Rekrutteringsfirma

IT Functional Architect i AX2012R3 - Dagrofa

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Storkøbenhavn

IT Functional Architect i AX2012R3 til Dagrofa – Ishøj / Ringsted

Får du et kick ud af at løse problemer for forretningen real-time, og som gør en stor forskel for den daglige drift i bl.a. logistik og salg? Er du specialiseret i AX2012R3, og vil du over de kommende par år blive uddannet i D365FO-platformen – med andre ord, vil du udvikle dig sammen med forretningen og den teknologiske transformation? Vil du være en del af et applikationsteam med et godt sammenhold og stor viden, som de har lyst til at dele med hinanden? Så læs endelig videre, da du kan være medvirkende til en teknologitransformation af de helt store.

Investering i fremtidens teknologi

Dagrofa er midt i en teknologitransformation, hvor der er mulighed for at komme med på rejsen fra begyndelsen. Transformationen handler om modernisering, digitalisering og simplificering af et komplekst IT-landskab og med et stærkt fokus på at optimere kunderejsen og bringe kunderne tættere på gennem IT.

Transformationen får stor betydning for alle Dagrofas forretningsprocesser og -områder såsom butikkerne, logistikforretningen og foodservice. Fremtiden bygger på bl.a. Dynamics 365 platformen, Azure Integration Services, og forskellige state-of-the-art forretningskritiske applikationer til logistik/lager, salg, indkøb og andet. Det betyder en signifikant udvidelse af IT-organisationen med mange nye kompetente kollegaer på tværs af teknologier og applikationer.

Som IT Functional Architect vil du have et tæt samarbejde med en erfaren Solution Architect. En stor del af IT-organisationen arbejder i Ringsted, og i Ishøj arbejder en række af medarbejderne i IT-udvikling. Du vil derfor kunne have base enten i Ringsted eller Ishøj.

Jobbet

Som IT Functional Architect vil du begynde på et tidspunkt, hvor det er besluttet, at Dagrofa skal flytte deres SAP og AX2012 platforme over i D365FO. Det vil sige, at der vil være en udløbstid på udviklingssupport og problemløsning i AX2012R3. Derfor er dette en spændende rolle for dig, som gerne vil sætte dig ind i ny teknologi samtidig med, at du ikke er helt parat til at slippe AX2012R3 endnu. Hos Dagrofa vil du blive uddannet og klædt på til at kunne bevæge dig over i ny teknologi.

Din vigtigste opgave vil være at opnå et dybt kendskab til eksisterende forretningsprocesser, særligt inden for logistikdisponering og salg, som begge er kritiske forretningsområder hos Dagrofa. Derudover vil du arbejde med lager- og indkøbsløsninger. Dine opgaver vil bl.a. bestå i at bidrage til at:

  • specificere ønsker og forbedringer til produkterne i backlog, prioritere backlog sammen med relevante interessenter samt samarbejde med IT-drift for at minimere driftsudfordringer
  • planlægge og kvalitetssikre releases samt følge op på, at de forankres i organisationen
  • være medansvarlig for og deltage i change board til gennemsyn og sikring af applikationsudvikling, som ibrugtages
  • deltage i løsning af særligt vanskelige analytiske supportopgaver (2nd og 3rd level support) og med sporadisk kodning i applikationen
  • støtte udarbejdelse af dokumenter som FRD (kravspec), FDD (løsningsdesign), testplan og release noter samt selv lave manualer og andet materiale
  • tilsikre grundige applikationstest af leverancerne

I jobbet vil du samarbejde med bl.a. superbrugere, rådgive forretnings SME’er (Subject Matter Experts) og øvrige interessenter. Derudover vil du også have kontakt til eksterne underleverandører.

Profilen

Som person er du først og fremmest en engageret og hjælpsom kollega, som køber ind på at have nogle fælles mål og er bevidst om, at du som del af et specialiseret team skaber størst succes. Overfor dine kollegaer på tværs af IT-organisationen er du proaktiv, imødekommende, vedholdende og skal nok altid finde en løsning. Når du løser opgaver, er du struktureret nok til at lægge en plan og få den afsluttet og med et godt øje for formålet.

