IT-arkitekt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Danmark

For vores kunde, Ib Andresen Industri A/S, søger vi en strategisk IT-arkitekt

VIRKSOMHEDEN
Ib Andresen Industri er en international leverandør inden for bearbejdning og formgivning af stål. Sammen med vores kunder udvikler vi innovative stålløsninger. Vores kunder findes i en række brancher og på forskellige markeder.

Vi lægger vægt på vores værdier og et godt arbejdsmiljø med en uformel og ærlig omgangstone, hvor nøgleordene er godt samarbejde, personlige udviklingsmuligheder og respekt for den enkelte.

Koncernen har produktionsfaciliteter i Danmark, Norge og Sverige, og beskæftiger ca. 600 medarbejdere.

Læs mere på www.iai.dk

STILLINGEN
Har du lyst til at være med til at sætte den strategiske retning og fungere som den koordinerende IT-arkitekt på vores ERP-implementering?

...så har vi jobbet til dig.

I forbindelse med implementeringen af et nyt ERP-system, skal vi bruge en IT-arkitekt, der kan bringe os videre i processen. Det giver dig muligheden for at deltage i en fantastisk forandringsrejse og tilmed blive en kommende nøgleperson for virksomhedens udvikling, hvor du får en koordinerende rolle i at sikre den strategiske retning, samt synkronisere de forskellige tilretninger med dine øvrige IT-arkitekt kolleger.

Som forretningsrådgiver og IT-arkitekt bliver dit job at forstå, skabe og prioritere procesforbedringer med henblik på at skabe større kundeværdi. Du skal have for øje at optimere virksomhedens rentabilitet ved at implementere standardiserede, pålidelige og omkostningseffektive ERP-løsninger i hele IAI-værdikæden.

Du understøtter implementeringen af ERP i overensstemmelse med den aftalte tidsplan, budget og ressourcer, idet du bliver en del af ERP-projektteamet. Du får desuden mulighed for bidrage til og understøtte et keyuser-teammiljø, hvor kernen er et positivt arbejdsmiljø, der tilskynder åben kommunikation, gensidig respekt og udveksling af idéer.

Du indgår i et team af systemarkitekter, som vurderer, prioriterer og dokumenterer anmodninger om ændringer på tværs af virksomhedens processer, og udarbejder systemdokumentation herfor. I arkitektteamet giver du vejledning og support til både teamet og virksomheden vedrørende ERP, behandling og procedurespørgsmål. Du fungerer som fælles eskalerings-/kontaktpunkt for vores interne keyusers og har særligt fokus på salg, supply chain og produktion i arkitekt-teamet. Herudover tester du de aktuelle løsninger og fremtidige udgivelser, før du udgiver.

Nøgleopgaver for stillingen:

  • Som IT-applikationsansvarlig skal dit primære fokus være på det kritiske ERP-system hvor du har fagansvaret for både at administrere og optimere systemet samt agere som systemarkitekt og koordinator for dine kolleger. Dette inkluderer overvågning af systemets ydeevne, identifikation og håndtering af fejl og sårbarheder, og implementering af nye funktioner og opdateringer. Som applikationsansvarlig har du også ansvaret for at samarbejde med andre afdelinger og interessenter for at sikre, at ERP-systemet opfylder virksomhedens behov og krav, samt at sikre, at data er sikre og at systemet er i overensstemmelse med relevante lovgivningsmæssige og compliance-krav.
  • Du skal definere løsningen for at opfylde forretningskravene samt udfærdige specificering af funktionelle og ikke-funktionelle krav.
  • Du vurderer procesrelaterede metoder, værktøjer, teknikker og uddannelsestilbud til brug og adoption i virksomheden.
  • Du kommer med anbefalinger til at behandle interessenter med hensyn til den korrekte tilgang for at nå målene for procesforbedring. Disse mål kan omfatte outsourcing af forretningsprocesser, applikationsudvikling og vedtagelse af best practices i forbindelse med styringen af forretningsprocesserne i daglig praksis.

KANDIDATEN

Vi forventer, at du:

  • har flere års erfaring med procesforståelse omkring ERP-systemer.
  • besidder evnen til at hurtigt at kunne tilegne dig ny viden.
  • har erfaring i systemarkitektur og procesdokumentering, hvor du har haft en koordinerede rolle
  • måske har dybdegående ekspertise inden for økonomiprocesser og IFS-applikationer eller tilsvarende ERP-systemer.

Som person er du:

  • en stærk kommunikator i både skrift og tale.
  • selvstændig og ansvarsbevidst.
  • den, der omgås dine kollegaer i en uformel, positiv tone – gerne med humor.
  • ordholden og tillidsskabende.
  • handlekraftig med en struktureret tilgang til opgaverne.
  • fuld af gå-på-mod med højt drive.
  • en stærk teamplayer.

TILTRÆDELSE:
Efter nærmere aftale. Der vil løbende blive afholdt samtaler.

GAGE OG BENEFITS
Til den rette kandidat tilbydes en attraktiv lønpakke, indeholdende en fast gage, pension, fritvalgskonto, bonusordning, sundhedsforsikring, mobiltlf. /IT

Virksomheden en beliggende tæt på motorvej og har gode bus-/togforbindelser.
Er ovenstående noget, du kan se dig selv i, kan vi tilbyde en fantastisk arbejdsplads, gode kolleger, kantineordning og personale-/idrætsforening.

Vi sørger for, at du får den bedst mulige introduktion til jobbet og en grundig oplæring i teamets opgaver.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 27.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Kolding

    Fri kontakt
    Motiveres du af at få en masse indflydelse, præge din egen stilling og sætte dit fingeraftryk på Truckplanners fremtid? Vil du være en del af et agilt og talentfuldt udviklingsteam, hvor det faglige niveau er højt med kvalitet i højsædet?
    • Softwareudvikler
    • Kolding
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Århus

    In the role, your main responsibility will be to design, implement and maintain CI/CD tools tailored to our developers' needs. You will be part of a cooperative team dedicated to enhance developers..
    • Softwareudvikler
    • Århus
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Rødovre

    For vores kunde dao søger vi en erfaren systemudvikler til hovedkontoret i Rødovre. Er du en erfaren udvikler med forretningsfokus og mod på at udvikle omfangsrige og komplekse IT-systemer til .
    • Softwareudvikler
    • Rødovre
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København

    ”Her er et spændende job til dig, der vil være en del af et godt team med ansvar for [xxxxx]’s cyber- og informationssikkerhed. Synes du, at sikkerhed er spændende, så kan du her se frem til være med..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Hele Danmark

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Hele Danmark over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere i Hele Danmark.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Hele Danmark over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
27. april 2024 545
26. april 2024 548
25. april 2024 534
24. april 2024 549
23. april 2024 550
22. april 2024 557
21. april 2024 559
20. april 2024 568
19. april 2024 566
18. april 2024 562
17. april 2024 566
16. april 2024 566
15. april 2024 570
14. april 2024 567
13. april 2024 565
12. april 2024 576
11. april 2024 570
10. april 2024 574
9. april 2024 569
8. april 2024 556
7. april 2024 571
6. april 2024 571
5. april 2024 576
4. april 2024 576
3. april 2024 576
2. april 2024 574
1. april 2024 590
31. marts 2024 606
30. marts 2024 606
29. marts 2024 604
28. marts 2024 606