Sundhedsfaglig rådgiver inden for mental sundhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Sundhedsfaglig rådgiver inden for mental sundhed


Har du lyst til at rådgive vores kunder, som har udfordringer med deres mentale sundhed? Vil du være en del af et sundhedshus hvor der er fart på og som er i vækst? Synes du, at det lyder spændende at anvende dine sundhedsfaglige kompetencer og gode kommunikationsevner på en ny måde? Så kan det være dig, som vi netop står og mangler.

VORES PROFIL
Siden vores etablering i 2012 er vi blevet Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer. Det er vi, som følge af vores store sundhedsfaglighed, vores datafokus og ikke mindst vores dedikerede og kompetente medarbejdere. Selvom vi er et forsikringsselskab, ser vi os selv som et sundhedshus – hvor sundhed for det hele menneske er det, der driver os. Vi rådgiver og hjælper vores forsikrede kunder telefonisk og sikrer dem derigennem det helt rette behandlingsforløb.

OM STILLINGEN
Din primære kerneopgave bliver at rådgive og hjælpe de kunder, som står med en mental underfordring. Du får derfor ansvaret for at skabe det gode kundeforløb ved hjælp af dine faglige kompetencer og dine gode kommunikationsevner. I dialogen med kunderne er det vigtigt, at du formår at skabe tryghed samt får visiteret hen til korrekt udredning eller behandling. Vores erfaring, viden og overblik over sundhedssektoren gør os i stand til at navigere i hele sundhedssystemet, både i det offentlige og i det private, som også bliver din fornemmeste opgave.

I din dagligdag kommer du til at indgå i et tæt samarbejde med dine kollegaer i forhold til sparring og vidensdeling og du vil som ny medarbejder komme igennem en grundig onboardingforløb, så du bliver klædt godt på til at kunne udføre kerneopgaven.

Dine ansvarsområder bliver:

  • Dit primære ansvarsområde herunder kerneopgaven er den daglige kundekontakt via telefon
  • Et sekundært ansvarsområde er daglig kundekontakt via onlineplatforme
  • Identificere, screene og vurdere alle helbredsmæssige skadesanmeldelser ved sundhedsfaglig telefonvisitation og sagsbehandling. Størstedelen af henvendelserne vil være indenfor mental sundhed ca. 90/10 fordeling
  • Koordinere forløb på såvel offentlige som private hospitaler og klinikker
  • Fungere som tovholder på kundens forløb og bistå med rådgivning og navigation både ift. håndtering af symptomer, men også vejen gennem sundhedsvæsenet, hvis det er her kundens behov er
  • Sparring med nye mindre erfarne kollegaer
  • Deltage aktivt i den faglige udvikling i sundhedsteamet for optimal kundeoplevelse
  • Bidrage aktivt til det gode arbejdsmiljø

DIN PROFIL
Du er uddannet sygeplejerske eller har anden sundhedsfaglig uddannelse på bachelor niveau. Vi forestiller os, at du har minimum 3 års relevante erhvervserfaring indenfor metalområdet, f.eks. fra psykiatrien eller erfaring med, at stå i svære psykologiske situationer med patienter og pårørende. Hvis du har erfaring fra en lignende stilling, hvor du har rådgivet kunder vedrørende deres mentale sundhed, er det en klar fordel, men bestemt ikke et krav. Ligeledes er det en fordel, hvis du har erfaring med børn og unge, samt forældresamarbejde. Du er en god kommunikator og formår at skabe en tillidsfuld dialog gennem telefonen. Du har gode skriftlige og sproglige kompetencer både på dansk og engelsk. Du formår at sætte dig ind i nye IT-systemer og navigere i disse på skift i løbet af en arbejdsdag.

Som person er du serviceminded og sundhedsfaglig professionel, hvilket kommer til udtryk i din høje kundetilfredshed. I mødet med kunden formår du at skabe empati og tryghed i samtalen og heraf sikre, at kunden altid bliver hjulpet bedst muligt videre, alt efter behov. Du er robust og kan håndtere svære samtaler.

Du trives med at være i et team hvor tempoet er højt, hvorfor det også er vigtigt, at du er omstillingsparat og fleksibel, da der kan komme ændringer i den daglige planlægning. Du har øje for detaljen men forstår vigtigheden i, at der stadig er en drift der skal tages hensyn til. Du udviser positivitet og engagement i opgaveløsningen, dels for at skabe den bedste kundeoplevelse men også for at bidrage til et godt og sundt arbejdsmiljø i teamet. Det motiverer dig, at selvstændigt kunne træffe beslutninger ud fra din faglige ekspertise samt at anvende dine kommunikative kompetencer. I teamet er der meget faglig sparring, hvorfor det også er vigtigt, at du kan lide at arbejde i større teams hvor videndeling foregår på daglig basis.

