Sygeplejerske søges til udviklings- og forskningsprojekt om transition fra barn til voksen i Psykiatrien, Region Sjæl...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Du er sygeplejerske med erfaring indenfor børne- og ungdomspsykiatri.

Som sygeplejerske og forskningsassistent bliver du ansat i forskningsenheden med tværgående og selvstændige funktioner i projektet om transition fra barn til voksen i Region Sjælland. Projektet udføres i tæt samarbejde med partnere fra somatiske og psykiatriske klinikker i Region Sjælland og i Nordtyskland.

  • Vi tilbyder en stilling, hvor du som sygeplejerske og forskningsassistent vil få skiftende opgaver og stor selvstændighed i arbejdstilrettelæggelsen.
  • Du vil færdes i forskellige afdelinger og teams i Region Sjælland samt i Forskningsenhederne i Børne- og Ungdomspsykiatrien i Roskilde og Psykiatrien i Slagelse.
  • Du vil indgå i et EU Interregionalt partnerskab, der har til formål at udvikle og afprøve nye innovative modeller og værktøjer til støtte personer i transition fra barn til voksen og derved forbedre deres muligheder for at opnå god livskvalitet og mental sundhed.

Dine opgaver vil være at koordinere de daglige og praktiske opgaver med projektets udførelse i Børne- og Ungdomspsykiatrien under ledelse af klinisk professor Pia Jeppesen. Du vil være den daglige projektleder med selvstændigt ansvar for at løse de aftalte opgaverne indenfor rammerne af projektet. Denne funktion vil indebære, at du arbejder tæt sammen med de kliniske teams i børne- og ungdomspsykiatrien og i voksenpsykiatrien, samt at du indgår i samarbejdet med de øvrige projektpartnere i Danmark og Tyskland.

Projektopgaverne fordeler sig på tre indsatsområder:

  1. udvikle kliniske transitionsteams indenfor rammerne af de kliniske retningslinjer;
  2. afholde workshops for patienter, pårørende og fagprofessionelle med det formål at opsamle viden og erfaringer som grundlag for innovation
  3. omsætte erfaringer til ny praksis, herunder bidrage til udviklingen og afprøvningen af en App til de unge, samt assistere med kvalitativ og kvantitativ forskning.

Du vil have mange kontaktflader til fagprofessionelle og unge med levede erfaringer, og du skal kunne navigere i krydsfeltet mellem klinik, forskning og innovation og kunne tilrettelægge og koordinere arbejdet selvstændigt. Du vil enten være på farten eller sidde i forskningsafdelingen, hvor du vil indgå i et inspirerende forskningsmiljø med seks-syv andre forskere, der arbejder på flere forskellige projekter.

Stillingen ønskes besat fra den 1. maj 2023, eller snarest efter aftale.

Dine kvalifikationer

Der vil blive lagt vægt på følgende kvalifikationer:

  • Uddannelse og klinisk erfaring som sygeplejerske
  • Erfaring indenfor børne- og ungdomspsykiatri
  • Erfaring med ledelse
  • Taler og skriver dansk, engelsk og/eller tysk
  • Evt. erfaring med forskning og projektorienteret arbejde
  • Du er engageret og imødekommende i kontakten med børn, forældre og kollegaer.

Du skal have lyst til at arbejde selvstændigt og fleksibelt med mange samarbejdspartnere på mange forskellige geografier, og du skal kunne etablere en tillidsfuld og samarbejdende relation med de unge og deres familier i projektet.

Du forstår at tilpasse dit arbejde efter forholdene i de kliniske teams og indgå i det tværfaglige samarbejde med vægt på en anerkende og respektfuld dialog indbyrdes og i forhold til patienter og pårørende. Du er også indforstået på, at der vil være en del transporttid til forskellige lokalisationer, fx i Slagelse, Næstved og Holbæk, foruden den faste plads i Roskilde. Vi ser gerne, at du har forskningsambitioner, men det er ikke et krav.

