SSA søges til sengeafsnit i Akutsengeafsnit 404 på RHN

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

SSA søges til stærkt og velfungerende Akutafsnit med fokus på den gode opstart

Kan du skabe en god kontakt til patienter og pårørende i både korte og længerevarende forløb? Kan du prioritere dine opgaver samt bevare roen, når det går stærkt? Så er du muligvis gjort af det stof, der skal til for at trives i et Akut Sengeafsnit, og så hører vi meget gerne fra dig.
Vi har brug for en kollega, som har lyst til at arbejde med:
  • Patienter som indlægges med en medicinsk problemstilling.
  • Patienter i både kort og lidt længerevarende indlæggelse.
  • Patienter som har brug for et højere observationsniveau.
  • Medicinsk samt abdominal kirurgiske patienter, som har brug for en Intermediær (IMA) seng.

Hvis en arbejdsdag sammen med disse patientgrupper tiltaler dig, så læs endelig videre - vi har meget at tilbyde dig!
Den bedste start
Vi prioriterer, at du får den bedste opstart i jobbet. Det vil sige et langt og skræddersyet introduktionsprogram tilpasset dine forudsætninger. Vi har ansat en sygeplejerske i afsnittet, som udelukkende arbejder som mentor, så du får en grundig introduktion til opgaverne. Du vil få mange dage sammen med mentor, og du får rig mulighed for sparring og supervision.
Du deltager i planlagt undervisning i afsnittet eller undervisning planlægges efter dit behov, og vi afholder løbende evalueringssamtaler.
Et godt fællesskab
Du bliver del af et stærkt kollegafællesskab i Akut Sengeafsnit. Vi lægger stor vægt på, at vi er et hold, der hjælpes ad. Både i plejegruppen og på tværs af fag.
Vi er en afdeling, der arbejder meget tæt sammen med de øvrige afdelinger på Regionshospital Nordjylland. Vi forventer af dig, at du vil være åben og positiv i forhold til at bidrage til et godt samarbejde både i og uden for afsnittet.
Et afsnit i god og spændende udvikling
I afsnittet prioriterer og arbejder vi målrettet for at udvikle og øge kvaliteten til patienterne. Vi har fastlagt undervisning hver uge og fast simulationstræning, som afvikles i afsnittet. Vi står overfor at gennemgå specifikke patientforløb mhp., at sikre en ensrettet sygeplejekvalitet i forløbene. Vores udviklingsarbejde tager afsæt i, at personalet kan vælge sig ind på de områder, som har deres specifikke interesse.
Regionshospital Nordjylland skal blandt andet til at oprette satellitsenge til akutte/ medicinske patienter. Det endelige design er endnu ikke på plads, så du har mulighed for at bidrage til den proces, og sikre dig billetten til fremtidens Regionshospital.
Trives i det korte møde
At arbejde i et Akut Sengeafsnit er givende fagligt og menneskeligt, men det kræver også, at du trives i en dagligdag, hvor såvel arbejdsbelastning som sygeplejeopgaver er uforudsigelige.
Du skal hurtigt kunne skabe en god kontakt, når patienter og pårørende kommer ind ad døren. Du skal også kunne prioritere dine opgaver og bevare roen og overblikket i pressede situationer.
Du skal kunne trives med korte patientkontakter og arbejde helhedsorienteret. Vi forventer desuden, at du deltager aktivt i den daglige vejledning af studerende og elever i afsnittet.
Det praktiske
Stillingen er på 37 timer eller timetal efter aftale. Alle vagter er af 8 timers varighed, og der arbejdes hver 2 eller 3 weekends over 8 uger.
Der arbejdes hovedsageligt i 2 vagttyper, men ønsker du en ren vagt stilling, kan dette også lade sig gøre.
Har ovenstående vakt din interesse, kan du kontakte afsnitsleder Hanne Nørskov for yderligere information på telefon 51 42 75 30 såvel dag som aften. Der vil blive afholdt ansættelsessamtaler d 21.2-23 efter kl. 13.00.
Vi ser frem til at høre fra dig.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Hjørring
  • Søndag den 19. februar 2023

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Aars

    Vil du være med til at forme fremtidens teknologiske landskab? Hos os får du ikke bare et job, men en karriere med muligheder for vækst og udvikling. Vi søger en softwareudvikler til at styrke vore..
    • Softwareudvikler
    • Aars
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Aars

    Vil du være med til at forme fremtidens teknologiske landskab? Hos os får du ikke bare et job, men en karriere med muligheder for vækst og udvikling. Vi søger en erfaren softwareudvikler til at sty..
    • Softwareudvikler
    • Aars
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Aars

    Vil du være med til at forme fremtidens teknologiske landskab? Hos os får du ikke bare et job, men en karriere med muligheder for vækst og udvikling. Vi søger en erfaren softwareudvikler til at sty..
    • Softwareudvikler
    • Aars
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Hjørring

    Regionshospital Nordjylland spiller en vigtig rolle i det nordjyske sundhedsvæsen. Hospitalet dækker over flere matrikler. Hospitalsdirektøren skal stå i spidsen for at sætte en klar kurs for Regio..
    • Softwareudvikler
    • Hjørring
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1