Kom og bliv vores nye KAK i Ældrepsykiatrien

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brønderslev

Er du vores nye Kliniske Afsnitskoordinator (KAK) i Ældrepsykiatrien, Demenssøjlen?

I Ældrepsykiatrien, er vi for nyligt blevet vores særskilt afdelingsledelse, bestående af to sengeafsnit med hvert sit ambulatorie. Afdelingen har en affektiv søjle og en demens søjle. I denne stilling har du nu mulighed for at blive vores nye sygeplejerske med funktionen Klinisk Afsnits Koordinator (KAK) i demens søjlen. Sengeafsnittet er et lukket intensiv sengeafsnit, og ambulatoriedelen består hovedpartlig af udekørende sygeplejersker.

Om jobbet:
Du vil stå for koordineringen af indsatserne til patienterne og kan se dig selv, som den der har ansvaret for at tilrettelægge sammenhængende patientforløb, hvilket sker i tæt samarbejde med afsnittets overlæge.
Du skal kunne varetage planlægning, prioritering og koordinering af den daglige drift i samarbejde med afsnittes øvrige personaler og andre samarbejdspartnere.
Det forventes at alle opgaver udføres med høj faglighed og du kommer til at deltage og understøtte udvikling af afsnittets sygepleje. Du skal være indstillet på at samarbejde tværfagligt og herigennem have mod og evne til at reflektere over egne og kollegaers faglighed. Du skal være med til at styrke både det monofaglige og det tværfaglige samarbejde i afsnittet. Du kommer til at arbejde med deeskalerende sygepleje og forebyggelse af tvang

Om dig:
  • Du er uddannet sygeplejerske og har gerne flere års psykiatrisk erfaring og/eller erfaring med ældreområdet.
  • Du er god til at have mange bolde i luften i en travl hverdag.
  • Du kan bevare overblikket i pressede situationer.
  • Du er omstillingsparat og kan let skifte kontekst.
  • Du evner at give kollegaer faglig sparring og modtage.
  • Du kan opretholde en struktur i hverdagen og følge den røde tråd.
  • Du har gode kommunikative evner både mundtligt og skriftligt.
  • Du forstår vigtigheden af et godt arbejdsmiljø, og du vil gerne bidrage hertil

Vi tilbyder:
  • Vi kan tilbyde et spændende og udfordrende job i en afdeling, hvor der er medindflydelse og en høj grad af faglighed. Du får dygtige kollegaer at sparre med, og du vil være omgivet af en ledelse og kollegaer, der brænder for specialet. Vi lægger vægt på, at have en god og afvekslende hverdag, hvor vi alle tager ansvar og passer godt på hinanden.
  • Mulighed for at sparring med andre KAK sygeplejersker.
  • Vi prioriterer Introduktionsprogram samt mentorordning, og vi er en arbejdsplads med mulighed for faglig og personlig udvikling.

Om os:
Ældrepsykiatrien er pr 1/3-23 blevet opdelt i to søjler - en affektiv og demens – begge med tilhørende ambulatorie funktion. Begge enheder har hver deres ledende oversygeplejerske, som personalet i henholdsvis affektiv og demens enhed, refererer til.
Imellem de 2 enheder er der i forvejen, og der vil fremadrettet fortsat være et tæt og fleksibelt samarbejde.
Afsnit N4 udgør de to sengeafsnit, og er en lukket intensiv sengeafdeling med regionsdækkende funktion.
Vi har akutfunktion, og kan i alt have 22 patienter indlagte, hvoraf 2 af pladserne kan konventers til højintensive pladser.
Vi har i sengeafsnittene tilknyttet ergoterapeut, fysioterapeut, musikterapeut, aktivitetsmedarbejder, socialrådgiver og læger. Plejepersonalet består af sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter, og vi uddanner både SSA-elever og sygeplejerskestuderende i afsnittet.
Sygeplejen på N4 er organiseret med sundhedsfaglig kontaktperson til den enkelte patient. I de tilfælde hvor det giver mening, arbejdes der ligeledes i teams omkring én eller flere patienter.
Derudover består Ældrepsykiatrien også af et ambulatoriet, som både består af både et indeambulatorie og med udekørende funktion.

Dine kommende kollegaer siger følgende om deres arbejdsplads:
”Her er plads til alle, vi styrker og fremhæver hinandens kompetencer samt særheder” (SSA ansat i 4 år).
”Den bedste patientgruppe – her giver arbejdet mening. Jeg er stolt over mit arbejde” (Sygeplejerske ansat i 5 år).
”Alle faggrupper og leder er fleksible – vi hjælper hinanden med at komme i mål med arbejdsopgaverne” (Sygeplejerske ansat i 9 år).
”Et trygt og lærerigt arbejdsmiljø” (SSA ansat i 11 år)

Vil du vide mere:
Har du lyst til at besøge os eller tale med os, inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Chefsygeplejerske Louise Hjortlund Tetsche på telefon 97643970 / 97643921 eller mail [email protected]

Det praktiske:
Stillingen er på 37 timer om ugen – stillingen er som udgangspunkt vagtfri.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst.

I henhold til Region Nordjyllands ansættelsesprocedure, indhentes straffeattest samt vi indhenter referencer på den person, vi ønsker at ansætte.

I Region Nordjylland har vi røgfri arbejdstid.

Ansættelse: 1. maj 2023 eller snarest muligt

Ansøgningsfrist: 26 marts 2023.Samtaler vil blive afholdt mandag eller tirsdag i uge 13.

Vi modtager udelukkende ansøgninger via linket i stillingsopslaget. Ansøgninger sendt på mail, vil ikke blive behandlet.
I Region Nordjylland har vi røgfri arbejdstid.
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Vi indhenter referencer på den person vi ønsker at ansætte. Er det påkrævet for stillingen, indhenter vi også straffeattest og børneattest.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brønderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Brønderslev
  • Søndag den 26. marts 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Aalborg

    Dit nye job, som Sygeplejerske ved Steno Diabetes Center Nordjylland? Steno Diabetes Center Nordjylland (SDCN) er en del af et nationalt netværk af diabetescentre Danmark, der sammen skal arbe..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    En stilling som afdelingslæge ved Geriatrisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital er ledig til besættelse pr. 1. juli 2024 eller efter aftale.Aalborg Universitetshospital er affilieret Aalbor..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Da en af trofaste kolleger gennem mange år har valgt at gå på pension, har vi ved Radiologisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital en stilling som vagtbærende afdelings- eller overlæge i neurorad..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Frederikshavn

    Er du sygeplejerske og går med tanker om at prøve nye udfordringer, så har vi et spændende job til dig i sygeplejegruppen i Frederikshavn Vest. Brænder du for sygeplejefaget, kan du lide at pla..
    • Sygeplejerske
    • Frederikshavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Brønderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Brønderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1