Sygeplejerske ønskes til søvnapnøklinikken på Sjællands Universitetshospital Køge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Er du en ambitiøs og udviklingsinteresseret sygeplejerske som ønsker at arbejde i et spændende sygeplejeambulatorium? Så har du netop nu muligheden for at søge en stilling hos os.

Vi ønsker at besætte 1 fuldtidsstilling pr. 1.9.2023.

Hvem er vi:

Vi er et lille sygeplejeteam på 8 sygeplejersker, der arbejder tæt sammen med læger og sekretærer.

Afdelingen udreder og behandler patienter med søvnapnø. Vi har nu rundet 10.000 patienter hvoraf de fleste er i livsvarig behandling med CPAP. En stor del af vores patienter har også andre kroniske sygdomme. Vores vision:

Vi arbejder på flere strenge for at blive banebrydende indenfor behandling og sygepleje til patienter med søvnapnø, bl.a. Er vi i gang med et forbedringsprojekt i forhold til at nedbringe vores ventetid. Vi er et stort speciale som prioritere sygeplejefaglig forskning højt, hvilket også har en høj vigtig værdi for afdelingen.

Sideløbende med vores hverdag, arbejder afdelingen i et stort tværfagligt forskningsprojekt, der skal afdække en mere helhedsorienteret og multidisciplinær indsats. For os betyder det meget at forskning og udvikling går hånd i hånd med klinisk praksis.

Du vil opleve en hverdag med mangeartede opgaver, bl.a.

  • Telefonhenvendelser fra vores patienter. Vi har dagligt 1 sygeplejerske ved telefonen med forskellige henvendelser.
  • Selvstændige sygeplejekonsultationer, der bl.a. består af opstart af patienter i CPAP-behandling, opfølgning på igangsat behandling som enten fremmøde eller telemonitorering dette foregår via telefon, årskontrol af behandling. De fleste patienter har helt styr på deres behandling, og andre har brug for ekstra støtte og hjælp til at få det til at fungere.
  • Bestilling af udstyr og reservedele til patienterne. Patienterne kontakter os via telefon, Min Sundhedsplatformen eller mail.
  • Mulighed for at arbejde hjemme.

Hvad forventer vi af dig:

  • Vi ser det som en fordel at du har nogle års klinisk erfaring men ikke et krav. Vi forestiller os, at du har erfaring med kroniske patientforløb og/eller selvstændige sygeplejekonsultationer, at have arbejdet med søvnpatienter er ikke et must men helt klart et plus.
  • Du er ambitiøs. Du vil gerne være den bedste til det, du gør, og elsker at arbejde med forandring.
  • Du tager ansvar. Stillingen kræver en sygeplejerske som kan arbejde selvstændigt.

Det er vigtigt for os at fortælle, vores arbejde gør os stolte og at vi hjælper og støtter hinanden i fagligheden og at alle byder ind med deres bedste.

  • Du har evner og lyst til at formidle, vejlede og undervise. Det er en central del af sygeplejen, og du kommer til at bruge disse kompetencer i ethvert møde med patienterne.
  • Du kan reflektere over egne sygeplejehandlinger. Du kan argumentere for din sygepleje og udfordre den, hvis det viser sig at kunne gøres bedre. Du er generelt nysgerrig og interesseret i at lytte til og tale med kolleger om holdninger, viden og erfaring. Vi forventer, at du er opsøgende i forhold til at læse relevant litteratur indenfor specialet og emnet, som vi arbejder med.

Vi kan tilbyde dig:

Et spændende speciale med erfarne og engagerede sygeplejersker, som gerne vil lære fra sig, og som også gerne vil tage ny viden til sig. En stor del af din oplæring foregår som sidemandsoplæring.

Vi er kendte for at have et godt arbejdsmiljø med plads til og prioritering af udvikling og læring, hos os vil du blive en del af en personalegruppe som besidder en høj fællesskabsfølelse.

Vi har fokus på det anerkendende og værdsættende arbejdsmiljø med humor og en god omgangstone.

I marts måned flytter vi til helt nye lækre lokaler i det nye sygehusbyggeri og i denne forbindelse arbejder vi med fokus på nye arbejdsgange, samt forbedring af de eksisterende, så vi kan stå stærkt i Fremtidens SUH.

Vores ambulatorie har åbent i hverdagene og lukket i weekender og på helligdage.

Sidst men absolut ikke mindst – super skønne kollegaer som står klar til at tage godt imod dig!

Glæder os meget til at hører fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Køge
  • Søndag den 23. juli 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Slagelse

    ”Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin hånd” Sådan skrev K. E. Løgstrup i 1956, og det gælder stadig den dag i dag. At arbejde i retspsyk..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Roskilde

    Sygeplejerske til Afsnit Ø1 st, Psykiatrien Øst i Roskilde Hvem er vi? På Ø1 stuen, mangler vi lige netop dig! Vi søger en der vil være med på vores fantastiske team. Vi kan tilby..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Vil du være med til at udvikle, forbedre og styrke den neurologiske sygepleje … så har vi lige stillingen til dig her på Afsnit for hjerne- og nervesygdomme i Slagelse Som udviklingssygeplejers..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Roskilde

    Hæmatologisk Klinisk Forskningsenhed har fået en opnormering, så vi søger hermed 6 projektsygeplejersker til fastansættelse hurtigst muligt. Vi søger 4 projektsygeplejersker i brobyggerfunktio..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
28. april 2024 9
27. april 2024 9
26. april 2024 10
25. april 2024 10
24. april 2024 11
23. april 2024 11
22. april 2024 13
21. april 2024 13
20. april 2024 13
19. april 2024 13
18. april 2024 9
17. april 2024 5
16. april 2024 6
15. april 2024 7
14. april 2024 7
13. april 2024 7
12. april 2024 7
11. april 2024 7
10. april 2024 7
9. april 2024 7
8. april 2024 8
7. april 2024 8
6. april 2024 8
5. april 2024 8
4. april 2024 6
3. april 2024 5
2. april 2024 3
1. april 2024 3
31. marts 2024 3
30. marts 2024 3
29. marts 2024 3