Løn og ansættelsesforhold

Der er tale om en tidsbegrænset fuldtidsstilling som klinisk sygeplejerske og forskningsassistent. Løn fastsættes i henhold til overenskomst i Region Sjælland. Ansættelse sker ved Forskningsenheden i Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri, Roskilde, Psykiatrien Region Sjælland.

Aktuel adresse for arbejdsstedet: Forskningsenheden, Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri, Lille Poppelhus, 1. sal, Smedegade 16, 4000 Roskilde.

Ansøgningsprocedure

Ansøgning sendes elektronisk. Følg nedenstående link. Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte klinisk professor Pia Jespersen, E-mail: [email protected].

Ansøgningen skal indeholde:

  • Motiveret ansøgning
  • CV
  • Uddannelsesbevis
  • Andre relevante dokumenter som anbefalinger.

Ansøgningsfrist: torsdag d. 23. marts2023

Ansættelsessamtaler: afholdes mandag d. 27. marts 2023 i tidsrum 9-12.
Der indhentes, efter aftale med ansøger, referencer inden endelig beslutning om ansættelse.

Om Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri, Psykiatrien Region Sjælland

Afdeling for Børne- og Ungdomspsykiatri dækker hele Region Sjælland. I Regionen bor der ca. 185.000 børn og unge. Afdelingen består af 8 kliniske afsnit, og de enkelte afsnit har selvstændig daglig ledelse, der alle refererer til afdelingsledelsen. Der er ca. 300 ansatte. Afdelingsledelsen og ledelsessekretariatet er placeret i Roskilde. Forskningsenheden i Børne- og Ungdomspsykiatrien samarbejder med Psykiatrisk Forskningsenhed i Psykiatrien Region Sjælland.

Forskningens overordnede målsætning er, at den skal kunne omsættes til forbedring af patientbehandlingen og/eller fremme mental sundhed i regionen, være på internationalt niveau og foregå i tæt samarbejde med de kliniske afdelinger.

Læs mere om afdelingen HER

Læs mere om Psykiatrisk Forskningsenhed, Region Sjælland HER

”Mennesker og muligheder – en psykiatri med relationer”


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Roskilde
  • Torsdag den 23. marts 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Slagelse

    ”Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin hånd” Sådan skrev K. E. Løgstrup i 1956, og det gælder stadig den dag i dag. At arbejde i retspsyk..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Roskilde

    Sygeplejerske til Afsnit Ø1 st, Psykiatrien Øst i Roskilde Hvem er vi? På Ø1 stuen, mangler vi lige netop dig! Vi søger en der vil være med på vores fantastiske team. Vi kan tilby..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Vil du være med til at udvikle, forbedre og styrke den neurologiske sygepleje … så har vi lige stillingen til dig her på Afsnit for hjerne- og nervesygdomme i Slagelse Som udviklingssygeplejers..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Roskilde

    Hæmatologisk Klinisk Forskningsenhed har fået en opnormering, så vi søger hermed 6 projektsygeplejersker til fastansættelse hurtigst muligt. Vi søger 4 projektsygeplejersker i brobyggerfunktio..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
26. april 2024 16
25. april 2024 17
24. april 2024 14
23. april 2024 13
22. april 2024 15
21. april 2024 15
20. april 2024 15
19. april 2024 18
18. april 2024 20
17. april 2024 19
16. april 2024 19
15. april 2024 21
14. april 2024 21
13. april 2024 21
12. april 2024 19
11. april 2024 19
10. april 2024 19
9. april 2024 21
8. april 2024 20
7. april 2024 21
6. april 2024 22
5. april 2024 22
4. april 2024 22
3. april 2024 20
2. april 2024 18
1. april 2024 18
31. marts 2024 18
30. marts 2024 18
29. marts 2024 18
28. marts 2024 17
27. marts 2024 17