Et sommerferiejob ved havet?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lemvig

Mangler du et feriejob? Så fortvivl ej! Ældreområdet i Lemvig Kommune søger ferieafløsere til at varetage et hyggeligt og omsorgsfuldt arbejde, hvor du arbejder med skønne ældre mennesker til daglig.

Det eneste krav, der er til dig er, at du skal være fyldt mindst 18 år. Uddannelse indenfor området er IKKE nødvendigt.

Derfor: Hvis du mangler noget at lave i sommerferien, har sabbatår, eller bare har brug for et fritidsjob, så er det her en oplagt mulighed for netop dig! Har du drømmen om at starte på en uddannelse inden for faget, så kan dette job også være med til at forbedre dine chancer, eller være et springbræt for eventuel kvote 2, fordi du får noget erhvervserfaring.

Derudover giver dette feriejob også en frihed til dig, da du selv er med til at planlægge dine timer, og om du helst vil arbejde dag eller aften, så din fritid og arbejde passer sammen. Vi gør derfor en stor indsats for netop den løsning, der passer bedst til dig, så hensyn eller specifikke ønsker modtages gerne!

Du kommer til at arbejde med faglærte kollegaer, som altid vil være der for dig både med hensyn til samarbejdet, men også hvis du har spørgsmål til dine opgaver. Opgaverne, du skal kunne varetage, er blandt andet:

- Pleje og omsorg for de ældre

- Lettere madlavning

- Rengøring

- Kunne hygge med de skønne beboere, som vi har

Så hvis du mangler et sommerferiejob, hvor vi sørger for mentorordning og ordentlig oplæring, så send en elektronisk ansøgning med relevante bilag via Lemvig Kommunes hjemmeside www.lemvig.dk, gerne snarest muligt, dog senest den 1/7-23.

Vi holder løbende samtaler, og ansættelse finder også sted løbende. Det betyder, at vi ansætter, når vi finder de rette personer, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning.

Har du spørgsmål til ansøgningen eller jobbet, så kontakt Trine Bødker Kristiansen på tlf. 22421399.

PS.

Hvis du bor i storbyen, og din transport ikke passer, eller du bare har brug for frisk luft ved Vesterhavet, og jobbet har interesse, så hjælper vi gerne med at finde et sted, så du kan bo i området.

Læs mere om Lemvig Kommune på lemvig.dk.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-assistent", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Lemvig.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Lemvig
  • Mandag den 31. juli 2023

Lignende jobs

  • Sosu-assistent i Lemvig

    Har du lyst til og motiveres du af at give en del af dig selv til en person, som mangler lidt ekstra? Vi søger dig, der:Er Social- og sundhedsassistent eller social og sundhedshjælper med e..
    • SOSU-assistent
    • Lemvig
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Vestjylland

    Mener du lige som os, at vi løser kerneopgaven bedst ved at inddrage alle gode ressourcer i et stærkt fællesskab, og at de bedste løsninger findes gennem en åben og inddragende dialog tæt på opgave..
    • SOSU-assistent
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Vestjylland

    Videbæk Hjemmepleje søger Social-og sundhedsassistenterHjemmeplejens opgaver er tiltagende komplekse. Derfor søger Videbæk Hjemmepleje to dygtige social- og sundhedsassistenter til faste stillinger..
    • SOSU-assistent
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Sosu-assistent i Vestjylland

    Videbæk Hjemmepleje søger social-og sundhedshjælper.Har du en positiv tilgang til dine medmennesker og brænder du for arbejdet i borgernes hjem?Videbæk Hjemmepleje kan nu tilbyde en fast stilling p..
    • SOSU-assistent
    • Vestjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sosu-assistenter i Lemvig

Herunder ser du udviklingen i udbudte sosu-assistent i Lemvig over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sosu-assistenter.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sosu-assistenter over tid

Dato Alle jobs som sosu-assistenter
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1