Da vi er en virksomhed som kombinerer sund forretningssans med sundhedsfaglighed, er det vigtigt, at du har forståelse for, at der er KPI’er som teamet skal opnå, hvorfor teamwork er en vigtig del af dagligdagen.

EN ORGANISATION I UDVIKLING
Du tilbydes en spændende stilling på 37 timer ugentligt (ekskl. frokost). Arbejdstimerne vagtplanlægges primært indenfor tidsrummet mandag til fredag kl. 08:00-17:00. Herunder vil en vagt være til kl. 17:00 hver uge samt to vagter til kl. 16.00. Derudover vil der være en weekendvagt af fire timers varighed ca. hver 8.-9. uge, når du er godt inde i jobbet.
Efter ca. 6. måneders ansættelse, vil der være mulighed for at indgå en aftale om to ugentlige hjemmearbejdsdage.

Virksomhedskulturen er uformel og kommunikationen er åben og respektfuld. Vi løfter i flok, og der er kort vej fra idé til handling. I Dansk Sundhedssikring bygger vi vores samarbejde på en anerkendende og positiv kultur, hvor forskellighed er en styrke og hvor engagement, nysgerrighed og arbejdsglæde fremmer nye ideer og god service til den enkelte kunde og samarbejdspartner. Vi ser mangfoldighed som en styrke, og derfor opfordres alle uanset køn, alder, religion, seksuel orientering, handicap og etnisk baggrund til at søge.

Vi vægter trivsel og livsbalance højt og vores personaleforhold er gode. Lønnen forhandles på baggrund af dine kompetencer, og derudover får du en pensionsordning og Sundhedsforsikring. Vi tilbyder også en lækker og sund frokostordning.

VIL DU SØGE JOBBET?
Så glæder vi os til at modtage dit CV samt motiveret ansøgning via ”Ansøg”-linket. Stillingen er med tiltrædelse 1. september men vi indkalder løbende til samtaler, og går du videre i processen, skal du igennem flere steps, hvor både du og vi vurderer om denne stilling er det rigtige match for dig og Dansk Sundhedssikring. Hos os kan du blive invitereret til videointerview, samtaler med både HR, leder og evt. ansættende direktør. Som en del af processen bruger vi personprofiler og faglige cases - alt sammen for at sikre det optimale match for begge parter. Vi ser frem til i sidste ende at byde den helt rette kandidat velkommen i Dansk Sundhedssikring.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Teamleder, Frederik Nygaard Andersen på tlf. +45 26988894 eller mail [email protected]

Hvem er Dansk Sundhedssikring?
Dansk Sundhedssikring er med over 500.000 forsikrede kunder Danmarks største udbyder af sundhedsforsikringer. Vores kerneopgave er gennem personlig og sundhedsfaglig rådgivning, at finde den rette behandling for vores kunder, hvad end den bedste løsning findes hos det offentlige eller private. I dag er vi over 240 dedikerede medarbejdere, der alle arbejder for at skabe resultater og gøre en forskel. Vi er nyskabende og i konstant udvikling. Det ligger i vores DNA at være ordentlige, tilgængelige og ansvarlige. Selvom vi er et forsikringsselskab, ser vi os selv som et sundhedshus – hvor sundhed for det hele menneske er dét, der driver os.

Ansøg Del i dit netværk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Herlev

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Brøndby

    GENOPSLAG, da det desværre ikke lykkedes at besætte stillingen i første opslag med egnet kandidat.Stillingen er en dagvagt på 32 timer ugentligt med weekendvagt hver 3. uge, som er ledig til be..
    • Sygeplejerske
    • Brøndby
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Herlev

    Sundhedsfaglig rådgiver til nyt mentalt sundhedsteam Når vi ser på udviklingen i vores forretning og samfundet som helhed, vil det mentale område være et område hvor vores kunder vil eft..
    • Sygeplejerske
    • Herlev
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Taastrup

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Sygeplejerske
    • Taastrup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Taastrup

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Sygeplejerske
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
26. april 2024 15
25. april 2024 15
24. april 2024 16
23. april 2024 17
22. april 2024 18
21. april 2024 19
20. april 2024 19
19. april 2024 20
18. april 2024 21
17. april 2024 21
16. april 2024 20
15. april 2024 16
14. april 2024 16
13. april 2024 17
12. april 2024 18
11. april 2024 19
10. april 2024 15
9. april 2024 15
8. april 2024 15
7. april 2024 16
6. april 2024 17
5. april 2024 17
4. april 2024 15
3. april 2024 16
2. april 2024 16
1. april 2024 17
31. marts 2024 18
30. marts 2024 16
29. marts 2024 16
28. marts 2024 17
27. marts 2024 17