Selvkørende sygeplejerske

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødovre

Om jobbet

Er du interesseret i at gøre en væsentligt forskel hos borgere, der særligt har brug for og være med til at bidrage til borgerens livskvalitet? Og har du drivet til at koordinere borgerforløb i hjemmesygeplejen? Så er det dig vi kigger efter.

Den kommunale hjemmesygepleje er fyldt med dygtige og selvkørende primærsygeplejersker i alderen fra 27 til 66 år, der drives af det kliniske lederskab. Vi har nu brug for endnu en dygtig sygeplejerske til at løse vores fælles kerneopgave.

Hjemmesygeplejen favner det hele menneske

Som en del af hjemmesygeplejen vil du få en hverdag, der er meningsfuld og hvor du kan udvikle dine personlige- og faglige kompetencer.

Vi har altid fokus på tidlig opsporing, udfører behandlinger, palliation, pleje, med fokus på forebyggelse og rehabilitering.

Du møder borgeren i eget hjem, som har behov til fx at få dispenseret medicin, udført sårbehandling eller måske have IV –medicin eller sondeernæring. Hvert forløb planlægges altid med udgangspunkt i borgerens ressourcer. Du vil få erfaring med at koordinere borgerforløb i tæt samarbejde med social og sundhedsassistenter og social- og sundhedshjælpere.

Vi arbejder gennemsnitlig hver 5. weekend, og har det tætte tværfaglige samarbejde om kerneopgaven med borgeren i centrum som vores omdrejningspunkt.

Drømmejobbet som Teamsygeplejerske

Vi søger dig hvor din sygepleje faglighed er en del af dit DNA, der som en naturlig del af din praksis løbende vurderer og evaluerer den sundhedsfaglige indsats hos borgerne.

Som sygeplejerske vil du have det kliniske lederskab, dygtige kolleger du kan sparre med, og din hverdag kunne se således ud:

  • Du møder ind sammen med dine sygeplejekollegaer og alle fungerer som gensidige sparringspartnere.
  • Din dag bliver planlagt af en "planlægger", og der er god mulighed for medindflydelse på dagens opgaver.
  • Uden forstyrrelser, af klokker der ringer, kommer du rundt mellem besøgene i enten bil eller på cykel. Dine borgerbesøg kan variere, men du har som oftest 3 borgerbesøg om formiddagen og 3 om eftermiddagen.
  • Dokumentationen foregår hos borgeren og det er derfor muligt at samle tankerne omkring dit næste besøg eller det du har oplevet i løbet af dagen mens du bevæger dig fra A til B.
  • Tre gange ugentligt mødes du med social- og sundhedsassistent og social- og sundhedshjælper til triage i den lokalgruppe du som teamsygeplejerske er tilknyttet.

Når du starter hos os vil der være et grundigt introduktionsprogram, og vi har en mentorordning, som vil følge dig tæt og være din sparringspartner.

Din profil

Selvkørende, relationel og hviler i sin faglighed

Mange af vores sygeplejersker har været her længe, fordi de brænder for den kommunal hjemmesygepleje, og fordi vi værner om det gode arbejdsmiljø. Vi kigger derfor særligt efter dig som:

Har viden om primærsektor/det geriatriske område, så du hviler i din faglighed, og står helt naturligt ved den.

Har en solid beslutningskompetence, der betyder, at du kan vurdere og træffe beslutninger, og du holder hovedet koldt, når det kan være fagligt udfordrende.

Kan arbejde selvstændigt, da vi oftest møder ind alene i borgerens hjem, som har brug for dig og din hjælp.

Er relationel, og kan samarbejde med forskellige fagligheder, da vi både samarbejder og er kontakt med sygeplejersker fra andre sektorer, læger, ergoterapeuter, social- og sundhedsassistenter samt hjælpere.

Åben, fleksibel og bidrager til et godt arbejdsmiljø, idet vi sætter stor pris på hjælpsomhed og at vi byder ind med noget forskelligt hver især.

