Spændende funktion som assisterende afsnitsleder på et afsnit i Danmarks største retspsykiatriske afdeling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Roskilde

Så har vi den rette stilling til dig! Psykiatrisk Center Sct. Hans i Roskilde søger dig, der ønsker at gøre en forskel for retspsykiatriske patienters recovery og arbejde med rehabilitering og aktivitetsbaseret behandling.

Du bliver en del af den største retspsykiatriske afdeling i Danmark. Afdelingen består af 8 lukkede afsnit, 2 åbne afsnit, et opsøgende Team i København, et kompetencecenter for retspsykiatri og en klinisk retspsykiatrisk forskningsenhed.

Din hverdag og dine arbejdsopgaver
Som sygeplejerske hos os, bliver du plejeforløbsansvarlig og får det koordinerende ansvar for tre til fire patienter. Det overordnede formål med patienternes indlæggelse er at forebygge ny kriminalitet gennem en sundhedsfaglig indsats.

Du bliver en del af et tværfagligt team, der med udgangspunkt i patientforløbet arbejder på at bygge en recovery-orienteret behandlingsindsats op, der forudsætter patientens aktive medvirken til løsning af egne problemer.

I din hverdag kommer du til at arbejde med forskellige værktøjer som fx; Kognitiv miljøterapi, relations dannelse og den motiverende samtale (MI).

Her kan en arbejdsdag både dreje sig om at støtte et ønske om at blive misbrugsfri, arbejde med motivationen for at udvikle sig (1 til 1), hjælpe patienterne med praktiske – og måske uoverskuelige – opgaver eller hjælpe med at sammensætte en hverdag med aktiviteter, der er meningsfulde for den enkelte (fx motion, hobby, træning i sociale relationer).

Hvordan er det at være medarbejder hos os?

  • Du får mulighed for at specialisere dig. Vi varetager den retspsykiatriske ekspertfunktion i Region Hovedstaden og modtager patienter, hvor den psykiske lidelse og den retslige foranstaltning er baggrund for komplekse patientforløb og kræver særlig ekspertise.
  • Der er tid til at være ny, og du får skræddersyet introduktion til retspsykiatrien med5 faglige introduktionsdage, hvor du sammen med andre nye bliver introduceret til retspsykiatri, behandlingsstrategi, vores værktøjer samt meget mere. Hertil bliver du som ny sygeplejerske i psykiatrien tilmeldt kurserne ”Godt på vej i psykiatrien” og konflikthåndtering.
  • Du er aldrig alene! Vi hjælper og sparrer med hinanden. Udover dit team af dygtige kollegaer står den kliniske sygeplejespecialist og assisterende afdelingssygeplejerske klar til at lære fra sig og sikre, at du får en solid oplæring i den daglige kliniske praksis. Hertil sikrerden ansvarshavende aften- og natsygeplejerske, at der er faglig sparring at hente.
  • Der er et højt fagligt niveau og god mulighed for løbende kompetenceudvikling og efteruddannelse indenfor retspsykiatri, recovery, kognitiv adfærdsterapi, den motiverende samtale og specialuddannelse i psykiatrisk sygepleje.
  • Du kommer til at arbejde i moderne faciliteter som sammen med et tæt samarbejde på tværs giver nye muligheder - både ift. at skabe flere rehabiliterende aktiviteter og ift. at skabe tid til kerneopgaven.


Dine kvalifikationer
Vi søger dig, der er autoriseret sygeplejerske og har fokus på kerneopgaven og sygeplejefagligheden.

Du behøver ikke nødvendigvis at have erfaring fra psykiatrisk regi. Vi sørger for at klæde dig godt på til opgaven.

Vi søger desuden dig, der:

  • har lyst til at være en del af afsnit med erfarent personale og hvor godt arbejdsfællesskab og humor prioriteres højt
  • interesserer dig for retspsykiatri
  • ser mulighederne i det tværfaglige samarbejde om komplekse patientforløb
  • er god til at kommunikere og udviser respekt og nærvær overfor patienterne, dine kolleger og samarbejdspartnere


Dine løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse er efter gældende overenskomst. Der er weekend vagt hver 4. uge, men i hverdagen arbejder du uden for vagtrullet.

Tiltrædelse efter aftale.

Arbejdspladsen ligger i Roskilde ved Fjordens smukke omgivelser.

Har vi vakt din interesse?
Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere omkring stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chefsygeplejerske Marianne Friis Lindegaard på 38 64 20 86 eller på [email protected]

Har du bare lyst til at sende os en ansøgning, så følg linket her på siden.

Ansøgningsfristen er d. 13. juni 2023.

Søg allerede i dag - vi afholder samtaler løbende.

Du kan læse mere om arbejdet i retspsykiatrien på www.psykiatri-regionh.dk/nyt-job-retspsykiatri, eller følge med i hverdagen på vores instagram: retspsykiatri.scthans.udsigten.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Roskilde.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Roskilde
  • Mandag den 26. juni 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Slagelse

    ”Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre, uden at han holder noget af dets liv i sin hånd” Sådan skrev K. E. Løgstrup i 1956, og det gælder stadig den dag i dag. At arbejde i retspsyk..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Roskilde

    Sygeplejerske til Afsnit Ø1 st, Psykiatrien Øst i Roskilde Hvem er vi? På Ø1 stuen, mangler vi lige netop dig! Vi søger en der vil være med på vores fantastiske team. Vi kan tilby..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Slagelse

    Vil du være med til at udvikle, forbedre og styrke den neurologiske sygepleje … så har vi lige stillingen til dig her på Afsnit for hjerne- og nervesygdomme i Slagelse Som udviklingssygeplejers..
    • Sygeplejerske
    • Slagelse
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Roskilde

    Hæmatologisk Klinisk Forskningsenhed har fået en opnormering, så vi søger hermed 6 projektsygeplejersker til fastansættelse hurtigst muligt. Vi søger 4 projektsygeplejersker i brobyggerfunktio..
    • Sygeplejerske
    • Roskilde
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Roskilde

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Roskilde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
26. april 2024 16
25. april 2024 17
24. april 2024 14
23. april 2024 13
22. april 2024 15
21. april 2024 15
20. april 2024 15
19. april 2024 18
18. april 2024 20
17. april 2024 19
16. april 2024 19
15. april 2024 21
14. april 2024 21
13. april 2024 21
12. april 2024 19
11. april 2024 19
10. april 2024 19
9. april 2024 21
8. april 2024 20
7. april 2024 21
6. april 2024 22
5. april 2024 22
4. april 2024 22
3. april 2024 20
2. april 2024 18
1. april 2024 18
31. marts 2024 18
30. marts 2024 18
29. marts 2024 18
28. marts 2024 17
27. marts 2024 17