Rekrutteringsfirma

Full Stack-udvikler – Marine 4,0

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Vil du være med til at skabe Marine 4,0? Kan du se dig selv som en del af en global virksomhed, der agerer lokalt? Er du en Fullstack udvikler der trives i frontend? Så kan du meget vel være den næste Full Stack-udvikler til R&D teamet i Ry!

Industrien er for længst begyndt at bevæge sig ind i 4.0, og nu er tiden kommet til Marineområdet. Der sker i øjeblikket et kæmpe skifte i tilgangen til software og løsninger på skibe, og du vil være med til denne udvikling som en af de første.

Jobbet

Du vil blive en del af et R&D team på 6 M/K, som sikrer, at EMERSONs Marine divisions produkter er konkurrencedygtige og kvalificerer sig til fremtiden. Som Full Stack-udvikler vil du have fokus på frontend-udvikling og være ansvarlig for at implementere og vedligeholde softwareløsninger på skibe.

Dine primære opgaver vil omfatte:,

  • Udvikling af frontend-løsninger til eksisterende og nye produkter
  • Gennemgang af dokumentation for at sikre, at nye komponenter overholder standarderne
  • Implementering af software arkitektur i source code
  • Efter behov supportere dine kollegaer fra andre afdelinger og på samme tid holder dig selv opdateret på de nyeste bevægelser inden for dit område
  • Nogle af de værktøjer, du vil komme til at bruge, er: C#/C++, Visual Studios, JavaScript, AngularJS, ReactJS, .NET, Python og Git.

I denne spændende rolle vil du få mulighed for at arbejde med alle lag i tech stacken og dykke ned i frontend problemstillingerne som dit hovedområde.

Om dig

Der kan være mange veje til denne rolle, men det er en naturlig del af jobbet, at du har en god interesse og forståelse for hardware og hvordan software påvirker denne. Du har ikke nødvendigvis erfaring med alle teknologierne, men du har en naturlig nysgerrighed og "tech-tekke", der gør, at du hurtigt tillærer dig nyt.

Vi forestiller os, at du:

  • Har en relevant faglig uddannelse inden for IT eller ingeniørfaget
  • Har erfaring med frontend-udvikling og nogle af de teknologier, der er nævnt ovenfor
  • Kan se dig selv i en rolle, hvor du skal være med til at bygge noget nyt op i en konservativ industri
  • Kan se dig selv indgå i en global organisation, hvor du har det bedste fra at være både global og lokal

Interesseret i at høre nærmere?

Om EMERSON

Emerson Marine Solutions i Næstved er en forretningsenhed under den store amerikanske koncern Emerson. Marineenheden er markedsledende inden for marineindustrien og tilbyder integrerede kontrol- og overvågningssystemer, fjernstyring af ventiler, måling af last– og ballasttanke samt flowsystemer til alle typer skibe og offshoreenheder.

Hovedkontoret ligger i Næstved, hvor vi også har produktionsfaciliteter. Vi har desuden produktion og softwareudvikling i Ry samt produktion i Sydkorea og Kina. Herudover har vi salgs- og/eller servicekontorer i marinestrategiske lande såsom Grækenland, Dubai, Singapore og Tyrkiet. Hele marineenheden har ca. 510 medarbejdere på verdensplan; heraf ca. 175 i Danmark. Yderligere information kan findes på firmaets hjemmeside: www.emerson.com/marine

Vi tilbyder et spændende job i et internationalt miljø. Vi arbejder efter et godt værdisæt, hvilket gør arbejdsmiljøet sundt og rart.

Vi agerer efter et etisk forretningskodeks, og al forretning drives lovligt og etisk i alle de lande, vi er aktive i. Herudover værdsættes åbenhed, dialog og samarbejde højt. Vi er en arbejdsplads i positiv udvikling.

I Emerson er vi alle engagerede i at fostre en kultur, hvor alle medarbejdere værdsættes og respekteres for deres unikke erfaringer og perspektiver. Vi mener, at et alsidigt og inkluderende arbejdsmiljø bidrager til idéudveksling og større diversitet af tanker, som inspirerer til innovation og tilvejebringer de bedste løsninger til vores kunder.

Vi tilskynder og støtter flere medarbejderledede ressourcegrupper, som promoverer en alsidig og inkluderende arbejdsplads; blandt andet Women’s Impact Network og LGBTQ+A. Denne filosofi er fundamental for at udleve vores virksomhedsværdier og vores ansvar i forhold til at gøre verden bedre. Læs mere omkring dette her: https://www.emerson.com/en-us/careers/diversity-and-inclusion



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 11.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Midtjylland
  • Søndag den 18. juni 2023

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i Herning

    About the position and the Team You will be part our Software Team which currently consists of six dedicated software engineers, the software team is part of our R&D Department. Your workpl..
    • Softwareudvikler
    • Herning
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Skive

    Har du lyst til at være en del af udviklingen af fremtidige applikationer og teknologier inden for software til [xxxxx] produkter? Så kom og vær en del af udviklingsafdelingen i Skive. Teamet,.
    • Softwareudvikler
    • Skive
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Skive

    Er du en teknisk dygtig person med en baggrund inden for elektrikerarbejde, automationsteknologi, ingeniørfag, maskinteknik eller lignende? Så har vi en spændende mulighed, der vil udfordre dig!.
    • Softwareudvikler
    • Skive
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Silkeborg

    Softwareudvikler søges til organisation/virksomhed i 8600 Silkeborg
    • Softwareudvikler
    • Silkeborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Midtjylland

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Midtjylland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere i Midtjylland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Midtjylland over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
26. april 2024 66
25. april 2024 63
24. april 2024 67
23. april 2024 67
22. april 2024 66
21. april 2024 66
20. april 2024 66
19. april 2024 67
18. april 2024 69
17. april 2024 69
16. april 2024 68
15. april 2024 70
14. april 2024 67
13. april 2024 66
12. april 2024 68
11. april 2024 69
10. april 2024 66
9. april 2024 69
8. april 2024 65
7. april 2024 66
6. april 2024 64
5. april 2024 64
4. april 2024 65
3. april 2024 66
2. april 2024 66
1. april 2024 69
31. marts 2024 71
30. marts 2024 71
29. marts 2024 72
28. marts 2024 72
27. marts 2024 73