Derfor skal du vælge os

Social kapital er en del af vores hverdag, og vi har fokus på at en stærk relation skaber en stærk organisation

Vi kan ikke det hele, men vi vil gerne fremhæve særligt fem ting vi er stolte og gode til:

  • Vores faglighed er høj, og vi leverer en god sygepleje, hvor der er tid til lytte, hjælpe og tage udgangspunkt i den enkelte borger.
  • Vores faglighed er høj fordi vi, samarbejder på tværs og hjælper hinanden. Alene kan vi meget, men sammen kan vi mere.
  • Vi er kendetegnet ved at have uddannet ressourcer personer inden for mange fagområder, så nyeste viden er tilgængelig i egen organisation, du er blot et opkald fra dine kollegaer.
  • Vi er stolte af, at vores sygeplejersker bliver her i mange år, og du får derfor både masser af ansvar, og gode kollegaer. Vi passer på vores fælles arbejdsmiljø, og vi må nævne, at vores arbejdsmiljørepræsentant blev nomineret til årets arbejdsmiljørepræsentant.
  • Vores nøgleord er åben/respektfuld dialog, hvor vi arbejder ud fra en anerkendende tilgang til vores samarbejdsrelationer med borgere og kollegaer med udgangspunkt i vores kerneopgave.

Vi er fælles om hjemmesygeplejen. Hos os er sygeplejen selvvisiterende med et tæt samarbejde med kvalitetskoordinator og planlægger.

Uddannelse og faglig udvikling vægtes højt. På faglige værksteder udfoldes fagligheden i et forum hvor alle har mulighed for, at byde sig til med viden eller suge til sig af ny viden. I fællesskabet fastholdes, højnes og udvikles det faglige niveau.

Vi er også uddannelsessted for sygeplejestuderende.

Alle vores sygeplejersker er under samme ledelse, og vores ledelse er synlig, og der er altid en åben dør.

Vi passer på hinanden og tilbyder en Sundhedsordning. Der er mulighed for fri parkering i området af hjemmesygeplejen, og tager oftest cyklen, fordi vi er en kommune, hvor der kort afstand mellem borgerbesøg, der gør, at du kan få frisk luft og motion i din hverdag.

Vi vægter det sociale fælles skab højt på tværs af vagtlag, da vi er en samlede sygepleje, vi mener at det sociale er med til at understøtte et godt arbejdsmiljø.

Du er velkommen til at ringe til vores AMR Susanne Street 51 53 80 46, som gerne fortæller om hvad der gør vores sygepleje helt unik og hvorfor vi er stolte af at være ansat i Rødovre hjemmesygeplejen.

Løn og ansættelsesvilkår

I henhold til gældende overenskomst og efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation. Stillingen er på 34-37 timer om ugen med start 1. august. 2023.

Hvis du vil vide mere

Se mere på www.rk.dk. Du er også velkommen til at kontakte gruppeleder af sygeplejen Betina Peters 51 53 94 27.

Arbejdssted: Hjemmeplejen gruppe 14, Else Sørensens Vej 20.

Ansøgning

Send din ansøgning online med relevante bilag og referencer, så vi har den senest 15. juni 2023. Ansøg jobbet via knappen "Ansøg dette job".

Ansættelsessamtaler løbende.

Om os

Rødovre Kommune har røgfri arbejdstid. Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset alder, køn, handicap, livsstil, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge jobbet. Vi tilbyder vores medarbejdere en trivsels- og sundhedsordning med bl.a. fysioterapi og holdtræning.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=006c014c)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Rødovre
  • Torsdag den 15. juni 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Brøndby

    GENOPSLAG, da det desværre ikke lykkedes at besætte stillingen i første opslag med egnet kandidat.Stillingen er en dagvagt på 32 timer ugentligt med weekendvagt hver 3. uge, som er ledig til be..
    • Sygeplejerske
    • Brøndby
    Få mere info
  • Sygeplejerske i København

    I jobbet som sundhedsfaglig sagsbehandler rådgiver du vores kunder med nyopstået eller kronisk sygdom, som har brug for en medicinsk forhåndsvurdering forud for rejsen. I din rådgivning og vurderin..
    • Sygeplejerske
    • København
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Taastrup

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Sygeplejerske
    • Taastrup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Taastrup

    Sygeplejerske søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Sygeplejerske
    • Taastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Rødovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Rødovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 2
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2