Gruppeleder søges til velfungerende hjemmeplejegruppe i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Kan du se dig selv som en del af en dynamisk organisation i udvikling, hvor der er plads til dine ideer, rum for sparring og tæt ledelsessamarbejde, og hvor du sammen med et hold af dygtige medarbejdere får mulighed for at fortsætte ledelsen af den gode hjemmepleje for kommunens borgere?... Så er det lige dig vi søger.

Har du pionerånd, mod, skabertrang og en stor lyst til at sætte dit aftryk som leder? Så er det dig vi leder efter! Opgaven er klar. Du skal som leder af og sammen med en fantastisk personalegruppe skabe rammerne for at gøre hjemmeplejeenheden i Brøndbyøster endnu bedre end den er i dag.

Du bliver del af et lederteam med en områdeleder, som er den, du refererer til og en gruppeleder som din nærmeste kollega og sparringspartner samt et ledelsesteam på tværs i vores organisation, som du kommer til at mødes med og samarbejde med i mange spændende og udviklende sammenhænge.

Din væsentligste opgave bliver at skabe ledelse, sammenhængskraft og fælles retning for et hold veletablerede og meget dygtige og erfarne medarbejdere, som er fordelt på 2 dagteams og 2 aftenteams. Gruppen er bestående af social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistenter med samlet mange års erfaring, en velfungerende gruppe, der er glade for at møde på arbejde og hvor humor og sammenhold samt stor faglighed præger deres hverdag.

Arbejdspladsen er i rivende udvikling, og har vi har derfor brug for et visionært og tæt samarbejdende ledelsesteam, som sammen formår at bevare den stærke kultur omkring fællesskab, engagement og effektive løsninger, der er godt forankret hos medarbejderne og i ledelsen.

Dine muligheder i jobbet:

Du får rig mulighed for medindflydelse af bl.a. projektet ”I sikre Hænder”, som vi arbejder fokuseret og dedikeret med. Vi arbejder målrettet og engageret omkring kerneopgaven både internt i gruppen og på tværs af hele organisationen.

Du får mulighed for at præge såvel fagligheden som kulturen, og medarbejderne udtrykker store forventninger til en leder, der formår at samle dem om den fælles opgave, som formår at fortsætte den gode kultur, der allerede er skabt i gruppen. Medarbejderne er over en bred kam erfarne og veluddannede og har i alle teams både ansvarsevne og ejerskab i forhold til arbejdsopgaverne.

Du vil i kraft af din gode måde at inddrage og kommunikere på skabe balance samt et fælles tilhørsforhold og en fælles kultur, der baner vej for et fortsat godt samarbejde. Du har som en vigtig del af ledelsesteamet også dit at byde ind med til den fælles opgaveløsning på tværs af matriklen, og du kan indgå i sparring og dialog med de øvrige ledere i organisationen.

Vi arbejder som lederteam stræbsomt med følgende mål:

  • Vision – at være førende inden for plejen og præge tiden
  • Mission – at sikre høj faglig kvalitet i samarbejdet med både medarbejdere og borgere
  • Passion – at gøre det vi tror på med både hjerte & hjerne

Du har:

  • En baggrund som sygeplejerske
  • Erfaring med eller stor lyst til ledelse, gerne fra primær sektor i en tilsvarende stilling
  • Evt. lederuddannelse på diplom niveau eller har mod på at tage denne uddannelse

Du får:

  • En stilling der udvikler dine ledelseskompetencer med mulighed for videre uddannelse
  • Et åbent, uhøjtideligt og moderne ledelsesmiljø med højt til loftet
  • En løn hvor dine kompetencer udvikles og honoreres jf. din erfaring uddannelsesniveau og ansvarsområder

Hvis du vil vide mere:

Ansøgningsfristen er torsdag, den 19. maj 2022. Samtaler afholdes løbende, og du er meget velkommen til at komme og hilse på os over en kop kaffe, hvor vi gerne fortæller dig meget mere om den spændende mulighed du nu står overfor.

Henvendelse til konstitueret områdeleder Christian Larsen tlf. 30 94 11 84.

Hvis du har lyst til at høre mere om selve opgaven og opgavevaretagelsen som gruppeleder hos os, er du ligeledes velkommen til at kontakte gruppeleder Mette Milo på Tlf. 51 25 38 04, der vil blive din tætteste ledelseskollega i dagligdagen.

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Løn og ansættelsesvilkår:

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist:

19-05-2022

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid.

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 35.500 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Brøndby
  • Torsdag den 19. maj 2022

Lignende jobs

  • Sosu-assistent (elev) i Greve

    Fri kontakt
    Overvejer du at gå i gang med Grundforløb 2 til SOSU – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent (elev) i Greve

    Fri kontakt
    Drømmer du om en fremtid som Social- og Sundhedsassistent? Ønsker du at få mere viden, flere kompetencer og mere ansvar i dit arbejdsliv? Vil du gøre en forskel for patienter og borgere inden for sundhedsområdet – så er du måske en af vores elever!
    • SOSU-assistent
    • Greve
    Få mere info
  • Sosu-assistent i København

    Ønsker du at kombinere din passion for sundhedspleje med din ekspertise i administrative opgaver? Kan dit smil mærkes gennem telefonen? Og brænder du for at leverer førsteklasses vikarløsninger i..
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info
  • Sosu-assistent (praktik) i København

    Vil du være med til at understøtte udviklingen af moderne IT-løsninger, og har du lyst til at prøve dine processtyrings- og projektledelsesegenskaber af? Så har vi en praktikantstilling, der kan væ..
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
27. april 2024 6
26. april 2024 6
25. april 2024 7
24. april 2024 8
23. april 2024 8
22. april 2024 8
21. april 2024 9
20. april 2024 9
19. april 2024 9
18. april 2024 9
17. april 2024 9
16. april 2024 9
15. april 2024 9
14. april 2024 8
13. april 2024 8
12. april 2024 8
11. april 2024 7
10. april 2024 6
9. april 2024 6
8. april 2024 5
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 5
4. april 2024 3
3. april 2024 2
2. april 2024 3
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 4
29. marts 2024 5
28. marts 2024 5