Assisterende oversygeplejerske søges til Psykiatrisk Klinik Maribo

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Maribo

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med ledelsesmæssige opgaver, men er du ikke helt færdig med patientkontakten?

Så er dette måske en stilling for dig.

Vi søger en dygtig, engageret og inspirerende sygeplejerske til at indgå i afsnitsledelsen sammen med den ledende specialpsykolog, som er tværgående leder mellem Klinikken i Maribo og Klinikken i Næstved. Du behøver ikke at have ledelsesmæssig erfaring – blot et ønske om at lære og udvikle din faglighed indenfor et nyt felt og en evne til at formidle og få følgeskab af andre.

Psykiatrisk Klinik varetager behandlingen af ikke psykotiske patienter fra Nykøbing Falster og Lolland

Klinikkens behandling består primært af pakkeforløb, og en del af behandlingen foregår i grupper, men der tilbydes også individuelt tilrettelagte forløb. Vi er et tværfagligt team som samarbejder tæt, og sammen tilrettelægger og udfører vi et fagligt kvalificeret behandlingsforløb til den enkelte patient og dennes pårørende. Vi samarbejder desuden tværsektorielt med Kommunernes forskellige afdelinger.

Psykiatrien Syd er generelt kendetegnet ved en åben, uformel og omstillingsparat kultur med stor fællesskabsfølelse, sammenhold og tværfaglighed i opgaveløsningen. Vi har et stort ønske om og vilje til at udvikle og forbedre, og vi løser opgaverne i fællesskab og inddrager alle de tværfaglige ressourcer.

En bred vifte af opgaver indenfor det administrative, samarbejdsmæssigt og kliniske felt

Dine opgaver som assisterende oversygeplejerske vil bl.a. bestå af håndtering/visitering af indkomne henvisninger til klinikken. Du vil komme til at samarbejde med den centrale visitationsklinik og diverse henvisende instanser. Du vil være en del af Psykiatrien Syds kvalitetsarbejdet og have rollen som mødeleder på vores interne forbedringstavlemøder og sammen med den ledende specialpsykolog have indflydelse på de mål, som sættes for Klinikken.

Du forventes at have interesse i det tværsektorielle samarbejde og have lyst til at arbejde med at bringe kommunerne og regionen tættere sammen til gavn for patienterne.

Psykiatrisk Klinik Maribo er en del af det såkaldte temabaserede samarbejde (TBS) i Region Sjælland, som er et samarbejde på tværs af de Psykiatrisk Klinikker. Det forventes at deltager i møder som repræsentant for Klinikken i Maribo og er ambassadør i hverdagen for de tiltag som affødes af dette samarbejde. Du vil også blive tovholder på vores interne månedlige vidensdeling i Klinikken.

Du forventes at have et højt fagligt niveau som sygeplejerske, således at du selvstændigt kan varetage journaloptagelser samt lægge planer for behandlingen i samarbejde med overlægerne og specialpsykologen. Du skal turde træffe beslutninger i tvivlsspørgsmål men også kende dine faglige grænser og vide, hvornår der eksempelvis skal inddrages en læge.

Yderligere oplysninger:

Du er velkommen til at kontakte Ledende Specialpsykolog Henriette Kinnerup [email protected] Tlf. 51 54 34 07, hvis du vil høre mere om stillingen

Løn og ansættelsesvilkår:

Løn efter kvalifikationer og i henhold til overenskomst med den respektive faglige organisation.

Ansættelse er betinget af, at der senest ved tiltrædelsen foreligger tilfredsstillende straffeattest og børneattest.

I Region Sjælland anerkender vi, at alle medarbejdere er forskellige, og at disse forskelle er et aktiv. Vi har i Region Sjælland brug for dygtige og talentfulde medarbejdere uanset køn, alder, baggrund, handicap, seksuelle orientering, religion og eventuelle begrænsninger. Vi ser mangfoldighed og ligestilling som en styrke for både det faglige, det kollegiale og det udviklende arbejde. Region Sjælland opfordrer derfor potentielle kandidater til at søge vores opslåede stillinger uanset livsfase og situation.

PS: Se Psykiatriens Syds matrikler, din kommende arbejdsplads, ved at klikke her: Psykiatrien Syd | SkyPixel. Og hvis du er ekstra nysgerrig på organisationen, de ansatte der arbejder her og de mennesker som vi hjælper, så følg os eventuelt på vores instagram profil: Psykiatrien_Syd.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Maribo.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Maribo
  • Fredag den 24. februar 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Nakskov

    Vil du arbejde i en udviklingsorienteret og ambitiøs organisation, hvor målet er at bringe sundhedsydelserne tættere på borgerne? Velkommen til dit team Nærklinik Nakskov søger en diabetes..
    • Sygeplejerske
    • Nakskov
    Få mere info
  • Sygeplejerske (elev) på Lolland og Falster

    Udvikling og Uddannelse søger Social- og Sundhedsassistent MERIT elever med opstart pr. d.5. august 2024.I [xxxxx] søger vi netop dig, der drømmer om at blive social- og sundhed..
    • Sygeplejerske
    • Lolland og Falster
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Nakskov

    Vil du arbejde i en udviklingsorienteret og ambitiøs organisation, hvor målet er at bringe sundhedsydelserne tættere på borgerne? Velkommen til dit team Nærklinik Nakskov søger en konsult..
    • Sygeplejerske
    • Nakskov
    Få mere info
  • Sygeplejerske på Lolland og Falster

    I Doktorparken sætter vi en ære i høj faglighed, at alle bidrager til fællesskabet for at løse opgaverne bedst muligt og endelig af du tør gå foran hvis behovet opstår. Vi søger SSA til dagvag..
    • Sygeplejerske
    • Lolland og Falster
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Maribo

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Maribo over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
22. april 2024 1
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 3
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 2
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2