Brænder du for sygeplejen til komplekse patienter, og er du social- og sundhedsassistenten, der sammen med os vil udv...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

  • Ønsker du en god introduktion, hvor du ikke tæller med i normeringen den første måned, får tildelt en mentor, og indgår i et kompetenceudviklingsprogram?
  • Har du interesse for både det akutte og komplekse patientforløb med særlig fokus på helhedsorienteret sygepleje til patienter med mange forskellige udfordringer?
  • Vil du være med til at optimere og udvikle de bedste patientforløb tværfagligt og tværsektorielt?
  • Vægter du et stærkt sammenhold højt, hvor der er plads til at være ny/nyuddannet?

Kan du svare ja? Så er vores geriatriske sengeafsnit G26 noget for dig! Og så skal du læse videre, måske ringe eller komme forbi og hilse på mig og afdelingen? Jeg hedder Camilla, og er Oversygeplejerske på vores sengeafsnit G26.

Vi tilbyder

Grundig introduktion og mentorordning: Hos os er du ikke med i normeringen den første måned, hvor du følges med din mentor. Din mentor sørger for, at du bliver grundigt introduceret til alle arbejdsgange og kulturen i afdelingen. Vi tilrettelægger dit onboardingprogram ud fra den du er og det, du kommer med. I dit onboardingsprogram vil der være planlagt introduktion til forskellige faggrupper, samarbejdspartnere og anden lokal viden, der er brug for for at komme godt fra start.

Inden du begynder i afdelingen, inviteres du ind til en samtale om dit introduktionsforløb, hvor du også får mulighed for at se afdelingen og hilse på dine kolleger.

Introduktionen stopper ikke efter den første måned. Den strækker sig over et længere forløb, hvor du kontinuerligt får tilbudt undervisning og kurser, og hyppigt er i dialog med mig og din mentor, så indsatsen målrettes dig. Vi arbejder systematisk med at udvikle dine instrumentelle færdigheder med fokus på kompetenceudvikling.

Fokus på arbejdsmiljøet og et godt samarbejde giver arbejdsglæde
I afdelingen har vi fokus på at fastholde en atmosfære præget af tillid, respekt og et klap på skulderen. Vi tror på, at et godt samarbejde giver arbejdsglæde, og at arbejdsglæde bidrager til høj faglighed.

Som oversygeplejerske er jeg nærværende og i dialog med personalet. Jeg gør meget ud af at tilgodese den enkeltes ønsker til vagtplanen, så den også matcher behovene i fritiden, og jeg sikrer mig, at der er forskellige kompetencer til stede i alle vagtlag.

Vi har nøglepersoner inden for fx ernæring, forflytning, sårpleje, delir osv. Nøgleperson bliver man, når man er parat til det, og ønsker at fordybe sig i et specifikt emne. Det aftales typisk ved en medarbejderudviklingssamtale

Hvem er vi

Vi er en del af den medicinske enhed på Bispebjerg Hospital. Afsnit G26 har plads til 14-16 patienter med en gennemsnitlig indlæggelsestid på 6 dage. Vores patientgruppe er kompleks og bred. Vi har i ledelse af et geriatrisk patientforløb fokus på medicinsk behandling og udredning i akutte og kroniske problemstillinger, palliation, terminal pleje, fald - og demensudredning, optimering af funktionsevne, og afdækning af socialmedicinske problemstillinger. Vi har fokus på dialogen med patienterne om deres forløb, og der er mulighed for at blive trænet i den ”svære samtale”, og arbejder målrettet med ”Fundamentals of Care” som en del af Bispebjergs sygeplejestrategi.

Hos os vil du få kollegaer med mange forskellige forudsætninger og kvalifikationer, både i forhold til erfaring, alder og uddannelse. Vi har et tæt og godt tværfagligt samarbejde med afdelingens læger, fysioterapeuter, ergoterapeuter og diætister.

Plejepersonalet arbejder i teams og makkerpar, hvor vi giver mulighed for løbende faglig sparring og videndeling omkring den komplekse patient. Vi prioriterer humor og dialog højt. Det er med til at give et sundt arbejdsmiljø. Vi lægger stor vægt på høj faglighed og nærvær i vores daglige arbejde med vores patienter og pårørende.

Vi arbejder også tæt sammen med afdelingens andet geriatriske sengeafsnit - og med udgående geriatrisk team samt geriatrisk ambulatorium. Disse funktioner vil du selv komme på studiebesøg hos, så du bedre kan inddrage patienterne i det videre patientforløb.

Du er velkommen til at besøge Geriatrisk sengeafsnit her (video)

Bispebjerg og Frederiksberg Hospital er et hospital, hvor vi vægter forskning højt, og et af vores forskningsprojekter har fokus på forebyggelse af delirium, hvor man på G26 er indrettet demens/delir venligt.

Hvem er du
Du er nyuddannet eller erfaren social, - og sundhedsassistent, og du har dine værdier på plads: Patienten i centrum, fællesskabsfølelse, anerkendelse og rummelighed. Du er nysgerrig, har lyst til at lære nyt - og ønsker at bidrage til et godt og trygt arbejdsmiljø præget af tillid og respekt. Du vil gerne arbejde 32-37 timer ugentligt og i weekendvagt hver 2. uge. Du kan selv være med til at forme dit vagtrul, da der er mulighed for enten fast vagtlag eller blandede vagter. Du er også velkommen til at søge, hvis du har andre ønsker for vagter / timeantal.

Er du blevet nysgerrig og gerne vil vide mere om os og stillingen?
Så er du velkommen, til at komme forbi mig til en kop kaffe. Du kan også ringe eller skrive til mig på telefon 4025 7510 eller på mail: [email protected]

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Venlig hilsen

Camilla Eva Rasmussen

Oversygeplejerske G26

Send ansøgning og CV via nedenstående link senest d. 26/3 2023 kl. 16.00 via link

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Frederiksberg
  • Søndag den 26. marts 2023

Lignende jobs

  • Sosu-assistent i Dragør

    Bliv afløser i en velfungerende og hyggelig hjemmepleje, hvor du hurtigt lærer borgerne og dine kollegaer at kende.Lige nu mangler vi primært faste weekend-dagvagter, men der vil også være muli..
    • SOSU-assistent
    • Dragør
    Få mere info
  • Sosu-assistent i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info
  • Sosu-assistent i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info
  • Sosu-assistent i København

    Ønsker du at kombinere din passion for sundhedspleje med din ekspertise i administrative opgaver? Kan dit smil mærkes gennem telefonen? Og brænder du for at leverer førsteklasses vikarløsninger i..
    • SOSU-assistent
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
27. april 2024 12
26. april 2024 12
25. april 2024 13
24. april 2024 13
23. april 2024 10
22. april 2024 10
21. april 2024 12
20. april 2024 12
19. april 2024 12
18. april 2024 12
17. april 2024 10
16. april 2024 10
15. april 2024 10
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 6
11. april 2024 5
10. april 2024 7
9. april 2024 8
8. april 2024 8
7. april 2024 8
6. april 2024 8
5. april 2024 9
4. april 2024 7
3. april 2024 5
2. april 2024 5
1. april 2024 5
31. marts 2024 5
30. marts 2024 5
29. marts 2024 5
28. marts 2024 5