[xxxxx] SØGER SOFTWAREUDVIKLER

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aars

Vi er et team af fantastiske medarbejdere, der søger en ny kollega. Vi udvikler software og hardware produkter som integrerede dele af vore platforme og løsninger til store og kendte virksomheder over hele verden, og vi har brug for flere hænder.

Vores løsninger bygger på avancerede IoT teknologier som RFID og BLE, der bruges til sporing i forskellige vertikaler som Sundhedspleje, Lufthavne og Flyselskaber, Post & Logistik, Produktion & Logistik m.fl., hvor vi arbejder med store internationale kunder.

Lyngsoe Systems A/S er i øjeblikket i en fantastisk udvikling, der involverer kultur, strategi og vækst, derfor søger vi nye medarbejdere til vores logistikforretning.

Stillingsbeskrivelse

Du kommer til at være en del af vores kundeprojekt-team, som har ansvaret for systemleverancer til vores logistikkunder rundt om i verden. Du vil indgå på et team med andre erfarne softwareudviklere, arkitekter og projektledere.

Du bliver ansvarlig for design og udvikling af komplekse løsninger og deltage i alle faser af projekterne, fra ide, specifikation, design, udvikling, test, release, idriftsættelse og support.

Du kommer til at arbejde med forskellige teknologier, sprog og metoder – heriblandt Java, Java scripts, Spring, REST, SOAP, Angular, Android, HTML5, databaser og SQL, GIT, automatiserede tests, scrum og agil udvikling. Interfaces til forskellige kundesystemer og andre Lyngsoe Systems softwareprodukter er også en vigtig del af hverdagen.

Du kan forvente begrænset rejseaktivitet i forbindelse med afklaringer med kunder og idriftsættelse. Der vil være mulighed for at se de løsninger, som du og teamet har været en del af udviklingen af, ude hos kunderne.

Ønskede færdigheder og erfaring

  • Du er ingeniør, datalog, datamatiker eller lign.
  • Du har erfaring med objektorienteret udvikling, Java foretrukket.
  • Du er stærk i software integration, primært REST og SOAP.
  • Du har et analytisk mindset – en vigtig del af jobbet er analyse og design.
  • Du kender værdien af ikke at udvikle alting fra bunden selv, men i stedet anvende 3. parts komponenter.
  • Du har arbejdet med databaser og med software mod disse.
  • Du kender primære værktøjer som IntelliJ IDEA, Eclipse, SQL-Developer og Jenkins.
  • Det vil være en fordel, hvis du erfaring med logistikløsninger, men det er ikke et krav.

Som person fungerer du godt i et projektorienteret team, hvor vi ofte arbejder med stramme deadlines på flere samtidige projekter og med mange interessenter - både interne og eksterne. Du trives i en flad struktur med korte beslutningsveje og en uformel omgangstone. Du er nysgerrig og løsningsorienteret, og du er parat til at tage ansvar for at nå i mål sammen med teamet. Du er struktureret og en ægte teamplayer med fokus på kvalitet og mål.

Du tilbydes

Lyngsoe Systems tilbyder et spændende job med gode muligheder for faglig og personlig udvikling i et inspirerende miljø hos en af verdens førende leverandører af logistikløsninger til en lang række store internationale virksomheder.

Du kommer til at arbejde sammen med entusiastiske og dygtige kolleger, der glæder sig til at tage imod en ny kollega.

Lyngsoe Systems værdsætter initiativ, ansvarlighed og den rette balance mellem kreativitet og kvalitet. Du bliver en del af et professionelt team med et stærkt teknisk og kommercielt engagement. Du får en unik mulighed for at påvirke og udvikle dit job, samt lære og udvikle egne evner og karriere.

Kunder over hele verden – virkeligheden i et job hos Lyngsoe Systems

Hvad med at arbejde med løsninger til en af de største spiritusproducenter på verdensplan eller til en af de største burgerkæder i verden?

Kunne du tænke dig at definere den fremtidige løsning for de største flyselskaber og lufthavne eller for de største logistik- og postvirksomheder over hele verden?

Forestil dig, at du definerer den fremtidige sporingsløsning for nye supersygehuse i Danmark og andre hospitaler over hele Europa til at spore kritisk udstyr og derved forbedre patientsikkerheden.

Nogle gange har vi travlt, og det er ofte her, vi har det sjovest. Et eksempel er, når vi sammen med en af de største restaurantkæder i verden designer og tester løsninger til at skabe transparens i deres forsyningskæde hele vejen fra produktion via distributionscentre til restauranten.

Lyder ovenstående motiverende, så bliv en del af Lyngsoe Systems som vores nye softwareudvikler. Her vil du få en masse sjove og spændende opgaver sammen med gode kolleger for virksomheder verden over. "Vi arbejder sammen", "Vi hjælper hinanden", "Vi har det sjovt" – det er det, vi lover hinanden og vores kunder!

Send din ansøgning

Har du spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte udviklingsdirektør Jesper Egeberg [email protected], mobil 2345 5856 eller HR-Manager Anna Larsen, mobil 2232 7232.

Få mere at vide om https://www.lyngsoesystems.com



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Aars.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Aars

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Aars

    Vil du være med til at forme fremtidens teknologiske landskab? Hos os får du ikke bare et job, men en karriere med muligheder for vækst og udvikling. Vi søger en softwareudvikler til at styrke vore..
    • Softwareudvikler
    • Aars
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Aars

    Vil du være med til at forme fremtidens teknologiske landskab? Hos os får du ikke bare et job, men en karriere med muligheder for vækst og udvikling. Vi søger en erfaren softwareudvikler til at sty..
    • Softwareudvikler
    • Aars
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Aars

    Vil du være med til at forme fremtidens teknologiske landskab? Hos os får du ikke bare et job, men en karriere med muligheder for vækst og udvikling. Vi søger en erfaren softwareudvikler til at sty..
    • Softwareudvikler
    • Aars
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Hjørring

    Regionshospital Nordjylland spiller en vigtig rolle i det nordjyske sundhedsvæsen. Hospitalet dækker over flere matrikler. Hospitalsdirektøren skal stå i spidsen for at sætte en klar kurs for Regio..
    • Softwareudvikler
    • Hjørring
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Aars

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Aars over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
26. april 2024 7
25. april 2024 7
24. april 2024 7
23. april 2024 7
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 7
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 5
11. april 2024 5
10. april 2024 6
9. april 2024 6
8. april 2024 6
7. april 2024 7
6. april 2024 7
5. april 2024 7
4. april 2024 7
3. april 2024 7
2. april 2024 7
1. april 2024 7
31. marts 2024 7
30. marts 2024 7
29. marts 2024 7
28. marts 2024 7
27. marts 2024 7