Socialsygeplejerske til Amager og Hvidovre Hospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Christina, Malene & Simone søger ny kollega!

Vi skal i gang med nye spændende projekter og opgaver i socialsygeplejen på Amager og Hvidovre hospital, og udvider derfor teamet af socialsygeplejersker fra 3 til 4. Du har derfor nu en enestående mulighed for at blive en del af en afdeling, hvor faglighed og godt kollegaskab er i højsædet.

Vi søger dig, der er optaget af gode patientforløb for socialt udsatte både under indlæggelse og i det tværsektorielle samarbejde. Du har erfaring med de udfordringer patienter, som er ramt af socialudsathed, kan opleve på hospitalet og evner at etablere relationer til gavn for patientens videre forløb.

Din rolle og dine opgaver

Som socialsygeplejerske på Amager og Hvidovre hospital bliver du en del af stabsafdelingen Patientforløb og en del af et stort hospital med engageret og nysgerrigt personale. Du bliver en del af et samarbejde med i alt 4 socialsygeplejersker, og én socialoverlægen, hvor udvikling og høj faglighed er i fokus. Omdrejningspunktet er ”lighed i sundhed” og et af socialsygeplejerskernes områder er, at klæde personalet på til at alle patienter modtager fagligt velfunderet behandling, også selv om at patientens problemstilling er kompleks.

Som socialsygeplejerske leverer du et bredt fagligt perspektiv, sammensat af viden om sociale problemstillinger, sundhedsfaglig viden om afhængighed, abstinens og substitutionsbehandling, samt pædagogiske evner til at etablere en god relation, der kan hjælpe patienten igennem det komplekse sundhedsvæsen.

Hvem er vi

Amager og Hvidovre hospitals optageområde betyder, at du som socialsygeplejerske, oplever hele viften af socialudsathed. Stofbrugere fra Vesterbro med brækkede ben, sår og infektioner, alkoholafhængige fra Vestegnen med leversygdom og hjemløse fra herberget Sundholm, som har brug for støtte til abstinensbehandling. Dagene ligner ikke hinanden og der stilles store krav til dine kompetencer og erfaringer som socialsygeplejerske. Vigtigst af alt er, at du har modet til at bringe det i spil i samarbejde med de andre socialsygeplejersker.

Vi er optaget af at understøtte og udvikle et højt fagligt niveau i arbejdet med socialt udsatte på tværs af afdelinger, specialer og fagligheder. Socialt udsatte patienter er som alle andre. De har brug for det samme, men nogle gange kræver det, at vi går den ekstra mil, for at det lykkes. Det skal du, som vores nye socialsygeplejerske, have mod og lyst til.

Som socialsygeplejerske på Amager og Hvidovre hospital bliver du en del af et tværregionalt netværk af socialsygeplejersker og tætte samarbejdspartnere vil blandt andet også være socialoverlæger og fagligkoordinator for socialsygeplejerskerne.

Dine kvalifikationer

  • Forståelse for hospitalets organisering og rammer.
  • Du har flere års klinisk erfaring fra misbrugs - og udsatteområdet.
  • Du har viden om rusmidler, deres virkninger og abstinenssymptomer, forståelse for hjemløseproblematikker, udsathed og marginalisering.
  • Du skal kunne undervise både store grupper og individuelt på stuen hos patienten.
  • Du kan tænke kreativt og finde pragmatiske løsninger i konstruktiv dialog med det øvrige personale og patient.
  • Du kan arbejde selvstændigt.
  • Du skal turde stå fast og have tro på egen faglighed.
  • Du evner at undersøge og forstå patientens behov og formidle det til andet personale.

Du har tro på, at vi i fællesskab bliver verdensmestre i socialsygepleje.

Vilkår og ansættelsesforløb

Stillingen er til besættelse pr. 1. august 2023 med en gennemsnitlig arbejdstid på 37 timer og tidsbegrænset til 2 år. Løn og ansættelsesforhold er i henhold til gældende overenskomst.

Sammen med hospitalets tre øvrige socialsygeplejersker tilrettelægger og fordeler du arbejdsopgaverne. Dit primære arbejdssted vil være på Hvidovre matriklen, men der kan forekomme dage hvor du fremmøder på Amager hospital og på Glostrup matriklen.

Amager og Hvidovre Hospital er et akuthospital for den sydlige del af Region Hovedstaden og servicerer mere end 500.000 borgere. Her handler det om liv – også i Administrationen.

Patientforløb er en af hospitalsadministrationens seks stabe og består af 30 medarbejdere med forskellig faglig baggrund. Afdelingen varetager bredt set opgaver, der udvikler, understøtter og styrker det gode, sikre og sammenhængende patientforløb, både internt på hospitalet og på tværs af sektorer i samarbejde med kommuner og almen praksis. Du kan desuden finde flere oplysninger om Amager og Hvidovre Hospital på www.hvidovrehospital.dk og www.amagerhospital.dk.

Du er velkommen til at kontakte sektionsleder Louise Søndergaard Ritzau på telefon 20 58 65 38 for yderligere oplysninger om stillingen.

Ansøgningsfrist

Upload din motiverede ansøgning, CV, relevante bilag senest torsdag den 22. juni 2023. Vi afholder samtaler mandag den 26.juni 2023. Der vil være en case i forbindelse med samtalen

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Hvidovre
  • Torsdag den 22. juni 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Brøndby

    GENOPSLAG, da det desværre ikke lykkedes at besætte stillingen i første opslag med egnet kandidat.Stillingen er en dagvagt på 32 timer ugentligt med weekendvagt hver 3. uge, som er ledig til be..
    • Sygeplejerske
    • Brøndby
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Herlev

    Sundhedsfaglig rådgiver til nyt mentalt sundhedsteam Når vi ser på udviklingen i vores forretning og samfundet som helhed, vil det mentale område være et område hvor vores kunder vil eft..
    • Sygeplejerske
    • Herlev
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Taastrup

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Sygeplejerske
    • Taastrup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Taastrup

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Sygeplejerske
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
27. april 2024 17
26. april 2024 17
25. april 2024 18
24. april 2024 19
23. april 2024 21
22. april 2024 20
21. april 2024 22
20. april 2024 22
19. april 2024 22
18. april 2024 25
17. april 2024 26
16. april 2024 26
15. april 2024 25
14. april 2024 25
13. april 2024 25
12. april 2024 25
11. april 2024 24
10. april 2024 22
9. april 2024 20
8. april 2024 18
7. april 2024 18
6. april 2024 18
5. april 2024 18
4. april 2024 17
3. april 2024 16
2. april 2024 13
1. april 2024 13
31. marts 2024 13
30. marts 2024 13
29. marts 2024 13
28. marts 2024 12