boliger og et bredt udvalg af erhvervsområder. Her finder du store virksomheder inden for energi, logistik og teknologi. Boligpriserne er lavere end i centrum, men transporttiden kan være længere.

Mere information om Århus 

Hvis du er på udkig efter et job i Århus, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Århus, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Århus i denne guide: Din guide til jobjagt i Smilets By: Sådan lander du drømmejobbet i Århus.