Mavetarmkirurgien ER et spændende speciale og her får du Regionens bedste kollegaer - kom til kirurgisk sengeafsnit (K5)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Her lover vi dig, at du kommer til at være en del af et fantastisk fællesskab, hvor du aldrig står alene! Her er ingen spørgsmål overflødige – tværtimod – for det er dem, der skal udvikle os fagligt og personligt, og gøre os til omsorgsfulde, kompetente og fantastiske sygeplejersker. Vi har en stærk socialkultur, hvor vi SER hinanden både på arbejde og i fritiden.

Hvem er vi?

Vi er en personalegruppe, der spænder bredt - både i forhold til erfaring og alder. Vi har et fællesskab, der bygger på en positiv holdånd og så elsker vi vores speciale. Og det kan mærkes helt ind på patientstuerne!

Vi er, to kirurgiske sengeafsnit der er lagt sammen, da vi som mange andre mangler kollegaer. På den måde sikrer vi, at vi er nok sygeplejersker med den nødvendige erfaring i alle vagter. Det ændrer dog ikke på vores sammenhold – tværtimod.
På sigt skal vi skilles men i et andet format, og ledelsen arbejder hårdt på at skabe de bedste rammer, med fokus på patienterne og et godt arbejdsmiljø.

Sygeplejen på kirurgisksengeafsnit

Vi er et afsnit med speciale i sygdomme i mavetarm systemet. Det vil sige, at du som sygeplejerske vil blive fortrolig med patientforløb omkring sygdomme i spiserør, mavesæk, galdeveje, bugspytkirtel, tyndtarm, tyktarm og endetarm.

Hos os får du erfaring med både korte og længerevarende patientforløb. Du får erfaring med komplekse patienter i akutte og elektive forløb.
Vi har netop startet et projekt for vores palliative patienter, der skal skabe den bedste behandling og tryghed i disse forløb.

Kirurgisk sengeafsnit er et godt sted at begynde din sygeplejekarriere, da du får en bred grundlæggende sygeplejeerfaring med masser af instrumentelsygepleje. Vores sygepleje er tilrettelagt ud fra primærpleje, hvor du som kontaktsygeplejerske, har ansvaret for det enkelte patientforløb – men du kommer aldrig til at stå alene.

Dit introforløb

På kirurgisk sengeafsnit går vi ikke på kompromis med vores læringsmiljø. Det er en forudsætning for, at vi kan gå trygge på arbejde, turde spørge om alt og blotte os i forhold til det vi ikke ved – men gerne vil blive bedre til!

Dit introduktionsforløb strækker sig over hele 8 uger. Her er du uden for normering og passer patienter med vores sygeplejersker med klinisk specialfunktion. Herefter justerer vi dit forløb, så det passer til netop dig. Som ny, vil du altid være i vagter med erfarne kollegaer.

Vi arbejder med læring ud fra et kompetenceprogram, så du, uanset om du er helt ny eller har erfaring, kan få masser af tilpassede udfordringer! På sigt vil du få den kirurgiske efteruddannelse.

Hvem er du?

  • Du er en sygeplejerske, der brænder for at sikre god behandling og pleje, samtidig med du gør en forskel for patienterne.

  • Du har det godt med en uforudsigelig arbejdsdag og et højt patientflow


  • Du er nysgerrig, og er ikke bange for at spørge, når du er i tvivl.

  • Du trives på en arbejdsplads, hvor man har øje for hinanden og ikke bliver ladt i stikken.


Dit erfaringsgrundlag er ikke vigtigt – vi tager udgangspunkt i dine kompetencer og ønsker!

Arbejdstid og vagter – vi er åbne for dine ønsker og behov!

Du vil have indflydelse på din vagtplan, og vores vagtplanlægger Stine har stort fokus på work-life-balance. Stillingens timeantal aftaler vi til jobsamtalen. Vi er meget åbne for dine behov.

Stillingen er i blandede vagter. Du vil have aften- eller nattevagt ca. 8 gange om måneden. Som noget nyt er det muligt at ønske toholdsskift, og hos os kommer du kun til at arbejde hver 3. eller 4. weekend.

Har vi vakt din interesse?

Du er velkommen til at kontakte oversygeplejerske Camilla Porsgaard-Larsen. Hun elsker altid en snak, og giver gerne en kop kaffe og en rundvisning. Du kan kontakte hende på tlf.: 21 55 41 07 eller mail: [email protected].

Hvis du gerne vil have et indblik i hverdagen på K5, kan du følge med på Instagram ”K5_Bispebjerg” eller hele Abdominalcenter K ”K på Bjerget”.

SØG JOBBET
Vi glæder os til at modtage din ansøgning. Den skal være sendt til os senest d. 19. april 2023 via linket. Vi holder løbende samtaler, hvor vi også aftaler, hvornår du kan starte.

Er du studerende eller nyuddannet, og ønsker at søge sammen med din medstuderende? Gør endelig det! Vi er vant til at introducere flere ad gangen, hvilket også giver et godt sammenhold.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Frederiksberg
  • Onsdag den 19. april 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    I jobbet som sundhedsfaglig sagsbehandler rådgiver du vores kunder med nyopstået eller kronisk sygdom, som har brug for en medicinsk forhåndsvurdering forud for rejsen. I din rådgivning og vurderin..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    I jobbet som sundhedsfaglig sagsbehandler rådgiver du vores kunder med nyopstået eller kronisk sygdom, som har brug for en medicinsk forhåndsvurdering forud for rejsen. I din rådgivning og vurderin..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2