Fagligt arbejder du sikkert som applikationskonsulent eller udvikler i AX2012R3 i dag og med en begyndende lyst til at lære nyt og mere. Derudover har du erfaring med følgende:

  • Minimum 2-3 års erfaring som superbruger eller applikationskonsulent i AX2012R3, og hvor du har berørt lidt kodning
  • Erfaring med forretningsområder som lager/logistik, salg og/eller indkøb
  • En vis erfaring med procesdokumentation, manualer og beskrivelser, som brugerne og IT-support kan benytte

Afdelingen

Du bliver en del af en voksende IT-organisation med pt +90 medarbejdere, der arbejder med IT-support, IT-drift-, IT-udvikling og IT-sikkerhed. IT-udvikling består af ca. 40 medarbejdere, der arbejder med overordnede platforme såsom SAP og MS Dynamics og specifikke løsninger inden for salg, finans, logistik osv. Da Dagrofa både er en handels-, logistik- og foodservice virksomhed har de et bredt og komplekst applikationslandskab. IT-udvikling er i gang med opgraderinger, migreringer, udvikling og meget mere.

Hvorfor du skal søge til Dagrofa

Egentlig kan det siges meget kort med nogle få spørgsmål. Vil du have indflydelse på fremtidige designs og teknologivalg? Vil du være en del af en stor IT-organisation, som vil være med til at revolutionere Dagrofa og sikre dem førersædet? Og vil du arbejde sammen med nogle fantastiske kollegaer med en masse erfaring, og hvor der er en tro på, at man kan have det sjovt samtidig med at være ambitiøs? Hvis du kan svare ja på dette, så ved du også hvorfor, at du skal lægge en billet ind på stillingen og/eller gøre dig bekendt med Dagrofa.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Softwareudvikler", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Storkøbenhavn

Jobbet er oprettet på vores service den 1.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Softwareudvikler
  • Storkøbenhavn

Lignende jobs

  • Softwareudvikler i København

    The Department and the Team:The Infrastructure Services team, part of Global IT, Enterprise Platform Delivery, consists of 11 senior specialists within IT infrastructure disciplines located in Bu..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Søborg

    Are you ready to shape the future of data-driven approaches in the pharmaceutical industry? Do you have a passion for leading complex integration projects? We are looking for a Data Science Project..
    • Softwareudvikler
    • Søborg
    Få mere info
  • Softwareudvikler i Rødovre

    For vores kunde dao søger vi en erfaren systemudvikler til hovedkontoret i Rødovre. Er du en erfaren udvikler med forretningsfokus og mod på at udvikle omfangsrige og komplekse IT-systemer til .
    • Softwareudvikler
    • Rødovre
    Få mere info
  • Softwareudvikler i København

    ”Her er et spændende job til dig, der vil være en del af et godt team med ansvar for [xxxxx]’s cyber- og informationssikkerhed. Synes du, at sikkerhed er spændende, så kan du her se frem til være med..
    • Softwareudvikler
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som softwareudviklere i Storkøbenhavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte softwareudvikler i Storkøbenhavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal softwareudviklere i Storkøbenhavn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte softwareudviklere i Storkøbenhavn over tid

Dato Alle jobs som softwareudviklere
28. april 2024 37
27. april 2024 36
26. april 2024 38
25. april 2024 37
24. april 2024 38
23. april 2024 38
22. april 2024 37
21. april 2024 37
20. april 2024 37
19. april 2024 37
18. april 2024 39
17. april 2024 39
16. april 2024 39
15. april 2024 41
14. april 2024 39
13. april 2024 39
12. april 2024 40
11. april 2024 42
10. april 2024 39
9. april 2024 41
8. april 2024 38
7. april 2024 38
6. april 2024 36
5. april 2024 35
4. april 2024 34
3. april 2024 36
2. april 2024 35
1. april 2024 35
31. marts 2024 37
30. marts 2024 37
29. marts 2024 38