Endoskopiafsnittet på Bispebjerg Hospital søger en sygeplejerske med godt overblik og interesse for korttidskontakter...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Vi søger en sygeplejerske der skal indgå som en del af vores team af 23 sygeplejersker.

Udviklingsmuligheder og oplæring.

Hos os er der plads til faglig udvikling og vi forventer, at du er nysgerrig og bidrager til at bevare fokus på fagligheden -særligt i mødet med patienten. Vi kan tilbyde stor sygeplejefaglig sparring med dine kollegaer. Derudover har vi ressourcepersoner indenfor alle faglige områder, en engageret forflytningsvejleder, en aktiv Arbejdsmiljørepræsentant, et team der er tilknyttet de studerende og en instagram-ansvarlig. Så vi glæder os til at høre hvad du kan byde ind med, både fagligt og socialt.

Under din oplæring i afdelingen, vil du være tilknyttet 2 mentorer, som primært vil stå for din introduktion til afdelingen og oplæring i specialet. Introduktionen vil være tilrettelagt efter dine kompetencer.

Hvad laver vi i Endoskopiafsnittet?

I Endoskopien laver vi primært kikkertundersøgelser af mavesæk og tyktarm på både ambulante - og indlagte patienter. Vi udfører også undersøgelser af galdevejene, hjælper patienterne med indtagelse af en kamerapille, har et udekørende PEG-team. Desuden observerer vi de patienter der har brug for det efter undersøgelserne.

Du bliver en del af et stort og varieret sygeplejersketeam, hvor du vil få 23 kollegaer. En stor del har været i afdelingen i mange år, men vi får også løbende nye kollegaer.

Behøver du at have endoskopisk erfaring?

Det vigtigste er, at du er nysgerrig og opsøgende og gerne vil udvikle dig indenfor alle de spændende faglige muligheder der er i det gastroenterologiske speciale.

I Endoskopien er der mulighed for fordybelse og udvikling indenfor det Endoskopiske speciale. Der er fokus på udvikling indenfor det instrumentelle og tekniske område, i forbindelse med undersøgelserne. Du bliver grundigt oplært og får kendskab til de instrumenter vi bruger til undersøgelserne.

Der er afvekslende arbejdsopgaver. Den ene dag er du i vores observation og den næste dag på stuerne med forskellige typer af undersøgelser, hvor der kun er én patient på stuen ad gangen. Vores hverdag er præget af mange korttidskontakter, du skal derfor hurtigt kunne skabe en tryg og tillidsfuld relation til patienten.

Hverdagen i Endoskopien.

Alle sygeplejersker i afdelingen mødes kl. 8.00 til gennemgang af dagens program, herefter gøres stuen klar og kl. 8.15 tages første patient med ned på stuen, hvor du assisterer til undersøgelsen. Afhængig af hvilken type undersøgelse der er på stuen, har du enten en kollega med dig hele dagen, eller også har du en kollega, som du deler med en anden stue. De forskellige undersøgelser varer melllem 30 og 60 minutter, og bliver udført af enten en læge eller en sygeplejerske, som har taget en specialuddannelse til at udføre koloskopier.

Din opgave er at hjælpe patienten godt igennem undersøgelsen og assistere til undersøgelsen.

Vi starter hver torsdag med et morgenmøde fra kl. 8.00-9.00, hvor vi spiser morgenmad sammen og enten har undervisning, oplæg med 5 faglige minutter af en kollega eller der gives fælles informationer. Vi har også 5 årlige eftermiddage, med undervisning i faglige emner, samt en årlig temadag.

Værd at vide.

Stillingen er ledig pr. 1. August 2023, eller efter aftale. Stillingen er på 32-37 timer, hvis du ønsker andet timetal kan det aftales.

Vi arbejder alle hverdage mellem kl. 7.30-16.00, med primært fremmøde kl. 8.00-15.00.

Hver 6. weekend (fredag-søndag) skal du arbejde et af sengeafsnittene i afdeling K. Det betyder, at du får fri på hverdagene omkring weekenden.
Du får naturligvis en grundig introduktion og oplæring, som vi tilrettelægger med udgangspunkt i dine tidligere erfaringer.

Vi har nedsat aktivitet i skolernes ferieperioder, derfor holder vi primært ferie her.

Endoskopien har 8 undersøgelsesstuer, egen opvågning og skopvaskerum – hvor der er tilknyttet 3 serviceassistenter. Vi er en uddannelsesafdeling med plads til både sygepleje- og medicinstuderende samt læger til oplæring.

Endoskopien hører under Abdominalcenter K, der består af egen operationsgang, forskningsafdeling, både kirurgiske -og medicinske sengeafsnit og ambulatorier.

Vi glæder os til at høre, hvad du kan byde ind med.

Det praktiske.

Ansøgningsfrist 21. juni 2023.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende.

Vil du vide mere om stillingen, kan konstitueret Oversygeplejerske Line Gudmundsson kontaktes på 30914040 eller mail: [email protected]

Du er også velkommen til at komme forbi afdelingen efter aftale og få en uformel snak og en rundvisning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Frederiksberg
  • Onsdag den 21. juni 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    Vil du selv bestemme, hvornår og hvor meget? Vil du selv bestemme, hvornår du skal have en velfortjent fridag og vil du selv vælge, hvornår du skal arbejde i weekenderne? Det er fleksibelt at ar..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    I jobbet som sundhedsfaglig sagsbehandler rådgiver du vores kunder med nyopstået eller kronisk sygdom, som har brug for en medicinsk forhåndsvurdering forud for rejsen. I din rådgivning og vurderin..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    I jobbet som sundhedsfaglig sagsbehandler rådgiver du vores kunder med nyopstået eller kronisk sygdom, som har brug for en medicinsk forhåndsvurdering forud for rejsen. I din rådgivning og vurderin..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2
27. marts 2024 2