Er du sygeplejerske og ønsker du, at få erfaring med både akutte og kroniske patienter i et trygt og lærerigt miljø? ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Hvem er vi?

På K3 har vi plads til 20 medicinske patienter. I 3 af disse senge ligger semi-intensive patienter, der har behov for høj observation, pleje og behandling.

Vores patientkategori spænder bredt hos os. Du møder den akut dårlige patient, den unge patient med kronisk tarmbetændelse, den kroniske leverpatient og den terminale patient.

Vi har et daghospital og en leverrehabiliteringsklinik, som styres af nogle af vores sygeplejersker. På K3 er vi en del af abdominal center K, der rummer kirurgiske sengeafsnit, ambulatorier, eget endoskopiafsnit og operationsafsnit.

Sygeplejerske med lyst til at lære

Vi søger en sygeplejerske, der ønsker at få erfaring med patienter med både akutte og kroniske sygdomme, og samtidig vil være en del af vores skønne fællesskab.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Er optaget af at skabe god og omsorgsfuld kontakt til vores patienter, som kan være sårbare
  • Nysgerrig og ivrig efter at lære faget
  • ønsker udfordringer, der matcher dit niveau og dine ambitioner
  • kender sine egne faglige begrænsninger

Arbejdstid

Du skal have mod på at arbejde i blandende vagter, samt at arbejder hver 3. weekend. Du vil ca. hver 4. gang, du har weekend, arbejde i vagter af 12 timer.

Bred personalegruppe hvor alle stemmer bliver hørt

På K3 er der en bred personalegruppe. Vi er 27 sygeplejersker og 4 social og sundhedsassistenter. Vi har både personale med mange års erfaring, og personale der er nyuddannet. Fælles for os alle er, at vi rigtig gerne vi lære fra os – og lære af hinanden. Vi elsker at være sociale og derfor har vi bla. brunch hver fredag samt morgensang.

Du har altid en makker

Vores motto er ”man er aldrig alene på arbejde” og vi arbejder tæt sammen i hverdagen. Hver morgen danner vi makkerpar og herefter planlægges dagen i fællesskab. Vi samarbejder tæt sammen med andre faggrupper f.eks. er der dagligt en portør, der hjælper med at servere mad, hjælper til ved basal pleje samt andre praktiske ting. Socialsygeplejersker hjælper den udsatte patient. Ligeledes er der dagligt en fysioterapeut, der hjælper med at mobilisere og træne vores patienter.

Først 8 uger udenfor normering, 6 måneders introprogram og dokumentation for dine kompetencer

Kevin, vores sygeplejerske med klinisk specialfunktion, vil sørge for, at du kommer godt ombord på K3 og sikre, at din introduktion passer til dig og dit udgangspunkt.

Du vil blive tilknyttet et onboarding program, der strækker sig over 6 måneder, hvor de første 8 uger er uden for normering. Dette er for at du trygt kommer godt i gang.

I dit onboarding programmet får du en mentor, opfølgende samtaler og undervisning i specialet. Du få udleveret en uddannelsesmappe, hvor du kan dokumentere din kompetenceudvikling. Du får ligeledes:

  • Fagligt kompetente kollegaer

  • Et godt arbejdsmiljø
  • Faglige og komplekse udfordringer
  • Ledelse tæt på
  • Tilknyttet en social og faglig makker

Hvis du har lyst, er der på sigt mulighed for at deltage i arbejdsgrupper i afsnittet, på tværs i organisationen og/eller deltage i udviklingsprojekter. I oktober var to af vores sygeplejersker afsted på en stor konference i Wien, hvor de præsenterede to udviklingsprojekter om henholdsvis ernæringsterapi til cirrose patienter og tidlig palliations indsats til cirrose patienter, de havde arbejdet med på afsnittet.

Vi glæder os til at hører fra dig!

Hvis du tænker, det er lige den stilling du ønsker, så skriv en ansøgning og send den på nedenstående link. Synes du det er en spændende stilling, og gerne vil opleve afsnittet, så ringer du til mig (Maria) på telefonnummer 30914148. Så laver vi en aftale, hvor du kan komme på en rundvisning og få en snak med mig og dine, måske kommende kollegaer.

Du kan følge os på vores instragramprofil ¨k3_bispebjerg¨ og linkedIn

Ansøgningen skal du have sendt til mig senest d. 24 Maj 2023

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Frederiksberg
  • Onsdag den 24. maj 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    I jobbet som sundhedsfaglig sagsbehandler rådgiver du vores kunder med nyopstået eller kronisk sygdom, som har brug for en medicinsk forhåndsvurdering forud for rejsen. I din rådgivning og vurderin..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    I jobbet som sundhedsfaglig sagsbehandler rådgiver du vores kunder med nyopstået eller kronisk sygdom, som har brug for en medicinsk forhåndsvurdering forud for rejsen. I din rådgivning og vurderin..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2