Rekrutteringsfirma

IT-udbudsjurist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Erfaren IT-udbudsjurist til Danmarks største it-udbud

Er du skarp til udbudsret og IT-ret? Motiveres du at af løse komplekse, juridiske problemstillinger indenfor udbudsret og it-kontrakter, samt arbejde med nogle af landets største it-leverancer og største it-leverandører? Så er du måske vores nye kollega i kontoret Udbud.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen (UFST) er en af de syv styrelser i Skatteforvaltningen. Det er UFST’s vision at understøtte vores kolleger i Skatteforvaltningen i et partnerskab om drift og videreudvikling af en stor it-portefølje, udvikling af nye it-løsninger i spændvidden fra mindre projekter til en række store programmer i milliardklassen, samt kommende modernisering af en større portefølje af legacy-systemer, som er blandt de største i Danmark.

Kontoret Udbud fungerer som udbudsjuridisk enhed for hele Skatteforvaltningen i relation til udbudsjuridiske og it-kontraktretlige spørgsmål. Vi har bl.a. ansvaret for rådgivning om udbudsretlige problemstillinger, den løbende professionalisering af udbudsprocessen i Skatteforvaltningens og konkurrenceudsættelse af it-systemer, herunder samfundskritiske systemer.

Kontoret og dine arbejdsopgaver
Vi søger en dygtig kollega, der kan bidrage med at opbygge og udvikle Skatteforvaltningens udbudsretlige fyrtårn. I din hverdag hos Udbud vil du komme til at beskæftige dig med følgende arbejdsopgaver:

  • Drive IT-udbudsprocesser fra A-Z, herunder forhandlinger med Danmarks største it-leverandører og håndtering af udbudsretlige problemstillinger
  • Lægge udbudsstrategier for komplekse it-systemer
  • Gennemføre markedsdialoger og håndtere interne/eksterne samarbejdspartnere/leverandører i forbindelse med udbudsprocessen
  • Udarbejdelse af udbudsmateriale og kravspecifikationer
  • Håndtering af klager og søgsmål
  • Levere udbudsretlig rådgivning på tværs af Skatteforvaltning, herunder undervisning og formidling af udbudsretten i forretningen
  • Løbende professionalisering- og udvikling af udbudsområdet.

Du vil blive en del af vores Udbudsjuristteam som i dag består af 3 udbudsjurister. I takt med at opgaveporteføljen vokser, herunder den kommende modernisering af legacy-systemerne, har teamet brug for flere skarpe kollegaer til at løfte de komplekse opgaver.

Hos Udbud bliver du en del af et stærkt og fagligt udviklende miljø, hvor ordentlighed, stort engagement, omhu, hjælpsomhed og humor vægtes højt. Du bliver en del af et team, som værdsætter samarbejdet med hinanden og interessenterne mhp. at få udarbejdet det bedste udbudsmateriale. Der løftes i flok, og du får en dynamisk og sjov hverdag.

Erfaring med udbudsret og komplekse udbudsprojekter
Du er uddannet cand.jur. eller cand.merc.jur. og har mindst 2 års erfaring som Udbudsjurist, hvor du selvstændigt har drevet IT-udbudsprocesser fra start til slut, herunder drevet forhandlinger A-Z med interne/eksterne samarbejdspartnere og leverandører. Du har således et bredt kendskab til udbudsret/udbudsloven og erfaring indenfor IT-ret og tvisthåndtering.

For at lykkes i stillingen er det vigtigt, at du kan udvise engagement, faglighed, ordentlighed, og at du evner at opbygge gode samarbejdsrelationer i kontoret og på tværs af styrelsen.

Hvad tilbyder UFST?
UFST kan tilbyde dig en stor og spændende arbejdsplads, hvor du bliver en del af et fagligt stærkt juridisk miljø. Du får også:

  • Mulighed for at bidrage til strategiske udviklingsinitiativer f.eks. deltagelse i udviklingsprojekter
  • Udfordrende arbejdsopgaver i en stor organisation med udviklingsmuligheder
  • En dynamisk arbejdsdag, hvor der er plads til sjov og spas
  • Løbende kompetenceudvikling og gode muligheder for efteruddannelse
  • Deltagelse i relevante udbud
  • En arbejdsplads på Frederiksberg tæt på offentlig transport og med privat parkeringskælder
  • Fleksibilitet i hverdagen afhængig af dine opgaver.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der kan forhandles et kvalifikationstillæg afhængig af erfaring og kompetencer.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted vil være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Læs mere om at arbejde i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk/job-og-karriere


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Frederiksberg

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i København

    The RoleThe RoleAt Milestone, we are seeking platform engineers, on all levels (Junior/Senior/Principal), to be a critical player in building Milestones Internal Developer Platform.We are sti..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Frederiksberg

    Vil du være med fra begyndelsen i et stort it-projekt med høj samfundsrelevans? Vil du være med til at modernisere systemunderstøttelsen af sagsbehandlingen, så skatteyderne også i fremtiden opleve..
    • Softwareudvikler
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København

    The Department and the Team:The Infrastructure Services team, part of Global IT, Enterprise Platform Delivery, consists of 11 senior specialists within IT infrastructure disciplines located in Bu..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København

    ”Her er et spændende job til dig, der vil være en del af et godt team med ansvar for [xxxxx]’s cyber- og informationssikkerhed. Synes du, at sikkerhed er spændende, så kan du her se frem til være med..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
28. april 2024 12
27. april 2024 12
26. april 2024 12
25. april 2024 11
24. april 2024 9
23. april 2024 12
22. april 2024 12
21. april 2024 13
20. april 2024 14
19. april 2024 15
18. april 2024 13
17. april 2024 13
16. april 2024 12
15. april 2024 13
14. april 2024 13
13. april 2024 13
12. april 2024 14
11. april 2024 15
10. april 2024 15
9. april 2024 16
8. april 2024 17
7. april 2024 16
6. april 2024 15
5. april 2024 14
4. april 2024 15
3. april 2024 15
2. april 2024 15
1. april 2024 15
31. marts 2024 15
30. marts 2024 15
29. marts 2024 15