Sygeplejerske

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Sjælland

Vil du kæmpe diabeteskampen som Sygeplejerske med specialviden om diabetes hos børn og unge
Vil du være med til at kæmpe for at gøre livet med diabetes bedre og ultimativt komme diabetes til livs? Og vil du med som sygeplejerske på Sportscamp for at skabe tryghed og livskvalitet for børn og unge med diabetes? Vil du sammen med os i Diabetesforeningen, kæmpe diabeteskampen på vegne af de mere end 350.000 danskere, der i dag har diabetes?

Vi tilbyder et spændende job, hvor du kommer tæt på børn med diabetes. Rema 1000’s Sportscamp og Diabetesforeningen er gået sammen om at skabe en DiabetesCamp, som skal give børn og unge med diabetes en mulighed for at være sammen med ligestillede i en hel uge.

På DiabetesCamp hjælper vi bl.a. de unge med at tackle det at gå til sport, deres diabetesudstyr, deres blodsukkerregulering og -monitorering og meget andet. Vi giver dem vejledning og hjælp og dermed hjælper vi såvel dem som deres forældre med at få skabt en tryg hverdag.

Om dagen laver du aktiviteter sammen med de unge og andre instruktører. Om natten står du til rådighed, hvis der skulle opstå behov herfor.

Om os I Diabetesforeningen kæmper vi for at komme diabetes til livs. At opdage sygdommen i tide, forebygge at den udvikler sig, og hver evig eneste dag løfte livskvaliteten for dem med sygdommen inde på livet. Vi samles om vores fælles mål: At vores børn og kommende generationer ikke skal kæmpe med en livsomvæltende, livstruende og stigmatiserende sygdom. Og vi vil knække den opadgående kurve for sundhedsudgifter til diabetes, der hver dag koster samfundet 90 mio. kr.!

Om stillingen Du ansættes med ansættelseskontrakt og sammen aftaler vi fra år til år, hvorvidt du kan deltage på kurset i uge 26. Denne aftale verificeres årligt af en skriftlig samarbejdsaftale. Lønnen fastsættes i overensstemmelse med DSR/DA-aftalen. Kursus afholdes i uge 26 - 2023 på Idrætsefterskolen Klintsøgaard, 4500 Nykøbing Sjælland.

Børneattest indhentes ved ansættelse og fornys hvert andet år for alle kursusansatte, som medvirker på foreningens kurser for børn under 15 år.

Om dig

Du er uddannet sygeplejerske og arbejder til dagligt med børn og unge, der har diabetes, og du har derigennem oparbejdet en faglig specialviden omkring diabetes hos børn og unge. Vi forventer, at du lægger vægt på samarbejde, fleksibilitet og god kommunikation, og kan indgå på kurset i dialog med det øvrige kursusteam bestående af kursusleder og instruktører.

Det praktiske

Du kan læse mere om Diabetescamp her og du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos diabetessygeplejerske Lene Kølle Jørgensen på mail [email protected]

Der er ansøgningsfrist den 14. maj 2023, men vi indkalder løbende til samtaler, så vent endelig ikke for længe.

Du kan læse mere om Diabetesforeningen på www.diabetes.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Sjælland.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Nykøbing Sjælland
  • Søndag den 14. maj 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Slagelse

    ”Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin hånd” Sådan skrev K. E. Løgstrup i 1956, og det gælder stadig den dag i dag. At arbejde i retspsyk..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Roskilde

    Sygeplejerske til Afsnit Ø1 st, Psykiatrien Øst i Roskilde Hvem er vi? På Ø1 stuen, mangler vi lige netop dig! Vi søger en der vil være med på vores fantastiske team. Vi kan tilby..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Vil du være med til at udvikle, forbedre og styrke den neurologiske sygepleje … så har vi lige stillingen til dig her på Afsnit for hjerne- og nervesygdomme i Slagelse Som udviklingssygeplejers..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Roskilde

    Hæmatologisk Klinisk Forskningsenhed har fået en opnormering, så vi søger hermed 6 projektsygeplejersker til fastansættelse hurtigst muligt. Vi søger 4 projektsygeplejersker i brobyggerfunktio..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Nykøbing Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Nykøbing Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1